pilauda Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ja ne (idem) na cert :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Ajmooo jos 4 dana. Vidimo se na Hipodromu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 jel zna neko kako je bilo na koncertu u zagrebu...nesto ne vidim nikakve izvestaje na nasim tv stanicama... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Bijelo dugme me podseca na pesmu Djurdjevdan, ona me podseca na filmove o romima, filmovi o romima me podsecaju na kusturicu, Kusturica me podseca na favorizovanje pogresnih vrednosti naseg drustva a ta rabota me podseca na pogresnu sliku koju je svet stekao o nama... OK, da ne bude da je samo ta njihova pesma u pitanju, moze i neka druga..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 jel' trebaju nekome 2 karte? :) imam vishka u pm ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) Treba meni jedna, za koliko mi prodas? :) Odmah da napomenem da sam ozbiljan. Edited June 26, 2005 by KingLui[FOG] Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Dajem 1k za obe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Koliko procitah u novinama, sutra valjda ili mozda cak i danas ce bacati iz aviona karte za koncert negde oko zemunskog keja ... pa ko hoce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 dobro je da je rasprodan koncert, ko u zagrebu i sarajevu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 dobro je da je bilo karata u opticaju kao u Sarajevu i Zagrebu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 a sta kao nisi mogao da odesh u bilet servis i da kupish kartu juche, kao ja bratu? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 pocinjem zagrevanje od 09 u utorak :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Igz batice, mnogo ti brze radi tastatura od mozgica. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Bijelo dugme me podseca na pesmu Djurdjevdan, ona me podseca na filmove o romima, filmovi o romima me podsecaju na kusturicu, Kusturica me podseca na favorizovanje pogresnih vrednosti naseg drustva a ta rabota me podseca na pogresnu sliku koju je svet stekao o nama... OK, da ne bude da je samo ta njihova pesma u pitanju, moze i neka druga..... ← koliko gluposti na koliko malo prostora... to ivan_...koliko je ljudi bilo u zagrebu , sarajevu...a koliko ce da bude u bg-u...pa se porazmisli malo... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 brate, samo sam hteo da istaknem onaj fazon da objave da je koncert rasprodat a onda se odjednom pojave karte, s tim što su ovaj put malo skočili sebi u usta pošto kao karata nema a onda će da ih bacaju iz dirižabla.. marketing 101 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ma batice, to nema veze, na hipodrom moze da stane 500k ljudi, a ne 200k. A sad da li ce doci 200k to je pitanje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 500K? znash ti koliko je bre pola miliona ljudi...pa nije to royal ascot...osim ako ne rachunash okolne makishke livade... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ja prodjoh pre neki dan tamo i videh da su krchili zbunje oko hipodroma... tako da svasta je moguce :D Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 za 500k ne znam...ali 200k sigurno moze da stane...samo se plasim da ne bude tezih sranja...sto je vrlo moguce jer ce od 200k ljudi 60-70k biti pijano...do 10k drogirano...i taj neki fazon...i jos u srbiji nije bio koncert sa tolikom masom... i jos jedan lakijev ortak iz gimnazije oce da baci kasikaru na binu...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 i jos jedan lakijev ortak iz gimnazije oce da baci kasikaru na binu...:))) Jos jedan? Ne znam ni koji je prvi a kamoli ovaj drugi... no, sta sad :) Sve u svemu, bice sutra zeznuto. Ja treba nesto do bigza da idem, potrudicu se da odem ranije, da posle mogu nekakvim prevozom barem da se vratim kuci, ili makar peske, al' ne kroz masu curica i djechaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ja sutra u 20.30 chekam kevu i burazera na zheleznichkoj stanici ;) shta mislish da li cu uhvatiti taxi do 22.00? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 Ja iz NS-a krecem vozom oko 13h , valjda cu do 21 doci do hipodroma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ja sutra u 20.30 chekam kevu i burazera na zheleznichkoj stanici ;) shta mislish da li cu uhvatiti taxi do 22.00? :) ← Bolje to kreni u pola devet ali ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 rejvene jesi chekirao www.nostalgija.com ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Joj nemate pojma koliko sam cekao ovaj dan... Dakle danas svira BD u BG.. Ufffff vata me neki cudan osecaj u vezi njihovog koncerta neko ushicenje.. Dakle jedva cekam da im ne odem na koncert Sada sam bio na krovu zgrade malo i uzivao u kolapsu koji je u gradu i nekako mi je toplo oko srca kada vidim da svu svi koji su krenuli na BD uleteli u isti i da su sada u basevima na +40 C :) Nemate pojma koliko mi je lepo :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts