Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kapiram da je verovatno bug neki.. ali taj ik ume da umre poshto mu fali slezina :]

mislim da ima nekh nedelju dana ili manje fore da mu se nabavi slezina. e sad, zaboravio sam dal se njegov tajmer aktivira pri prvom ulasku na tanker ili bash morash da prichash sa njim. ako je pri ulasku, mogutje da su ga zakopali na nekom kineskom groblju. jadnichak :/

A kako beshe ono da instalirash na brze mashine a da opet igrash normalno itd. Secam se da je bio ovde topic o tome i bash sam ga sad trazio ali nisam uspeo da nadjem.

Skini ovaj patch i kretanje po mapi više neće biti ubrzano + ispravlja gotovo sve bugove u igri. Ako naletite na bug koji još nije ispravljen prijavite ga ovde. Momak se ubi od posla i zaslužuje svaku pomoć.

Edited by Myst

Screw You Guys, I'm Going Home!

aaa smara me. Stalno mi se zacrni ekran pa onda onako kako prelazim kursorom misha preko ono se pojavljuje grafika. Primetio sam i da se mnogo ceshce deshava kada je mrak (pecina, noc).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Hmm... mei bre radi bez problema, ucitah save :)hehehe...

Iz readme fajla:

NOTE: If this is the first time you have used my patch, then you will have to start a new game since previous save games will no longer work.

Screw You Guys, I'm Going Home!

Bethesda Softworks Announces Award-Winning Actor

Liam Neeson to Play Lead Role in Fallout 3

Famed Actor to Provide Voice Work in Game Developed by

Bethesda Softworks, Creators of the 2006 Game of the Year

May 8, 2007 (Rockville, MD)

fallout_table.gif

Pazi ... ne znam zasto ali imam takav osecaj da ce bethesda usrati F3... i to totalno...

da se ne lazemo firma ima prilicno..."zanimljivu" istoriju igara...Sve su bile tehnoloski revolucionarne imale su samo jednu manu...

Elder scrolls - revolucionaran u svakom pogledu, imba odradjena igra... problem: DOSADNO U PIZDU MATERINU!!!!!

Elder scrolls 2 - dodatno poboljsan koncept u odnosu na keca, revolucionarni RPG sistem... DOSADNO U PIZDU MATERINU!!!!!

Morrowind - najobimniji singlepay RPG ikad, sjajna grafika, genijalan sistem lvl-ovanja, ogromno prostranstvo, hiljade NPC-ova, 4000+ questova, 100tine dungeona, potpuno slobodno kretanje po svetu, najblize sto se jedna PC igra ikad priblizila stonom RPG-u... Problem: fali joj zivi GM... DOSADNO U PIZDU MATERINU!!!!! (Smorrowind [V] )

Oblivion - Nastavak na koncepta Morrowinda,"OMG WTF IMBA OWNAGE Grafika","Genijalan" AI [roflmao] poboljsan i "blago pojednostavljen" [roflmao] sistem skillova... nova prica... etc. etc. DOSADNO U PIZDU MATERINU!!!!!

I sad se vi pitate kakve ovo veze ima sa Fallout 3... pa ma koliko truda momci ulozili u igru (nema veze sto su je otkupili 80% gotovu) oni jednostavno moraju da odrze reputaciju.

Pa ne moze Bethesda sebi da dozvoli da izbaci igru koja NIJE DOSADNA U PIZDU MATERINU!!!! [puke]

Edited by The-Smor

--------------------------------------------------

"And Shepherds we shall be.

For thee, my Lord, for thee."

--------------------------------------------------

pa ono jeste, kao da je gadjan konvecionalnim raketama a ne nukama, i kao za inat celom svetu kapitol hil je ostao skoro netaknut omg!!1 democracy will rise again!!!!11

the-smor :) istina je sve sto govoris, fali im talenta za dobru pricu/zaplet/dijalog etc, to smo vec apsolvirali na vise mesta ;)

ovaj topik dodje kao mesto na kome se svi isplachu :)

fallout_table.gif