G!!! Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 a da izvini, porušen postapokaliptični svet pre toga nigde nije viđen... *kahm*madmax*kahm*.... jao, a tek ovaj što je dobar: ulazi čovek u Bethesdinu distribuciju i pita "jel imate fallout 3, al da je isti ko dvojka samo nova priča?". "nemamo", odgovaraju ovi. nedelju dana kasnije ponovo dolazi isti čovek i isto pita, "jel imate fallout 3, al da je isti ko dvojka samo nova priča?". "nemamo", opet odgovaraju. sledeće nedelje, ponovo ista priča. na kraju ovi iz Bethesde reše da naprave taj fallout 3 al da bude isti ko dvojka samo nova priča. useru se od posla, nedelju dana ne spavaju, ne jedu, ništa ne rade osim što rade na igri. i sedmi dan ponovo dolazi onaj čovek: "jel imate fallout 3, al da je isti ko dvojka samo nova priča?" "imamo!" "e teško ćete ga prodati!" :))))) nemoj se blamirati vise molim te :) fallout nije samo postapokaliptichni svet, vec je zasnovan na atmosferi koja je vladala 50.ih i na njihovom pogledu na buducnost... znachi 50.e, paranoja nuklearnog napada i hladnog rata, neki oblik svetskog rata, nuklearke koje lete, plus 80 godina na sve to... a da.. ti nisi ni igrao fallout, kako mozes to da znas uopste :) btw, chini se da su fo fanovi uspeli da uporede nosach aviona sa CONCEPT arta, to je zapravo USS Oriskany koji je bio u sluzbi od 1950, a karijeru je zavrsio 2006, uporedna slika na linku http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2099 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 fallout nije samo postapokaliptichni svet, vec je zasnovan na atmosferi koja je vladala 50.ih i na njihovom pogledu na buducnost... znachi 50.e, paranoja nuklearnog napada i hladnog rata, neki oblik svetskog rata, nuklearke koje lete, plus 80 godina na sve to... a da.. ti nisi ni igrao fallout, kako mozes to da znas uopste :) Da, objasni mi molim te, ja inače nemam pojma na čemu je zasnovan ceo Fallout i znam samo za dandžns end dregons :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Pa po postovima izgleda tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ovaj vudu je mazohist. on bi da ga bichujemo. ne radi on ovo zbog fallouta. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) Samo cekam da izleti nesto na ovaj fazon: Pusiona sto se tice TB i isometric viewa. Ako to urade nuklearka na bethesda softworks :) Edited May 17, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ma najbolje da je ovo Fallout, geldaj kakva je grafika, ko od pre tri godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ma najbolje da je ovo Fallout, geldaj kakva je grafika, ko od pre tri godine... Pa naravno da nije fallout, to je neka druga igra samo se plasim da fallout ne izgleda tako i bude falloblivion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Here we go again... Ako će da izgleda ko Vampire The Masquerade Bloodlines, ja nemam ništa protiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Daleko bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ma wudu nema nishta protiv samo da je iz prvog lica :). Ne razumem samo kako ce skillovi da se racunaju za pucanje. Ja pogotim nekog u levo oko sa small gunom a on mi onda izracuna da sa svojim skillom of 3% u stvari nisam ga pogodio nego sam napravio critical miss ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Here we go again... Ako će da izgleda ko Vampire The Masquerade Bloodlines, ja nemam ništa protiv. Jezik pregrizo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Poenta je u sledecem: Postoje oni koji gotive dobru knjigu, i oni koji gotive najnoviji holivudski film sa ub3romg efektima. F2 je knjiga, F3 je film. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) ^ Edited May 18, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ne razumem samo kako ce skillovi da se racunaju za pucanje. Ja pogotim nekog u levo oko sa small gunom a on mi onda izracuna da sa svojim skillom of 3% u stvari nisam ga pogodio nego sam napravio critical miss ^^ I celom objashnjavanju dodje kraj... ako iz ovoga ne budesh skontao woods onda dechko sekiru uzmi i obesi se... Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 A šta ako ja ne želim da igram igru u kojoj se borba proračunava po formuli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 onda nemoj da igrash rpg-eve :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ali ja volim rpg-ove :) Gde piše da neka igra nije RPG ako borba nije potezna i ako sistem borbe ne podrazumeva računanje udaraca po formulama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ja ne ocekujem od ove 3-ke nista, ako je budu do jaja uradili eto moje srece, a ako useri(sve vodi k'tome) onda nikom nista... Igra se dvojka uveliko, ciste se wanamingosi, pusi se kurac za 5$(5bucks is 5bucks) , itd. :)hahaa thats the spirit :)hahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ja ne ocekujem od ove 3-ke nista, ako je budu do jaja uradili eto moje srece, a ako useri(sve vodi k'tome) onda nikom nista... Igra se dvojka uveliko, ciste se wanamingosi, pusi se kurac za 5$(5bucks is 5bucks) , itd. :)hahaa thats the spirit :)hahha a zato ti volish FO2!!! @tema: FO3 osim prelepe grafike nishta posebno...javlja mi se... Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ali ja volim rpg-ove :) Gde piše da neka igra nije RPG ako borba nije potezna i ako sistem borbe ne podrazumeva računanje udaraca po formulama? igra nije rpg cim 90% gejmpleja zavisi od tvojih refleksa. role play... ne treba ti da igras i prezivljavas situacije vec tvoj avatar... dough... ima li ovome kraja :P ako se ti cimas to je akciona igra... primas se na nwn a tamo se borba izracunava, ili nisi ni to znao :) ono na sta se ti primas, a ni ne znas to, je akciona avantura ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 g brate...a shto se ti nastavljash sa njim? drugarski ti kazem...mani se "svrake"(voli sve shto sija) i nastavljanja o rpg-u sa likom kojem je Oblivion konza itd... Ukusi su razlichiti a ako ste bash u nekom bedaku pa volite da se prepucavate onda mej d fors bi vit ju! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 41 strana whinea i sranja o tome kako je oblivion kul i kako ce fallout 3 da bude sranje ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 drugarski ti kazem...mani se "svrake"(voli sve shto sija) i nastavljanja o rpg-u sa likom kojem je Oblivion konza itd... A da ga ti malo blajzneš, a? Našo si da pričaš nekom kako su ukusi različiti, a i ti i ostali na temi ste toliko zadrti, Bože mili, zadrtije ljude sam viđao samo u domovima penzionera. primas se na nwn a tamo se borba izracunava, ili nisi ni to znao :) isto tako se primam i na vampire bloodlines, a tamo se borba ne izračunava, to nisi znao? na šta bi ličio fallout urađen danas u retro maniru, videli smo u metalheart replicant's rampageu. ne ponovilo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 igra nije rpg cim 90% gejmpleja zavisi od tvojih refleksa ... ono na sta se ti primas, a ni ne znas to, je akciona avantura ;) Nekad smo takve igre zvali arkadne avanture Igre koje zahtevaju reflekse, a imaju dobru pratecu pricu, uz odgovarajucu interakciju sa NPC-ovima i predmetima u okolini. Npr. ako se neko seca igre Darkmere sa amige. A u novije vreme recimo Diablo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 I Deus Ex je isto takođe odličan mix fps-a i rpg-a, što samo pokazuje da sam ja u pravu Kad smo kod toga: "This week, though, came word that the Deus Ex series is being revived. In an video interview with MusiquePlus, Eidos France director general Patrick Melichor revealed that a new game in the series was in the works at the British publisher's recently formed Montreal, Canada, studio. "The first mission for the team will be to bring back to life an extraordinary title called Deus Ex," said the well-groomed Melichor. The executive also revealed that some 40 developers would be committed to the project." http://www.gamespot.com/news/show_blog_ent...pic_id=25638028 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts