Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

Lepo ja rek'o Ada, a ti "molim, kakva Ada?" 

E b'ate, a na sta si ti tu mislio stvarno? :))

Oce on to tako da iznenadi, ja drzim pre nekog vremena PC Press i tu komentarisem nesto oko rubrike za PPC softver i onda skapiram ko radi rubriku za mobilne :)

Svet Kompjutera je aktuelna spika vec jedno tri godine, tako da ste malo out of date ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bio do grada, nacirkao se (jbt, dobilo me malo manje od 2 l piwa.. kakv sam raspad..).. sreo nju naravno... kao javili se jedno drugom, sve krajnje sterilno... (odvratnog li osecaja... da se samo rukujes i kazes "sta ima, kako si?" nekom sa kime si proveo 11 jebenih meseci !!?!?)..

i tako.. sda joj poslao mail, a znam da nisam trebao.. al ono :

nada poslednja umire. blago nadi. jes kurac blago... nabijem ja nadu na kurac.. a sta je sa mojm viktorijom ???

grr..

munje/gromovi...

i tako.. sad kao cekam sutra da vidim da li ce odgovoriti na mail, a ustvari znam da nece... ieto.. asd cu da skidam neku muziku.. i da spremam sutra.. jedna mala mi veceras rekla da sam lep i uzivo (inace se znamo sa neta..)... tako da, eto meni radosti [:D]

mozd ai ne bi trebao.. kao juce sam otkacio devojku.. al ne znam... mozda i ocu.. da se jednom i ona oseti odvratno... (osveta je tako jebeno glupa stvar..).

ae palim.. mozda kasnije dopisem nesto...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pa znam da nema..

ok, skontao sam da sam smorio...

hvala u svakom slucaju sto ste trpeli moje baljezgarije...

evo, da krenemo malo srecnije, upravo resih dva poluteska mIRC scripting problema kao iz *chke...

mnogo sam opasan baja... plus sto sam lep i uzivo [:D]

I mean you harm.

jedva sam preziveo nekako ovaj wcg, za 3 dana spavao sam 15h ako i toliko, i uvek sebi kazem posle necheg ovakvog da to nikad vishe necu da radim, ali opet jedem govna

sad idem opet na kunt, i razmishljam shta cu da radim sledecih jebenih mesec dana do faxa.. opshti smor..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Hah, na poslu, opet, M/R/B...

Kupila mi zena nove naochare [:D]

Muchim u 3dsmax-u motorolu Razr V3 i slusham ziku.

@ch1zra - u tvojim godinama sam bio u slichnom bedaku zbog jedne ribe, potpuno te razumem. Ali imaj u vidu da ako ti srce govori da ona nije TA, zaboravi je i trazi svoju sudjenu - ona sigurno postoji! I da, kada si u takvom bedaku, uzmi crtaj ili se bavi nekom umetnoshcu - pomaze.

А в чем сила, брат?

Danas sam gledao Fantastic Four sa nekim kartama koje su delili po WCGu. Sat ipo vremena opustenog filma, ima par fazona, par dobrih scena i to. Mozhe da se pogleda. Sinoc sam bio na bilijaru a onda do Zhute grede. Ortak se zajeb'o i uzeo _veliku_ punjenu iako sam ga pitao dva puta da li zaista hoce veliku punjenu. Nije mogao da je pojede ;) Sad jedem lubenicu i kuckam po forumu, smara me sezam adsl pa surfujem dialupom.

idem kod ortaka da heroje...

juce sam saznao da sutra u 1 imam ispit.. i boli me patka... ustvari, ceo smer boli patka.. niko nista nije ucio, samo cemo eto tako.. da se skupimo i ispricamo [:D]

jebes zrenjaninski fakultet...

inace, o5 prelazim wolfenstein.. dosadno mi je.. sve bi radio samo da ne ucim [:D]

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...