Doca Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) @ch1zra...jel si to upalio neki ogroman ventilator i uperio ka faci,ili si bio na plasticnoj operaciji...hha salim se...extra je avatar... ja juce bio u Lazarevcu kod brata na ispacaju,jeo,pio...u ala je bilo:"polomicu case od kristala,pocupacu bokore od lala,pokidacu jos dve zice jos dve strune,ostavicu violinu neka trune,kad vec neka snage,moci da mi vrati dane noci,kad sam ja ko vranca ata 100 djerdana strg'o s vrata,pocepao jelek tesan,ludovao M!@#$ besan..." ma ludnica bila...bilo dobro pecenje...jeo sam k'o stoka! i onda dodjem gajbi danas,gledao Borac...izbedacio se... zove ortak:"Aj' u KGb!" ja odem,udjem unutra krdo ljudi...nadjem nekako sebi mesto i pocnem da igram cs... tek kasnije izvalim da me ortak ispalio i nije dosao,boli me kara,kupio pepsi twist,na 26 pa gajbi... sutra (tj danas) ustajem rano treba da se upisem u 2. godinu...o5 jebena skola...ovaj raspust mi je najgori u zivotu... Edited August 29, 2005 by doca_fcrs_LFC Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 odo na kunt. laku noc. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 uf. al pred spavanje. Edie Brickell and New Bohemians - circle. ;>. koliko e to lepa pesma. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Cackao adsl. Bio do wcg-a. Samo malo kasno. Nema veze, posle sam bio do Perpera na gurmansku pa sam izvadio stvar. :) Shvatam da kapiram C1zru sto se tice ljubavnih pitanja. Mnogo volem da se zaljubim! Kada sam prvi put citao Crash-ovo cimanje oko Kristine sav sam se raznezio. Znam, znam. Papuca kazete vi, ali srecan i sto je najvaznije, sexualno neisfrustriran kazem ja. :) p.s. Upravo nesto izvalih. Ovaj covek je neunistiv! Edited August 29, 2005 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 za nekih ~16h pichim na drugi deo odmora ;) malo kod mojih u kijev;) ← Ajde crni mocni hakeru lepo se provedi i nemoj da pravis sranja tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Evo me na poslu, opet... Motorola me vreba sa svih strana... Al' me tako mrzi da radim Burazeru danas rodjendan, tako da cu ga zvati malo kasnije kada se probudi А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Idem da spavam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 @ doca_fcrs_LFC jok, samo ta slika je slikana ustvari da bi se videla moja gore desno polomljna dvojka (tada), pa sam morao da se napravim na "Arghhhh" da bi se lepo videla :) Shvatam da kapiram C1zru sto se tice ljubavnih pitanja. Mnogo volem da se zaljubim! hmm.. sad si me izgubio... ql je zaljubiti se, ali ja sam sinoc ostavio devojku koju volim.. a to je vrlo nekul... o_O Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 @ch1zra...:) izvalio sam da dosta ljudi menja avatare sad...ne znam zbog cega! Sad sam ustao i palim do skole da se upisem u drugu godinu... valjda ce ove godine prvakinje da budu dobre ribe ove starije su propast! daj boze... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Zapamti zlatno pravilo RIBE SU UVEK BOLJE U DRUGIM SKOLAMA NEGO U TVOJOJ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 evo palim za 20 min na budjavi ispit iz programiranja :/ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ustao.....idem da jedem nesto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 juce bio u gradu i zajebavao se sa drugaricama (posto sam se vratio sa wcg) i keva me budi jutros u 9h i kaze mi da je moj novcanik pun kesa , nadjen u nekom kaficu i prvo sam kontao da su mi ga digli , spucali kes i ostavili mi dokumenta , kad ono on mi ispao iz dzepa i nasao ga neki matorac koji je dao bratovom drugu , koji radi u tom kaficu da ovaj da meni....falilo je samo 100din , sto je matori uzeo da sebi ujutru plati kafu , znaci broookaaaaaaaa.......sta se ovo desava , svi postali fini i kulturni i posteni jbt..tranzicija cini cuda fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 I posle 10 dana pogledah u monitor i osetih dragoceno zrachenje... Inache je bilo do jaja u Bugarskoj. Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 sad pocinjem da igram wow i ne prekidam dok se ne onesvestim && Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) @C1zra: Znam da si je ostavio. Ali sam kazes da je volis, zar ne? I da se sada lose osecas. Pa ne bi se valjda lose osecao da nisi zaljubljen u nju. ;) @topic: Idem sutra do skole da sredim vanredno sledecu godinu. Nadam se da cu moci da se presaltam na ispitno ucenje, sa ucenja za provlacenje. :) Edited August 29, 2005 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 iiiijaooooooooo, al sam pusio dobru vutruuuuuu........ sve sami hedovi.... bole me...kad vec izgleda da necu da budem pandur, mogu barem da budem navareni advokat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 @ kruko emotivac je tako mnogo smesna rec... zar ne ?? @ topic eto, ustao, treba da se nadjemo danas da se razmenimo stvari (moje sto su ostale kod nje, njene sto su ostale kod mene..) i tako.. dolazim an net svakih 15-20 minuta.. kao nadam se naci cu je ovde.. ili je poslala mail... ali kurac :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Evo, probudih se :) Uspeo sam malo duzhe da spavam posle WCGa, pakovanja svih stvari i ostalog loodila, sada opusteno cekiram forum, pa cu da odem da calabrcnem nesto, imam zelju da se bacim na neki burek ili nesto slicno, videcu vec. Jos kad se malo povratim, bacicu i poneke detalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 pa nije ni picka... eventualno pickica.. ali pobogu, kakav bi ja bio covek kad bi za sebe rekao da sam pickica ?? ovako, recimo da sam samo strasno zbunjen... toliko tuzan da ne znam ko/sta/gde sam, a toliko besan da pisam munje i serem gromove... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 mislim da bi večeras trebalo da padne neka žurka za wcg staff :) laki i shone da obezbede neku hranu i piće, aka koktu i sendviče, a drugari iz computer landa da pozovu hostese na bis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Eh da, to bi bilo zanimljivo ... da smo ranije imali priliku da organizujemo, mozhda bi i proslo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 p.s. Upravo nesto izvalih. Ovaj covek je neunistiv! ← Oce on to tako da iznenadi, ja drzim pre nekog vremena PC Press i tu komentarisem nesto oko rubrike za PPC softver i onda skapiram ko radi rubriku za mobilne :) mislim da bi večeras trebalo da padne neka Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Kao shto se mozhe videti u mojoj novo-stavljenoj signi ispushio sam na WCG-u. :) Za danas(iliti u prevodu za dan posle popravnog i WCG-a) sam se dogovorio da se vidim sa bar 50 ljudi, od toga cu morati da ispalim jedno 40 Sad se spremam da idem napolje, i da se potrudim da ispalim shto manje ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Eh da, jebeni skalpel i diskovi su ti kod mene. ← kul, ja ne bih bio ja kad ne bih nešto zaboravio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts