Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 a ovo je post koji ću obrisati da zajebem kruka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Vrbim da napišem prvi post na stotoj strani....kruki drži se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 smor... ne sznam ni sta radim... kao trebao bi da ucim, a mrzi me.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 a ovo je post koji ću obrisati da zajebem kruka :D ← Gujo ljuta, jadnicak nije racunao na taj faktor :) Meni inace ceo dan nesto sjeban, ustao sam u pola jedan posto sam gledao Enterprise do 5 sinoc, sad se sve nesto razvlacim. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Dakle treba da ucim ali mi se nesto bas ne da ono smoren sam do jaja. Cak sam grunuo i sLinavko enerdzis i nista bah.. Uprovo pocinje neka smaracka kisa ko slag na tortu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) Forget what you think you know! Poenta posta - paaa, upravo sam zavrshio neki smarachki posao i krenuo da brainstormujem sebe u fazonu koja je najbolja rechenica za 100 stranu :) Edited August 15, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Upravo je poceo pljusak , izgleda cu se zabiti ceo dan kuci slusati mjuzu , spavati , mada mogao bih i taxi-jem do teretane chisto da uradim nesto... Jedino me tesi da sam sve aktivnosti za ovo leto obavio po onon letnjem vremenu , i sad cooliram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ćale došao od doktora(imao problema sa nogom) i moramo da odložimo put za more za subotu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Josh 3 posta pa 100-ta stranica , ko li ce postovati ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ne znam gde mi je daljinski........aaaaahhhhhhhhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Oce li vishe ta 100. strana pa da slavimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 woohoo 100... Bolestan sam josh uvek, smaram se za kompom, pada kisha, mama pravi chaj... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 a ... 101 dalmatinac...? ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ajd mozda ubodem 100 stranu,nisam brojao :) Nego kao i vecinu i mene smorila ova kisa,osecam se tako jadno,nista ''pametno'' nisam uradio danas... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 i dalje nisam nasao daljinski......... al' sto volim ovo vreme.....ufffffff pada kisa, otvoren prozor..... sam kuci.. posle dolazi neko drustvo... pocelo je da grmi... jos da bude nevreme i dan je savrsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 HA - 100 stranica! \o/ Idemo dalje А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ok... sledeci zadatak... 1000 strana :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) Pa ako nam je za 100 trebalo 55 dana, za 1000 ce nam trebati ~550 dana, iliti josh negde oko 13.5 meseci... Edited August 15, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 bla bla bla... :)) znaci samo treba da ubrzamo tempo...ae da krenemo sa pricom... svako sme da napishe po tri reci... (znam da nece uspeti...al d apokushamo) *(pocetak) jednog lepog dana... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Migsa ne seri. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 *() reche mudri brod... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Plashim se da pitam, imajuci u vidu prethodno iskustvo, ali... shta mu je ovo ---> *() Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Evo jedne stare kolektivne price sa rur-a :) pa sam je sacuvao,ko voli nek izvoli. Fora je bila da svako sme da ostavi po jednu rec i naravno onda je krenulo proseravanje :P » Click to show Spoiler - click again to hide... «Jednom prilikom pre nekoliko godina ziveo je neki poznati gej travar. On je voleo da se igra vacarenja. Zbog toga strasnoga hobija njegova baba kurva je odlucila da ga popihski pesticidom, ali ipak odlucila se bakuta dildom zamascenim da ga kazni preko guz'ce. To nikako nije bilo izvodljivo... Zato je nabavila jedan krastavac, dlakav i nabrekao i navazelisan... i gurnula kolica tako jako da mu je ljuska od jajeta pukla jako. Tada je neocekivano, iz tame iskocio seizmolog i izmerio Merkalijevom tati epicentar zemljotresa u mozgu i pupku. Baba zvana Traktorka gajila je uklete klejbezable, koje su nenormalno kidisale na svakoga ko ima iole priblizhno slicnu krvnu banku u jetri. Zbog prevelikog telefonskog kabla morala je da odshmirgla pola svoje sper-ploce koja svetli kao sto je nekada zvuchao isqsni Tito u supersonicnom fijakeru. Medjutim, juce popodne neki aboridzini smorise choveka ruznog ko' meteor uspaljeni njegovim sekvencijalnim palachinkama.Elem, taj cxovek toliko prolepsha Pleyboy svojim udovima zmije da je tada umro u nekoliko navrata i izgubio svoju machku. Godinama, Ines je srala male patlidzhane neobracajuci paznju na njenu papuchu kako prevodi sa rumunskog na grchki starocrkvenohilandarski jastuk od sharenih poludijagonalnih asimptota kao samohrana veverica. Posle sranja, popusila je lulu mira ali postojala mala pljuga koja je svojom velikom dimnom doruckovala jetrenu pastetu i podrignula "Hellooo nurse". Uspostavila je sopstevno verovanje u cokoladne bananice obostranog uzitka voluharica i nakovanja pa naprasno pokushala da iskoci pred rudu boksit. Izboksovani gekon uzdahnu: brate... pisha mi se kao slonu. Gladan nosorog prdnu marlboro snazno tako da oduva 100 zrna metiljavog pasulja, ali ne lezi vraze... proliv je nametljiva supstanca koja tiho-tiho jebe glasno i strashno urla supersonichno svrshavajuci u, sa orgomnim kolicinama kiseonika povezanog sa hloro-vodoonicnim jedinjenjem, no to sad nije ni bitno. Setite se Ines mladi bledoliki torbari! Jer zato sam i odustao. Mada popusite vaginu, osecacete neverovatno golicanje u testisima iako policajac zavrshava visegodisnje naizgled nevino obrazovanje bibliotekara zarumenelog i download-ovanog sa www.naivnibibliotekar.com. Nedaleko odavde, nalazi se selo oblozheno oblacima. To bejashe tada kada su vatali nebeski svod, oblozen kruhom i jogurtom. Tog paklenog dana naisao je treci smrdeci roman Benforda, zainteresovanog idiota koji nije kresao stomatoloshki ,nego ortopedstki,sistematizujuci sve trigonometrijski i integralno, nije oklevao prilikom vadjenja shtapa. Ali sporazumevanje medjuvasionskom metodom vanzemljachkih, postapokaliptichnodiferencionalnih membrana razglibljenih u beskonachnom nemogutjem jogurtu ne mozesh prokljuviti, ali sigurno mozes barem pokusati. Medjutim, bez obzira, doca ce umreti. Najzad. Premda nisu ochekivali najezdu saboraca, zeleno-ultraljubichasto-plavichastih kapica,dok neki krvavo rmbache,drugi samo istezhu ganglije. Ganglijo-istezaci su stvorili razvijenu zemichku od prezli polivenu medvedjom svrshotinom. Ramplstilskin je debelo-mrsavi sisach cucli! Medjutim, pedeset patuljastih seizmologa, doshlo je do abnormalnog roozmarina koji je po svojim svojstvima dejstvovao katastrofalno na Zlajonjinog komshiju, chineci da paranormalistichno podrigne! Dejstvo moze biti elastichno, fleksibilno, pomrachljivo, ultraljubicasto, homogeno i veoma raZarajuce! Premda naisao je na sebi ravnog rastafarijanca, koji nije imao primedbi na rad isprozajisanih pedofila koji imaju masne gedore. Ako dejstvo zabaguje treceg naslednika mesno-preradjivackog drushtva, takoretji mozemo da uvidimo greshku. Nadolazece ukiseljene kokoske su tako odustale od klanja. Chicha-micha-i-gotova-pricha! =))))))))))) P.S. Ako ste stvarno bolid,onda mozete oboleti postujuci. ...a da...Un je gej Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Plashim se da pitam, imajuci u vidu prethodno iskustvo, ali... shta mu je ovo ---> *() ← dont fak araund or ju gana get a bulet...! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ou vidi ... 100 stranica, cestitke, cestitke. Ja sam danas nesto bas silno radio, i sutra cu isto, a onda sam kao konacno zavrsio taj deo priche oko poslova za ovaj mesec pa cu moci i da malo predahnem ali i da se bacim na neke druge stvari. Inace sam sinoc tj. jutros tako lepo spavao da ne mogu da vam opisem. Bas dugo se nisam tako dobro naspavao. Da li zbog paintball + vaterpolo komboa, ili zbog toga sto je eto takav dan dosao, tek, osecao sam se preporodjen kada sam ustao a evo jos uvek me drzhi ;) Ni ova kisha mi nista ne mozhe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts