Corey Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Pravio avatar...šta mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Bolje sredi signaturu, ona ti je malo veci problem :)) Inace, danas sam bas dugo spav'o, posto sam jelda kasno dos'o kuci, imam u memoriji nekoliko strasnih (bukvalno) partija bilijara u glavi ali sam srecom fino rucao pa sad varim ("ali uglavnom varim"). Lep dan, valjda ce biti isti takav i za adu sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ^^Pa nisu....:)))) Sedim u Bigzu,pa idem da se vidim sa nekom devojkom....i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 sta je bre toliko interesantno u tom bigzu...svako treci ima neka posla tamo ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Zurke, loodilo, zezanje ... you name it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Bolje sredi signaturu, ona ti je malo veci problem :)) ← No no:) Previše sam se mučio da je napravim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Eee..., ja se muchim da napravim linux server za KZ mape i to josh u nemachkoj, preko FTPa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Imam temperaturu 37,8 boli me glava i smoren sam do jaja. Bice bolje...valjda. Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Eee..., ja se muchim da napravim linux server za KZ mape i to josh u nemachkoj, preko FTPa... ← Što to radiš kada niko neće igrati na njemu To su mape za jednog igrača(izuzev par). Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Preksinoc ulazim sasvim nevino u mracno kupatilo kad pod nogom osetim kvrccc. Upalim svetlo a spljeskan zeleni skakavac od oko 7-8 cm lezi, ne mrda. Prvo sam ga poukovao da vidim da li je ziv, a onda sam ga sa'ranio u wc sholji. Laka mu zemlja. Inace moj teca drzi filter ispred TFT monitora. ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 destepičkestigozdravkočolić. Jedno moraš da priznaš a to je da ne možeš da se lepo zabaviš bez narodnjaka...osim ako si metalčuga ili techno-narko manijak. ← ne brate, uz narodnjake ne možeš dobro da se zabaviš ako nisi šaban. ja sam mala pa sam pala svu sam .... pocepala ← čestitam, jesi plakala? sta je bre toliko interesantno u tom bigzu...svako treci ima neka posla tamo ? ← dajte mib štrcaljku, ovaj zna previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 sad dodjoh sputa...smorili se ja i ortaci i zapalili za s. crnju....zezanje i te fore...kako daju seljancice svaka im cast...samo neka nastave tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Isto ovako :) P.S.Do?i na Adu u ponedeljak! ← Pravio avatar...?ta mislite? ← Videcu da se iscimam ali tesko....ma videcu... a za avatar...full brate ;)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Burazer verio devojku, penzioniso se covek. Kaze da prelazi na andergraund aktivnosti, al mi nesto tu smrdi kad ga cujem kako prica o svadbi. Inace dok cekam rezultate biopsije, citam Playboy, i zezam se sa nekim hostingom. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 čestitam, jesi plakala? ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 je'l neko primetio da je ovo jedan od najvetjih jbn topica ikada???? lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 (edited) Sad bash neshto pregledavam topike..mrzelo me da pishem bilo shta ovih dana..ali onda sam naishao na "istina je negde tamo" topik. Sad, nije me interesovalo toliko shta se pishe koliko slike(iz dosade). I onda naletim, na google maps i nadjem nash voljeni Beograd snimljen setelitom i de sam nashao svoju zgradu. I zapitah se, jel mozemo mi negde da se sakrijemo?! Da ne kazem ad neki gradovi mogu BASH da se zumiraju, U NY mogu da se vide autmobili po parkinzima..uzas! Edited July 25, 2005 by Gioblin[Fuse] Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 jutros sam bio lekara sutra ujutru idem ponovo da mi uzmi bris iz grla i sad moram da pijem 2 neka sirupa i Eritromicin posto imam zagnojen sekret i zapusene sinuse i ako ne budem pio lekove mogu te bakterije da mi odu na mozak i onda ode mast u propast ,lezanje u bolnici 5 godina i tako.A do malopre sam diskutovo sa caletom o kolima koja bi mogao da qpim i sada i narednih 7 dana cu da provedem u qci da se nebi zamarao,posto idem na more petog avgusta i onda pocinje napijanje i naduvavanje svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 ja sam bas sinoc nasao zgradu gde zivi moja devojka u dc-ju. U Americi ide do 100 metara visine, mislim da je za Evropu 5k, ali nisam siguran. Jebes zivot Djobe, jebes! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ja sam se smorio, idem za jedno 1-2 na kosharku do shkolskog, onda cu na trchanje pa cu da se qpam i u grad... Valjda... ;) Inache smorio sam se kao svinja bez chokova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Imate topic oko Google Mapsa, zapravo oko World Winda (Nasin proizvod istog tipa) na Nauka forumu, tu imate i slike nasih krajeva, ali i slike iz sveta. Skroz zanimljiv program. @ topic - Bio nesto do grada da se vidim sa drustvom, pre toga bio na Adi, sad sedim i klopam lignje u americkom sosu, videh u prodavnici, konzerva sa tim ~ 60 dinara, pa rek'o kako to da propustim ;) Sad cu da razmislim sta dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 Evo sad sam se ulogovao kod TrInIty i shavtio sam kako na ovom mom topiku ljudi neverovatno budze postove... Odo ja da igram Myst, btw. jel zna neko mozda kako da oteram one majumune sa znaka u dzungli, treba neka melodija da se odsvira, ima neka sema iza, ali ja ne kapiram...a i opet sam pio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 kakve su lignje?? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ne brate, uz narodnjake ne mo Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts