Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sta ces u SBB mucenice? :))

Is'o od Crvenog Krsta do Bloka 45, pa odatle do Zemunske gimnazije. Trasa od bloka 45 do zemunske u autobusu 45 je bila jedna od najinteresantnijih proteklih nekoliko nedelja, jer je u busu bilo jedno 30 ciganchica ... Samo sam se plashio da ne krenu da pevaju pa posle trazhe pare, jedva izdrzhis jednog koji falshira, zamisli njih tries' ... Sad se ladim od vrucine i spremam se da idem dalje :)

ja sam obrnuo krug po košutnjaku, topčideru i gradu, jeo biftek i sad mi je baš kefaja.. a uveče ima da se iscimam negde (makar do vozića koji mi je na pljuc) na voćnu salatu, jede mi se baš..

laki, gde ima dobra voćna salata, kapiram da znaš?

Pf....pijem Coca Colu,grickam Flipsi sa sirom sad cu da idem da igram GTA....sutra na more (sa matorcima) aaaa....smaranje....bar cu da se zestoko ogrebem o njih! ;))

Edited by doca_fcrs_LFC

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Bio do shkole po svedochanstvo, pa na Adi ceo dan, izgoreo sam JAKO JAKO JAKO, sve me boli. Sutra neki roshtilj kod mene, al` vidim pochela neka kisha, pa mozda i ne bude nishta od toga. Valjda ce da bude lepo vreme...a da, nemam San Andreas i ne treba mi...

au jebote.

vruce.

ova klima spasava.

hladna koca.

hladna hladna + mnogo leda.

u subotu na rostilj. kod ortaka u dvoriste.

i projektor na zid u njegovom dvoristu.

filmovi, rostilj i "pivo ledeno/pepsi kola ledeno". ;>

ultra.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

treba da idem u gym a ne ide mi se u picku maternu vrucina.. btw novi ckm rula

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

šta ima u njemu?

ja sam proveo dan u košutnjaku, a bio je baš zajeban, iscrpljen sam ko da sam kopao rov na himalajima.. sad bacam hejt po forumu čekajući da keva donese has.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...