H!LTi Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Upravo sam postao apsolvent na stomatoloskom faxu tako da ako neko oce da mu chupam zube nek sa javi Inace veliki poz za sve iz pete gmnz (isao sam tamo) ! jel predaje jos my favorite Pera Prvulovic (mislim da se tako zove) ???? koji je to bolid ccc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Zavrshena srednja gradjevinska, Izvodjach zavrshnih tehnichkih radova Atending to Visha Politehnichka, smer Grafichki Dizajn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 IV godina, Finansije, Bankarstvo i Osiguranje, Ekonomski fax Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Sad sam zavrsio(valjda) 3. razred gimnazije Sveti Sava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Hilti bate, peta, a, koja generacija? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 zavrsio 90 FAF,91 upisao istoriju i filozofiju nauke na Baktivedanta institutu(Bhaktivedanta Institute),ali zbog fookin sankcija i ostalih sranja nisam uspeo da doktoriram tamo...mozda nekog lepog dana iZa nedelje... Quote No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 to ti je stari dif morao sam da idem tamo jer me smerovi vise intrasuju! ← Stari dif? "Zaintrasuj" se kako ti se zove shkola, uopsthe ne studirash Vishu trenersku... kolego sa smera. @exile Nadam se da se vec uveliko spremash za prijemni, gadno je na prijemnom za dif... tako sam bar chuo. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Heh :) Zavrshio masinac pre 5 godina. Ajea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Elektrotehnicki fakultet univerziteta u Beogradu :) Pre toga Zemunska gimnazija a pre toga osnovna skola 20 oktobar ← ahaha, ja iso u mlados, mozda smo se tukli, a ne znamo:))) ja trenutno pravo druga godina, ali to verovatno bataljujem ako nesto ne uradim posto me smara, a i stoti put ponavljam, to mu dodje samo zbog askare, za to vreme se spremam za likovnu demiju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 1. godina sorbone u septembru ← respect. fani ting, ti si drugi lik koji je primljen na sorbonu na koga sam naleteo ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Zavrshio gimnaziju matematicki smor, sada sam na uchiteljskom fakultetu smaram se, upisujem drugu godinu, tj. jurim uslov. Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 a sta na Sorboni? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 http://www.ekof.bg.ac.yu/centri/francuska_skola.php Ovo je izaslo na googl-u Tako da je velika verovatnoca da je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) ,Jun 21 2005, 15:46]Hilti bate, peta, a, koja generacija? ← bolky koliko me secanje ne vara (mada je bilo davno:) '97 il '98 sam zavrsio petu chini mi se. A ti? Edited June 21, 2005 by H!LTi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Rachunarski Fakultet, opshti smer, zavrshio prvu, dao uslov za drugu (jedan ispit do chischenja cele dine) pre toga Prva beogradska gimnazija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Peta beogradska gimnazija prirodni smer zavrsio prvi razred... ;)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Sedma Beogradska Gimnazija. Prirodno Matematichki Smer. Upisujem trecu godinu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Stari dif? "Zaintrasuj" se kako ti se zove shkola, uopsthe ne studirash Vishu trenersku... kolego sa smera. sportska akademija nego dok nekome objasnis ta je to! pozdrav za kolegu sta mislis kakve su nam koleginice UHHHHHHHHHH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 http://www.ekof.bg.ac.yu/centri/francuska_skola.php Ovo je izaslo na googl-u Tako da je velika verovatnoca da je to ← ne seri da ne znaš šta je sorbona? http://www.sorbonne.fr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Eh pa Hilti davno bese kad si ti zavrsio petu ;)) @doca fcrs:Jel si ti u odeljenju sa sumenim? :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) @grass Jeste. NEMA BRATE.PETA BEOGRADSKA RULA Edited June 21, 2005 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 na sorboni srpski jezik i knjizhevnost or somethin like that .. jedino ako u medjuvremenu ne dobijem na loto-u pa dam 46 hiljada evara godishnje za pilotsku shkolu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Ako dobijes na lotou kupis bre pilotsku diplomu jes da ces prvi avion da srusis ali .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 skola: 3 godina ... marketing i menadzment, ekonomski faks posao: onaj koga svi jebu kad stignu ( it sys admin - ibm ) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Ako dobijes na lotou kupis bre pilotsku diplomu jes da ces prvi avion da srusis ali .. ← i jes da tje da umre.. ali dobro.. nek' ide zivot! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts