Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

ok veče sve u svemu, privodim ga kraju*..

pilo mi se ranije danas neko pivo na fazon sol-a, al nisu imali u obližnjoj prčvarnici, pa sam kupio bandidos, koji je imitacija sol-a koju pravi pivara laško.. čak sam kupio i limun (jedan) da bude full.. sad ću baš da probam kakvo je..

* - osim ako opet ne nabasam na neki dobar tenis.. sinoć sam gledao neka dva anonimusa, onog koreanca saskričjana (or something) i nekog sedog italijana.. fantastičan meč, stvarno fantastičan..

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok veče sve u svemu, privodim ga kraju*..

pilo mi se ranije danas neko pivo na fazon sol-a, al nisu imali u obli

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ili sam ja istripovao ili mi se negde zagubio post...

U svakom slucaju 'tedoh da se pohvalim da sam isao na trcanje, te da sam onu stazicu na Savskom keju pretrcao za nekih cirka tridesetak minuta tamo-vamo, sto i nije lose s obzirom da sam prvi put isao na trcanje od kad sam se nagojio ko svinjce. Jos plus mi propao plan da posle svratim u Duff na klopu, te sam veceras skroz u anti-fat fazonu :)

Sa druge strane uspeli su u 11 da me isteraju iz kuce i tek sam se sad vratio, pa sam malo u zaostatku sa ucenjem [:(!] ali ionako od te rabote slaba vajda.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Evo me na poslu, opet - nadam se da cu danas konachno zavrshiti epopeju sa motorolom. Bedak je jedino u tome shto me sada juri Braun - a taman sam pomislio da cu opet raditi reklame za pivo [:D]

Jedina dobra stvar je to shto danas necu morati opet da idem na aerodrom Domodedovo, poshto sam nashao "zrtvu" koja ce da ide umesto mene.

А в чем сила, брат?

Evo me na poslu, opet - nadam se da cu danas konachno zavrshiti epopeju sa motorolom. Bedak je jedino u tome shto me sada juri Braun - a taman sam pomislio da cu opet raditi reklame za pivo [:D]

Jedina dobra stvar je to shto danas necu morati opet da idem na aerodrom Domodedovo, poshto sam nashao "zrtvu" koja ce da ide umesto mene.

Hmmm...Mora da ti fino zaradjujesh :)

* - osim ako opet ne nabasam na neki dobar tenis.. sinoć sam gledao neka dva anonimusa, onog koreanca saskričjana (or something) i nekog sedog italijana.. fantastičan meč, stvarno fantastičan..

srihapan je iz tajlanda...

a i ja sam sinoc gledao malisha i agasija direktno...5 setova.to me je podsetilo na duele u 5 setova izmedju agasija i samprasa. Sada takvih kvalitetnih suparnistva vishe i nema.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

sutra idem do Mamuta da qpim kartu za Skazi & Dino Psaras (napalio sam se do jaja)

Ako josh ne znash koliko su karte, 550 bile u subotu, kad sam ja uzeo, kapiram da su sada vec mozda 600, a da ce do 17. poskupeti na 1000+. Al` nema veze, bice dobro.

@topic: Ustao pre sat vremena, nemam shta da radim, bukvalno...igra mi se FM2005, dao sam nekom disk i nije mi vratio pa ne mogu. Josh malo pa u shkolu...

ustah, sad ću malo da se spremim pa idem da uzmem burek.. opasno mi se jede burek..

hehe jutros me zvala devojka, hoce joj se josh 8 puta :))

to, lave!

mene probudila izvesna ženska osoba da mi se žali na ponašanje izvesnih članova foruma :p

a i ja sam sinoc gledao malisha i agasija direktno...5 setova.to me je podsetilo na duele u 5 setova izmedju agasija i samprasa. Sada takvih kvalitetnih suparnistva vishe i nema.

pa naravno da nema kad je federer mnogo dobar.. naravno, i sampras je za agasija bio ćale, al je andre ipak imao svojih momenata na sporijim podlogama.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...