Lucky Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Pa zakasnio jedno 10 postova posto je migsa to napisao jos na prethodnoj straniĀ btw jel ste culi/procitali o novim zakonima za polaganje voznje? Kako si ti samo pametan ... ne zovu tebe za dzabe pametnica na ovom forumu ... ili beshe, chekaj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Kako si ti samo pametan ... ne zovu tebe za dzabe pametnica na ovom forumu ... ili beshe, chekaj ... ā Cemu hate svi treba da zivomo u miru u slozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 hehe ... mlad i neiskusan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Deda je pucao iz pishtolja u vazduh da otera neke kloshare koji su se sqpili u praznu qcu pored moje... Znachi skochio sam 2 metra od straha, a josh sam nosio slushalice i slushao mjuzu... Cale je odma izshao i pocheo da se svadja sa dedom jer su se keva i sestra preplashile :/ A baba ushla kod mene u sobu, pochela da pricha kako se sqpilo pedeset "drogerasha" u kucu, i kako sve gledaju odgore kod nas u dnevnu... Ja pochnem da se derem na babu, ona na mene... Znachi ludnica bila u kuci dok deda nije ushao sa pishtoljem i ucutkao nas :DDD ( Ovo zadnje je bilo shala ) [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Bivshe ribe sirokih svatanja = pwnage idem kroz 45 minuta , dogovor je u 11 :) ā bolje ti je da platis HIV+ kurvu da jebes nego bivsu. iz tvojih usta u bozje ushi. mada ne verujem da cesh posle deset sati radi + prevoza imati snage i da nesto cugash a da ne govorimo o tome da zabadash do ujutru, sem petkom i subotom. A tek kada urachunamo skoru zenidbu,vojsku, decu.... lele drasko ā hehehehehe dan ti je onoliko dug koliko ga dugim napravis. siguran sam da cu imati vremena za sve. i ne treba mi vise od jedan-dva zaboda nedeljno. deca, vojska, zenidba... pa tako valjda Mali Djokica zamislja postfakultetski zivot MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 x files u 12 mmm....to se zna Ā Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ebem ti kishu!!! video sam i drashkao danas kako se zadovoljno vozi autobusom,kao da ga je oslobodio;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Deda je pucao iz pishtolja u vazduh da otera neke kloshare koji su se sqpili u praznu qcu pored moje... Znachi skochio sam 2 metra od straha, a josh sam nosio slushalice i slushao mjuzu... Cale je odma izshao i pocheo da se svadja sa dedom jer su se keva i sestra preplashile :/ A baba ushla kod mene u sobu, pochela da pricha kako se sqpilo pedeset "drogerasha" u kucu, i kako sve gledaju odgore kod nas u dnevnu... Ja pochnem da se derem na babu, ona na mene... Znachi ludnica bila u kuci dok deda nije ushao sa pishtoljem i ucutkao nas :DDD ( Ovo zadnje je bilo shala ) [:D] āHahah isto ko i moja baba.Drogerashi,manijaci po sumama,ne ulazi u nepoznata kola,nemoj da pricas sa nepoznatima sta god da te pitaju.. Klasicna baba... @topic: Dosao spolja,bilo ludilo od provoda-sedeli u kaficu u Zarkovu... -_- Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) sav skurcan... spremam se da sutra/prekosutra odjebem devojku za koju bi dao zivot. dokurca :\ Edited August 17, 2005 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pakujem se, sutra, tj, danas palim na more, kent vejt... Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sav skurcan... spremam se da sutra/prekosutra odjebem devojku za koju bi dao zivot. dokurca :\ ā koj' je tebi qrc sa tom ribom u zadnjih mesec dana? samo se nesh' raspravljash i svadjash.. jebesh ti takvu vezu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 pa znas kako... ja se kao konj trudim da sacuvam nesto sto se izgleda ne da sacuvati... samo sto to meni ne mogu ja sam da objasnim.. a ne drugi... moram da se opecem, pa to ti je... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 znam da retardirano zvuchi, al' ako se neda sachuvati - nemoj se ni truditi.. nije jedina hvala bogu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pa zakasnio jedno 10 postova posto je migsa to napisao jos na prethodnoj straniĀ btw jel ste culi/procitali o novim zakonima za polaganje voznje? ā ti zakoni su samo predlozeni, nisu i usvojeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ^^O cemu se radi? I ja se cimam sa bivsom. Jel to ovde neka zaraza? Ocu da radim nesto korisno. Da napravim neki sajt ili radim/pomazem nekom postojecem. Ustvari to hocu ceo raspust. Na kraju uvek zavrsim ovde. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li Äe se sve dobro zavrÅ”iti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Upali joj keva i tjale , al ja sam svoje obavio tako da ni ne moram da spavam kod nje eblo je spavanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 bolje ti je da platis HIV+ kurvu da jebes nego bivsu. hehehehehe ā Sto nisi ranije rekao!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ^^O cemu se radi? I ja se cimam sa bivsom. Jel to ovde neka zaraza? Ocu da radim nesto korisno. Da napravim neki sajt ili radim/pomazem nekom postojecem. Ustvari to hocu ceo raspust. Na kraju uvek zavrsim ovde. :) ā hoces da unosis ugalj...500 djunti na dan...ej malo li je ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Malo je... ...za sve one koji se ne pitaju da li Äe se sve dobro zavrÅ”iti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 doso od ortaka. dem da kuntam. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Download-ujem trejler Battle for middle earth 2, zipovan je, veliki 22mb, uveren sam de nece da radi i tako bleeeeejim... edit:na dial-upu sam... Edited August 17, 2005 by jasamkonan Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 <edit> : jebote ;> dial up ;> </edit> i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Posao, M/R/B... Idem sada da pravim prezentaciju na aerodromu Domodedovo. Inache hochu da odem na MAKS 2005, tamo su sada najbolji avioni na svetu... Bem ti posao... Š Š²Ā ŃŠµŠ¼ ŃŠøŠ»Š°, Š±ŃŠ°Ń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sta je bre ovo svaki put se slogiram kad vidim kolko ima postova jel se deli neka nagrada sta li vec? ;) Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Cxekam 2 da zavrsxim sa poslom... odo kuci da blejim na compu i nadam se da ce VEGE da me obraduje sa kontigentom nove zike... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts