Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Corey:Idemo na jedan CS,pa onda na jelena,i nemo' da ispalis ;))

Obavezno!To će mo već sutra a prekosutra na Adu da pokažemo ovima sa RUR-a kako se igra basket [:D]

ja sam mala pa sam pala

svu sam .... pocepala

Jel ti treba igla i konac?

znaci sve sam procito, koji sam mentol...

evo ja danas se totalno smaram, nisam iso na tanjecr jer sam se juce prekino, onda sam iso na sket koji je bio nikad gori, onda sam sve vreme bio gajbi i pokusavao da snimim dzitru na raspadu od majka i ispizdeo, onda sam umro od smora jer su svi na morima osim mene tako da nemam s kim da se tripujem, a onda sam citao topik, posto mu to dodje najpametnije sto mogu da radim...

sutra verovatno neka varijanta ovoga i tako jos par dana dok ne pocnu da pristizu veseli mornari...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Sad sam doshao iz grada, za divno chudo nije bilo tucha, lepo veche, proveo sam se lepo, sad mi vichu da lezhem, ali josh malo cs-a, tako do 4-5, i onda da se fino naspavam... I onda o5 isto, wc, qpatilo, gledam dokle doshao dload, odem na rur, pa onda ruchak :P

tenutno najgore sto sam video su zrenjaninski fenseri (ch1zro, bijete li vi to??)

jao ne.. a tako bi trebali, majke im ga sateram...

strasno mi idu na q..

enivej, ja sjeban max.. and so on.. necu da vas davim...nisam in tha mood..

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

zaboravio si da napomenesh da pravish roshtilj u ponedeljak, ja tako chuh :D

Hmmmmm, da... [:D]Chujemo se vecheras da se dogovorimo [:)]

@topic: malopre ustao, nemam nikakvu ideju shta cu danas, dobio GTA:SA, tako da ono, javlja mi se neshto [:)]. Eventualno ce neko drushtvo doci, ali videcu josh.

Bolje sredi signaturu, ona ti je malo veci problem :))

Inace, danas sam bas dugo spav'o, posto sam jelda kasno dos'o kuci, imam u memoriji nekoliko strasnih (bukvalno) partija bilijara u glavi ali sam srecom fino rucao pa sad varim ("ali uglavnom varim"). Lep dan, valjda ce biti isti takav i za adu sutra.

Preksinoc ulazim sasvim nevino u mracno kupatilo kad pod nogom osetim kvrccc. Upalim svetlo a spljeskan zeleni skakavac od oko 7-8 cm lezi, ne mrda. Prvo sam ga poukovao da vidim da li je ziv, a onda sam ga sa'ranio u wc sholji. Laka mu zemlja.

Inace moj teca drzi filter ispred TFT monitora.

[:)]

destepičkestigozdravkočolić.

Jedno moraš da priznaš a to je da ne možeš da se lepo zabaviš bez narodnjaka...osim ako si metalčuga ili techno-narko manijak.

ne brate, uz narodnjake ne možeš dobro da se zabaviš ako nisi šaban.

ja sam mala pa sam pala

svu sam .... pocepala

čestitam, jesi plakala?

sta je bre toliko interesantno u tom bigzu...svako treci ima neka posla tamo ? [:D]

dajte mib štrcaljku, ovaj zna previše.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...