ch1zra Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kontam da prekinem... ono, kao da samo prekinem and stuff... mada, znam kako je bilo prosli put.. treceg dana sam ujedao narod oko sebe. ali ozbiljno Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Super je dzem i salama Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma serem. i ja pusim cigare. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 odo u Budvu za par sati. a napolju se zahuktava oluja k'o drugog dana Exita . Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 matori. i ja idem veceras. ae. mogli bi se vidimo. ;> i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ne rise? čime ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 i ja isto ;>> i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ae zovi ;> i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kako ste se lepo dogovorili, ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Evo i ja se smaram, opet renderujem (tj ne ja a kompovi)... Treba da sachekam da zavrshe partiju, pa da im pustim sledecu pre nego shto podjem kuci. Hocu na more. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ja poqshavam sebi da napravim poshtenog avatara, nashao sam font, ali nigde ne mogu da nadjem odgovarajuci materijal za rad... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 kako ste se lepo dogovorili, ba i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Nick a sta je to na avataru ja nista nevidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) Koliko mora da bude da bi spavao? :)) Ne znam, manje bar malo . Obichno mogu da spavam, ali je bila neka sparina, uf...loshe. Sad je malo osvezilo, ali mi je sjebalo skroz danashnji roshtilj, a ochigledno ce i sutrashnji...nema veze, reinstalirao sam win, ne jebe me pogani virus, ali me sada nerviraju one messenger alert bla bla poruke (zaboravio sam kako se sredjuju, neko plz help). [edit]Sredio sam, skinuo neki popup block.[/edit] Edited July 19, 2005 by Mr. Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ja blejim u bigzu, ponavljam u sebi da je ova pospanost posledica koktela hormona u mojoj krvi i da ne moram da spavam ako ne zhelim.. a laki i bole koji rapsravljaju o novoj doti, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 sine, ceo taj bigz je kao iz zone sumraka, sa tastaturama od 120 tastera i liftovima koji rade dok su vrata otvorena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Hah, ti si, prijatelju, video samo vrh ledenog brega! Nemoj da te sledeci put vodim u "zarazu"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 dosao od devojke. uspeli da se pokacimo... pomalo skenj.. sad me neki lik davi nesto oko mIRC-a, pa mi to kao uspesno skrece misli sa sranja... as if... :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 rekao sam sebi da cu biti na dijeti do kraja avgusta ( tri dana nisam jeo nista sem jogurta ) a veceras sam bio u orlu sa jednom devojkom i pojeo sam pred njenim ochima celu picu orao specijal, sa sve maslinkama, zalio sa litar koka kole i zavrshio sa parcetom torte...ne znam da li da me sramota od sebe ili zbog nje jer me je gledala kako jedem kao oni klinci iz crtaca "mama,nisam gladan,samo sam se salio". It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 e smejacu se i sutra... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Nick a sta je to na avataru ja nista nevidim ← Mnogo me je ljudi to pitalo... To je apstraktan objekat koji zapravo ne predstavlja nishta, vec samo treba da bude lep za oko... Mozda ce ti sad biti jasnije: http://www.drnickriviera.torelliwh.com/fil...s/SpaceBall.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ne mogu da spavam od jebenih komaraca i vrucine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Opet na poslu, opet render... Napolju vrucina, u ofisu se pokvarila klima. Jedva chekam vikend. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Od kako je pala ova kisha, lepshe mi je, malo mi je osvezila misli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Zivot me nije mazio. Wulfi, pazi na to sranje, ako ne odlezis mozes da patis od posledica. Ziv bio. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts