Jump to content

< 4gl > Filip

The X
  • Posts

    344
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About < 4gl > Filip

  • Birthday 07/15/1987

Retained

  • Member Title
    Just a game!

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

4,777 profile views
  1. Navedene slusalice, polovne, u odlicnom stanju - 120e http://www.4audio.rs/product.php?id=1102
  2. Hogare nemoj da krades i daj Bagziju njegovo besplatno ucesce! :) Hahahaha
  3. Evo i ja malo da prosipam mudrost, posto vidim da vas je sve krenulo pa sam pomislio mozda i mene krene :) Imam komentar samo na pricu o turniru i zaradi organizatora istog. Mislim da vam je potpuno pogresna percepcija, nije poenta u tome koliko organizator zaradi, nego koliko UZME IGRACIMA. Kao sto je neko rekao, postojali su turniri gde su organizatori mnogo vise zaradili, ali ja ne znam za turnir gde su vise uzeli igracima, ako shvatate razliku koju pokusavam da napravim. Ako je organizator sposoban, i uspe da privuce sponzore etc, njegovo je pravo da zaradi dok god i igraci dobijaju "fer" nadoknadu za ulozeno. S druge strane, slucaj ovog turnira nije sposobnost vec bezobrazluk organizatora, to je jedino sto treba shvatiti i na sta treba ukazati.
  4. Upravo, a ako se ekipe dogovaraju oko servera, morali bi svi da imamo jedni druge na steamu kako bi to bilo izvodljivo, sto verujem da nije slucaj
  5. Sta mislite o tome da se napravi neki irc kanal kako bi olaksali pracenje/dogovaranje oko meceva ?
  6. Ajde sad da napisem jedan zapravo ozbiljan post, verujem da sam dovoljno smarao Jurica Mislim da je vrlo jednostavno odabrati 5 ekipa koje ce biti pozvane. Kriterijum je vrlo jednostavan, najkonzistentnije ekipe gledano u poslednjih X turnira su pozvane. To sto je FP, sMk ili neka treca ekipa dobila/prosla dalje od jedne od pozvanih ekipa zapravo nista ne govori. Govorimo o dobrim rezultatima u kontinuitetu, i jedina ekipa koja zapravo moze da ima pravo da se buni su momci iz rb/e-frag/sta god, ako naprave novu ekipu. Svako od nas moze licno vise da voli ljude, stil igre ili bilo sta trece neke ekipe koja nije pozvana, ali po svakom realnom i merljivom kriterijumu ovo je dobar izbor. Isto tako, ako govorimo o KGB-u, nije dovoljno reci da je njih FP dobio 2 puta (nije vazno na koj nacin i na kojim turnirima), onda moramo i da uzmemo u obzir uspeh KGB-a i FP-a protiv drugih ekipa. Ako se ne varam FP tu zapravo nema uspeh, dok je KGB pobedio HSBG, stigao do finala top8, plasirao se top4 na WCGq itd. Ja stvarno ne vidim materijala za raspravu ovde. Ako neko posle ovog pojasnjenja i dalje misli da treba nesto menjati, voleo bih to da cujem argumentovano, a ne u stilu MOJA EKIPA MOZE DA POBEDI TVOJU!
  7. A jel mogu sMk da izazovu maksnet? Svako onda ima pravo da izazove po jednu pozvanu ekipu, posteno
  8. A jel moze onda pobednika da izazove sledeca ekipa ? :) hahaha
  9. Payce je dosao, nego ste imali povezanu igru kao u CS-u (ko ih je gledao u CS-u znace o cemu govorim). Jos jednom bih zamolio organizatora da obrati paznju na problem koji imamo
  10. Meni je drago sto si se javio. Zamolio bih organizatora da paznju posveti legitimnom problemu, ovo izmedju KGB-a i FP-a ne treba da bude u fokusu. Jurica smo maltretirali u cs-u, okrenuo se fudbalu da osvetla obraz i nije uspeo, tako da bih te zamolio da pozoves sMk umesto maksneta. Hvala unapred.
  11. Kakve veze ima sto vezbaju kad igra Juric za njih, i ne mogu nikoga da dobiju?!
  12. moze i bo3 ako hoce.. Salu na stranu, kako sMk nije dobio invite a maksnet jeste!?!?
×
×
  • Create New...