Dz Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Shatro zbog glupe pesme, a u stvari ste napravili josh jedan topic da bi pljuvali ribe Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Dz nemoj da se ljutis, znamo da ti je to omiljena pesma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 H8 Ch1ck5 4 evr Samo pravimo paralelu Bunda od Nerca-Male nafurane drocu sa kojim smo raskinuli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 brate .. izmutirali ste u neshto uzasno svi Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 vrh stvar. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 blah .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 a ona Igora Popovica Ima ona sve, noge preduge Lepo lice ko iz magazina Kad me pogleda, srce zaigra Padne glava ko od bensedina Ima ona sve, lepa, lepa je Sva bez mane, ali jos joj fali Jedan kao ja, da je usnama Svojim zaaaapaliiii Predobro!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 oprosti mi shto se secam svega, mnogo vishe nego bilo chega. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 a ona Igora Popovica Ima ona sve, noge preduge Lepo lice ko iz magazina Kad me pogleda, srce zaigra Padne glava ko od bensedina Ima ona sve, lepa, lepa je Sva bez mane, ali jos joj fali Jedan kao ja, da je usnama Svojim zaaaapaliiii Predobro!!! ← kolena! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ijao! Quote Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ja u dresu Redzi Milera idem do svog dilera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ponekad mogu da slusam domacu folk muziku(na zurci m u kafani :) Ali ovu bundu od nerca nepodnosim Kako bre to moze da bude hit privatnih zurki.Moze samo za debile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ti da cutis DJ, po kakvim se to zurkama kreces, zavrsices k'o zmija, pustajuci ziku na sky baru :) ← Vec i jesam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 DA meni je devojka jednom prilikom krenulda da peva ako imas petlju ako imas herca pokloni mi... Na shta sam ja odgovorio:"Kroz moje prazne dzepove vjetrovi mi prolaze a kroz cipele Kishe jesenje"(prljavo kazaliste) Chisto da zna na chemu je :) ← ako si joj rekao Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 (edited) meni je realno veci bedak sto takvim pesmama uce decu da kad porastu bacaju pare ... mislim bas bi mene sad boleo kurac da nekoj kucki kupim bundu .... jeeeesteee vazi cao zdravo dovidjenja realno klinci vise gube, sponzoruse su na dobitku :) P.S. Ima nesto sto se zove kucno vaspitanje, to nama fali, a ne se sad neko brine za to sta peva neka Tina Ivanovic... Ono sto je lose je sto ih to isto kuci uce cale i keva ili se sto je isto ne trude da im objasne neke stvari :P Edited June 27, 2005 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 (edited) ali najveci vrh svega je sto sam sinoc bio na 18tom kod mnogo dobrog ortaka...i prilazim DJ-u da mu narucim jednu stvar od prodigy-a...znaci lik samo sto se nije nasmejao...u fazonu...ma to je staro...nemam ja to ovde...sta ce ti prodigy...zato je imao kompletni repertoar turbo folka i ostalih narodnjaka...takvi dbl-i uopste ne treba sebe da zovu dj-ejevi...a tek nashe takozvane diskoteke...strasno...ima 3 diskoteke u kojoj ne pustaju narodnjake...a u dve su mozda culi za disko muziku... Edited June 27, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 meni je realno veci bedak sto takvim pesmama uce decu da kad porastu bacaju pare ... realno klinci vise gube, sponzoruse su na dobitku :) P.S. Ima nesto sto se zove kucno vaspitanje, to nama fali, a ne se sad neko brine za to sta peva neka Tina Ivanovic... Ono sto je lose je sto ih to isto kuci uce cale i keva ili se sto je isto ne trude da im objasne neke stvari :P ← otkad tebe boli kurac za takve stvari ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 pusti.. bolestan sam nesto valjda ... :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 a tek nashe takozvane diskoteke...strasno...ima 3 diskoteke u kojoj ne pustaju narodnjake...a u dve su mozda culi za disko muziku... ← jeste, xomi, TRI diskoteke u kojima se ne vrte narodnjaci postoje u beogradu.. to možda ako računaš samo onih 20m savskog keja od saunda do egzila.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 lepo je bre tim kurvama mirko cajich veliki otac poruchivao i to bash sa palme: jer ja sam dusho radnichki sin, niti nosim zhuto niti imam stan, ono shto zaradim suvishe je sitno, to tebi nije ni za jedan dan. jebeni narodnjachki dzhejms din. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 niti nosim zhuto niti imam stan, ako nista barem nosi ciste tjega :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ...takvi dbl-i uopste ne treba sebe da zovu dj-ejevi...a tek nashe takozvane diskoteke...strasno...ima 3 diskoteke u kojoj ne pustaju narodnjake...a u dve su mozda culi za disko muziku... ← Pravi razliku izmedju pushtacha muzike i DJ-a.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts