Sa1Nt Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Bice to u redu druze..samo nemoj da klones duhom, budi pozitivan, i pored lekarskog lecenja, organizam ce prilicno i sam sebe izleciti. ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 dolazis mi u komsiluk na lecenje...pa zelim ti srecu i uspesan i brz oporavak...bem ti bre...pored bijelog dugmeta sve neke loshe vesti slusham ovih dana... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 srecno brate ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Veceras sam od ortaka dobio 27 GB muzike....he he he kompletno ludilooooooooooooo.... No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 da, stvarno idem na biopsiju cuke+elektro konverzija. u prevodu uzece isecak miokarda i peci me strujom. imam restriktivnu kardiomiopatiju. kardiomiopatija je bolest misica cuke koji sve vise popusta, a ovo restriktivna znaci da imam najredji oblik ove bolesti. jedino resenje na duge staze je transplatacija. mada, trenutno mi je veca frka zbog toga sto mi cuka nije u sinusnom ritmu pa se prebrzo zamaram, boli me stomak i jos gomila stvari. nadam se da cu to srediti elektrokonverzijom sada kad legnem na dedinje. a za kardiomiopatiju ko zna... mnogo zavisi od biopsije. jbg ako sam vas sad smorio. :) ← prijatelju te bas dobro uhvati, aj da te vidimo zivog, zdravog i nasmejanog kada izadjes iz bolnice i poslusaj krukov savet i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Tetka mi je otishla na more i ostavila mi je njenog psa dalmatinca (Dona se zove) da je chuvam: -Izujedo je neki drugi pas pa sad na rane moram da joj mazhem neku kremu -Ima neki virus pa stalno kashlje i gushi se -moram da je nateram 2x dnevno da proguta lek -ne smem da je shetam u parku sa drugim psima da ih ne bi zarazila -mora da spava sa mnom u krevetu poshto je navikla -treba ovih dana da dobije teranje, pa cu morati da joj stavljam one gacice za pse i uloshke -cvili kad sam na kompu jer ne mozhe da se popne kod mene uz strme stepenice, gore u potkrovlje -dobila sam od tetke gomilu plishanih igrachaka da bi Dona imala sa chime da se igra oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 kupi novog dalmatinca...siguran sam da tetka nece primetiti...:) ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Tetka mi je otishla na more i ostavila mi je njenog psa dalmatinca (Dona se zove) da je chuvam: -Izujedo je neki drugi pas pa sad na rane moram da joj mazhem neku kremu -Ima neki virus pa stalno kashlje i gushi se -moram da je nateram 2x dnevno da proguta lek -ne smem da je shetam u parku sa drugim psima da ih ne bi zarazila -mora da spava sa mnom u krevetu poshto je navikla -treba ovih dana da dobije teranje, pa cu morati da joj stavljam one gacice za pse i uloshke -cvili kad sam na kompu jer ne mozhe da se popne kod mene uz strme stepenice, gore u potkrovlje -dobila sam od tetke gomilu plishanih igrachaka da bi Dona imala sa chime da se igra ← pa jel taj spa ikad bio uredu .. sem kad me je naskakala • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ušao sam u gajbu posle vožnje i dobio tzv ice-cream headache.. klima ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 kako je nastao svemir i sta je bilo pre nJegovog nastanka ?! :/ krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ma de u redu.... kad se jednom lupila u vugla stvorio joj se toliki hematom da su svi mislili da je shtrumf oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 meni se svidelo.. kevi je opet ispao telefon u kuhinji.. ovaj sam kupio pre dva meseca i već krči.. nije žvaka za seljaka, daću joj da koristi samo stari panasonic, čim provalim koju žicu treba da presečem da bi prestao onako užasno da zvoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Pojeo sam picu i sad sedim i ramisljam kuda vecheras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 e sad cu da karam. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 tek sad videh. radio sam ja biopsiju na plucima. zbog tuberkuloze. neprijatan filing. al. ono. savet za tebe noodle. ako ces lezati tamo neko vreme. samo mojne da mislis na vreme. radi bilo sta. ali bas "bilo sta". i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Planiram da legnem sada da bi mi sutra bio duži dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 spavam vec 2sata :D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 pustio sam sebi 220V i manje od 13A kroz prstenac na desnoj ruci.. protandrkao ventilator u napajanju pa sam ga menjao na živo.. a ćorava kineska baba nije do kraja namakla izolaciju na izlazu za monitor.. imam plik na jagodici, i tešim se što nisam glup toliko da radim ovakve gluposti sa dve ruke.. i da, kad te drma struja ne izgleda uopšte kao što prikazuju na filmovima, al ko se tu iznenadio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 i da, kad te drma struja ne izgleda uop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Evo ja ustao pre par sati, pomagao sam ortaku oko nekih vezbi za ispit shto ima sutra itako. Sada slusham muziku i zao mi je shto nisam ranije saznao da ima film "House of Sand and Fog" (mnogo dobar film i jes da sam ga gledao ali mogao bih i po tretji put) na nekom nashem kanalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 sad sam dosao iz bga ...kakav put jbt.. bilo cak zrtava u vozu :)) nikad nisam bio u losijem psihofizickom stanju u zivotu Oo blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Koji baksuz,a? No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ja evo crkavam... sutra moram do faxa da proverim neke rezultate.. pa bi kao trebao da legnem ranije.. al jebes to, igracu heroje do jedno 6 Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Danas moram da odmenim caleta na poslu sa sam ustao u jebenih 6.30 i reko aj da spoim lepo sa korisnim i da sacuvam pare iz RTW kada ono Lex "poranio u 4.30" :P i evo sada se smaram na poslu ali sva sreca pa ima kablovski tu tako da mi nije bas 100% dosadno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Evo doso iz skole proso 4,00 , dojaja 2 iz hemije (nije popravni jeee) , 3 iz vladanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts