Lucky Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Lepo ja rek'o Ada, a ti "molim, kakva Ada?" E b'ate, a na sta si ti tu mislio stvarno? :)) Oce on to tako da iznenadi, ja drzim pre nekog vremena PC Press i tu komentarisem nesto oko rubrike za PPC softver i onda skapiram ko radi rubriku za mobilne :) Svet Kompjutera je aktuelna spika vec jedno tri godine, tako da ste malo out of date ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Pao sam prokleti ispit tako mi i treba kada sam vatao zjale na kompu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Chuj ja sam fin chovek suptilan mogu da te ubijem na mestu ovde zato fondametalno obrati paznju na ponashanje rumenka !!!!! Gledao sam radovana III po 1000 put tako da... PLAK ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 bio do grada, nacirkao se (jbt, dobilo me malo manje od 2 l piwa.. kakv sam raspad..).. sreo nju naravno... kao javili se jedno drugom, sve krajnje sterilno... (odvratnog li osecaja... da se samo rukujes i kazes "sta ima, kako si?" nekom sa kime si proveo 11 jebenih meseci !!?!?).. i tako.. sda joj poslao mail, a znam da nisam trebao.. al ono : nada poslednja umire. blago nadi. jes kurac blago... nabijem ja nadu na kurac.. a sta je sa mojm viktorijom ??? grr.. munje/gromovi... i tako.. sad kao cekam sutra da vidim da li ce odgovoriti na mail, a ustvari znam da nece... ieto.. asd cu da skidam neku muziku.. i da spremam sutra.. jedna mala mi veceras rekla da sam lep i uzivo (inace se znamo sa neta..)... tako da, eto meni radosti mozd ai ne bi trebao.. kao juce sam otkacio devojku.. al ne znam... mozda i ocu.. da se jednom i ona oseti odvratno... (osveta je tako jebeno glupa stvar..). ae palim.. mozda kasnije dopisem nesto... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Meni avion za Grchq polece za nekih cirka 6 sati, tako da se vidimo za nekih 10ak dana... 8) Pozdrav crew! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 chizra, posle jebanja nema kajanja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 dosao sam od ortaka, gledali sin city, film me smorio dojaja sad jedem pola kile sladoleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 pa znam da nema.. ok, skontao sam da sam smorio... hvala u svakom slucaju sto ste trpeli moje baljezgarije... evo, da krenemo malo srecnije, upravo resih dva poluteska mIRC scripting problema kao iz *chke... mnogo sam opasan baja... plus sto sam lep i uzivo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 jedva sam preziveo nekako ovaj wcg, za 3 dana spavao sam 15h ako i toliko, i uvek sebi kazem posle necheg ovakvog da to nikad vishe necu da radim, ali opet jedem govna sad idem opet na kunt, i razmishljam shta cu da radim sledecih jebenih mesec dana do faxa.. opshti smor.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Za 3 dana 15 sati...i to je kao malo :) Lenstino. Preladio sam se nocas i boli me trbusina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Hah, na poslu, opet, M/R/B... Kupila mi zena nove naochare Muchim u 3dsmax-u motorolu Razr V3 i slusham ziku. @ch1zra - u tvojim godinama sam bio u slichnom bedaku zbog jedne ribe, potpuno te razumem. Ali imaj u vidu da ako ti srce govori da ona nije TA, zaboravi je i trazi svoju sudjenu - ona sigurno postoji! I da, kada si u takvom bedaku, uzmi crtaj ili se bavi nekom umetnoshcu - pomaze. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Dosao je i taj dan da cu morati da sednem malo da ucim, oh mladosti. Ko studira duze od predvidjenog vremena zajebao se do kostiju. Evo recimo ja. Aj pa zivi bili! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 jos 2 dana pa skola.Raspust proso ko da je trajao 10 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Moja sestra prekosutra krece u skolu, a ja imam jos mesec dana odmora hahahaahha :) Mislim da sam zato u njenoj nemilosti ovih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 @ srba iscimaj ti brata da mi skenira i posalje one edije @ topic inace, ustao sam, pokacio se sa kewom oko dorucka, i tako.. danas kao krecem da ucim.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 @ srba iscimaj ti brata da mi skenira i posalje one edije ← Ako mislis na one sto je on crtao nije bas neki problem, samo su malo pozuteli :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 nvm... samo daaajjj.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 spavao ceo dan...sad sam ustao....sinoc se smorili i zapalili do crnje....dosao u 4 jutros ustao u 6 pxaxax..tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ustao sad , jer sam zaspao u pola 9 , sad cu do teretane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 sutra ispit pfff uzas...shta drugo reci...odo malo da odspavam -^ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ide mi na kurac bartuc. ne razumem decka. majke mi. never mind. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Danas sam gledao Fantastic Four sa nekim kartama koje su delili po WCGu. Sat ipo vremena opustenog filma, ima par fazona, par dobrih scena i to. Mozhe da se pogleda. Sinoc sam bio na bilijaru a onda do Zhute grede. Ortak se zajeb'o i uzeo _veliku_ punjenu iako sam ga pitao dva puta da li zaista hoce veliku punjenu. Nije mogao da je pojede ;) Sad jedem lubenicu i kuckam po forumu, smara me sezam adsl pa surfujem dialupom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 odo na koncert jarbola. belef. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 idem kod ortaka da heroje... juce sam saznao da sutra u 1 imam ispit.. i boli me patka... ustvari, ceo smer boli patka.. niko nista nije ucio, samo cemo eto tako.. da se skupimo i ispricamo jebes zrenjaninski fakultet... inace, o5 prelazim wolfenstein.. dosadno mi je.. sve bi radio samo da ne ucim Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 neki francuski dj kod nas u hali sportova. upad neka beda, ne vishe od 200 kinti. bash su je extra sredili koliko sam video. svetla, pena, gas, shajni disko bolz, dupli rolexi i te fore Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts