Mitch Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 E kili bedak,ima moj ortak karte,osh ti prodam? ;) Inace kako stvari stoje verovatno cu opet da zapalim na beer fest,posto ne da mi se ne ide na 'rodjendan' u trezoru,nego ono... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Daj ljudi manite se rodjendana u Trezoru!! Najvaznije je pice i cave,a komp moze da saceka! Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 brate, ja tebi iz posta u post sve vi Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Daj ljudi manite se rodjendana u Trezoru!! Najvaznije je pice i cave,a komp moze da saceka! ←Where's the brain? Pa ne kapiram,ako ima cava i pica onda je to u Trezoru(naravno,ne samo tu) Sto onda da se manemo Trezora? Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ti zaista mislis da bi ti neko nesto ucinio u zamenu za mene? ← o mon dieu, koji je ovo self - hate bio pa sto brate zveri?!? misli samo na gladne ovog sveta. U somaliji bi bio proglashen bozanstvom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Where's the brain? Pa ne kapiram,ako ima cava i pica onda je to u Trezoru(naravno,ne samo tu) Sto onda da se manemo Trezora? ← Da, i idite na beer fest. Koliko god dobre "ribe"(u prevodu deca) bile u trezoru, na beer-festu imash mnogo boljih i mnogo veci izbor. Po meni je izbor i vishe nego logichan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ipak idem jeeee. offtopic: od sacu kao oni jadnici sto na tv porukama pisu stalno gay stop ,ja da stavim u svoju signaturu HATE STOP MARSH U PICHKU MATERINU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 o mon dieu, koji je ovo self - hate bio pa sto brate zveri?!? misli samo na gladne ovog sveta. U somaliji bi bio proglashen bozanstvom ← Ja nigde nisam rekao da bih dozvolio da me pretope u cvarke, tako da ce gladni ovog sveta morati da sacekaju malo Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 zwerko je pleja, on bi da ga malo "tope" dve-tri cave.. e, ljudi, jeo sam nikad bolji sarajevski ćevap.. znači bogovski.. znate onu ulicu koja izlazi iz bulevara kod metropola, pa ide nizbrdo pored mašinca (tu je rgf il tehnološki il tako neki faks) i seće 27. marta (ta ulica se inače sad zove po nekoj kraljici)? e, tu, odma posle 27, sa desne strane neka prčvarnica.. odavno tako dobar roštilj nisam jeo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ah, kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 nešto mi se tu ne uklapa, vudu.. kad sam bio toliko mlad da mi 2l piva bude dovoljno, pivo se nije prodavalo u dvolitarskim šuflama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 kako nije fer kada drugi pricaju o rostiljima, a ja ne smem da jedem masno i zivim na vocu i jogurtima It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 jutros legao u 7, ustao u 3... ceo dan crkawao, bio do devojke... posle zapalio kod ortaka na heroje, i dosao kuci pre nekih pola sata.. eh, sta je subota vece.. OMG, treba me ubiti :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Sad se vratio sa BeerFesta, bilo je extra... josh malo cu da blejim pa idem na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Opet nisam spavao... blejao celu noc.. smorio se ko leb u kesi jer je ortak dobio neku upalu pluca a trebali smo na beer fest. mrzelo me da idem sam. Treba da idem na dota dan u deus........ Ima da se smoriiiiiiiiim. jutros legao u 7, ustao u 3... ceo dan crkawao, bio do devojke... posle zapalio kod ortaka na heroje, i dosao kuci pre nekih pola sata.. eh, sta je subota vece.. OMG, treba me ubiti :\ ← i mene :( Edited August 21, 2005 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pijuckam kafu i gledam shta ima novo na forumu. Verovatno cu da idem malo da se proshetam do pochetka formule poshto je vreme odlichno. Ivane, umesto da mi otimash burazera, dodji kod mene u goste, pa da ti organizujemo neku akciju А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 e, ljudi, jeo sam nikad bolji sarajevski ćevap.. znači bogovski.. znate onu ulicu koja izlazi iz bulevara kod metropola, pa ide nizbrdo pored ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 prazna mi icq/msn lista, i istripujem da mi ne radi net, a onda se setim da ceo grad nema struje.. jeste se smorili, wow adikti? ;) inače, ćale i keva idu s nekim prijateljima na ručak, tako da do 2 moram da skontam sebi neki has i da se zavalim u fotelju ispred tv-a :) Ivane, umesto da mi otimash burazera, dodji kod mene u goste, pa da ti organizujemo neku akciju ← eto, volim kad nađemo miroljubivo rešenje :) A taman sam juche hteo da te sa'vatam da vidim 'di je taj sarajevski kad sam bio gladan. Al' cekaj, samo mi nesto nije jasno, znaci tom ulicom kada prodjem 27. marta _u_istoj_toj_ulici_ sa desne strane je taj rostilj, ili u 27. marta odma' desno (posto tu znam da ima neki rostilj, a u tu malu ulicu nisam zalazio). ← da da, u toj maloj ulici.. sad bih ti dao planplus link al izgleda da ni oni nemaju struje. čim prođeš 27. marta, jedno 10m od ćoška, sa desne strane.. uvek neki bosanci vise, ne možeš promašiti.. ne znam dal imaju varijantu za poneti, ja sam dobio 10 solidnih ćevapa u lepinji na ovalu, a priloge stave pored pa ti sam stavljaš koliko hoćeš.. meso je odlično, kao i hleb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Grill Uno, prekoputa autobuske stanice. odlichan has, niske cene.. raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 prazna mi icq/msn lista, i istripujem da mi ne radi net, a onda se setim da ceo grad nema struje.. jeste se smorili, wow adikti? ;) Ja danas nisam mog'o na net da se nakacim par desetina minuta, dal' je standardni problem adsla ili cisto dok se sezam dosetio da ukljuci agregat ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Jutros doso' u 5 sa beer festa i ustao malopre,nisam ni za :/ Inace sto se tice grilla,vec vidim da je neko pomenuo,uno uno...Stvarno sabijacki,dobra pljeska,ne stekaju se za prilog,a jeftino! Edited August 21, 2005 by Gr@sSh0pp3R Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 glupi ptt mi vec dva dana ne radi...sva sreca te ima struje u ovom net kafeu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Bice da je to :)) U cemu je fora sa nemanjem struje? Ne citam novine, ne gledam vesti. ← Kao neshto obnavljaju infrastrukturu, i pripremaju za zimu, pa oko 35% grada nema struju do 16 (ili tako neshto). @topic: Ustao oko 10, sad blejim malo, pa idem da se vidim sa nekim drushtvom. Uveche na Beerfest verovatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ne bih mogao da jedem roštilj prekoputa štajge, jebi ga.. smorio me glupi montoja.. a u kraju ladno ništa za has nisam našao, na kraju sam jeo čips i pio pepsi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Kad smo vec usmerili ovaj topic ka hrani, fino meso mozhe da se pojede u "vagonu" prekoputa sajma, kod stanice tramvaja. Vagon preuredjen u fast food lokal, mozes i da sednes unutra da jedes, nije losha klopa, a nije skupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts