Jump to content

Aj pricajte...


Recommended Posts

  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bolje sredi signaturu, ona ti je malo veci problem :))

Inace, danas sam bas dugo spav'o, posto sam jelda kasno dos'o kuci, imam u memoriji nekoliko strasnih (bukvalno) partija bilijara u glavi ali sam srecom fino rucao pa sad varim ("ali uglavnom varim"). Lep dan, valjda ce biti isti takav i za adu sutra.

Link to comment
Share on other sites

Preksinoc ulazim sasvim nevino u mracno kupatilo kad pod nogom osetim kvrccc. Upalim svetlo a spljeskan zeleni skakavac od oko 7-8 cm lezi, ne mrda. Prvo sam ga poukovao da vidim da li je ziv, a onda sam ga sa'ranio u wc sholji. Laka mu zemlja.

Inace moj teca drzi filter ispred TFT monitora.

[:)]

Link to comment
Share on other sites

destepičkestigozdravkočolić.

Jedno moraš da priznaš a to je da ne možeš da se lepo zabaviš bez narodnjaka...osim ako si metalčuga ili techno-narko manijak.

ne brate, uz narodnjake ne možeš dobro da se zabaviš ako nisi šaban.

ja sam mala pa sam pala

svu sam .... pocepala

čestitam, jesi plakala?

sta je bre toliko interesantno u tom bigzu...svako treci ima neka posla tamo ? [:D]

dajte mib štrcaljku, ovaj zna previše.

Link to comment
Share on other sites

Sad bash neshto pregledavam topike..mrzelo me da pishem bilo shta ovih dana..ali onda sam naishao na "istina je negde tamo" topik. Sad, nije me interesovalo toliko shta se pishe koliko slike(iz dosade). I onda naletim, na google maps i nadjem nash voljeni Beograd snimljen setelitom i de sam nashao svoju zgradu. I zapitah se, jel mozemo mi negde da se sakrijemo?!

Da ne kazem ad neki gradovi mogu BASH da se zumiraju, U NY mogu da se vide autmobili po parkinzima..uzas!

Edited by Gioblin[Fuse]
bgwlogo3a9xs.jpg
Link to comment
Share on other sites

jutros sam bio lekara [:)] sutra ujutru idem ponovo [:(] da mi uzmi bris iz grla [:(] i sad moram da pijem 2 neka sirupa i Eritromicin [:(] posto imam zagnojen sekret [:(] i zapusene sinuse [:D] i ako ne budem pio lekove mogu te bakterije da mi odu na mozak [:D] i onda ode mast u propast ,lezanje u bolnici 5 godina [:p]

i tako.A do malopre sam diskutovo sa caletom o kolima koja bi mogao da qpim i sada i narednih 7 dana cu da provedem u qci da se nebi zamarao,posto idem na more petog avgusta [:)] i onda pocinje napijanje i naduvavanje svaki dan.

Link to comment
Share on other sites

Imate topic oko Google Mapsa, zapravo oko World Winda (Nasin proizvod istog tipa) na Nauka forumu, tu imate i slike nasih krajeva, ali i slike iz sveta. Skroz zanimljiv program.

@ topic - Bio nesto do grada da se vidim sa drustvom, pre toga bio na Adi, sad sedim i klopam lignje u americkom sosu, videh u prodavnici, konzerva sa tim ~ 60 dinara, pa rek'o kako to da propustim ;) Sad cu da razmislim sta dalje.

Link to comment
Share on other sites

Evo sad sam se ulogovao kod TrInIty i shavtio sam kako na ovom mom topiku ljudi neverovatno budze postove... [:D]

Odo ja da igram Myst, btw. jel zna neko mozda kako da oteram one majumune sa znaka u dzungli, treba neka melodija da se odsvira, ima neka sema iza, ali ja ne kapiram...a i opet sam pio...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...