Dreadnought Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ja se krajnje neudobno osetjam u koshuljama, kariranim or othervise. Tako da sam ja protivu, ali to ne znachi da tju se smejati nekom ko nosi take stvari. Svako se oblachi kako mu dodje... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ja sam oduvek ( a i dalje ) mrzzzzeo kombinaciju farmeke i crvena karirana kosulja. Uvek su likovi koji su to nosili bili klasicni padavicari/ispaljivaci :) Jako dobra tema btw, jaaako. Cak smo u srednjoj skoli grupu "padavicara" podrugljivo zvali karirane kosulje. ← bas tako ... to kada vidim bas se smorim ... mozda najgora kombinacija :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 kosulje karirane su ok ali pantalone....ili kombinacije karirane pantalone i kosulja lol....mada sta ima neko da se smeje nekom Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m-sale- Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 patkova kavali koshulja zabada :) nije karirana :) Quote <kobrica> sale ti si moj hiton i mozes da me jebes u buljsona <sale> mrs bre fegetu <kobrica> ajdeee plzzz u bukija <sale> zijuuuuuu <sale> prsotina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 A mozda u toj mrzhnji prema kariranim pantalonama treba traziti i mrznju prema kariranim stvarima uopste? :) Plus, kakve tacno karirane lone ne volite. Ima ih raznih boja i raznih tipova. Ja sam recimo skoro video neke 3/4 teget sa jako slabo vidljivim belim prugama i skroz su ok. Sa druge strane, neki lik je shetao u nekim braon/zhutim koje treba spaliti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 jel ima josh nekih stilova oblachenja koja treba da izbegavam? :\ aj ono, dajte mi pravilnik neki "nemojte da vam okovratnik zauzima vishe od 1.3 cm jer je to nekul!~" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Plus, kakve tacno karirane lone ne volite. Ima ih raznih boja i raznih tipova. Ja sam recimo skoro video neke 3/4 teget sa jako slabo vidljivim belim prugama i skroz su ok. Sa druge strane, neki lik je shetao u nekim braon/zhutim koje treba spaliti ;) ← Karirane pantale, bez obzira na boju, po mom mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Pa izbegavaj jake roze kombinacije ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 kad smo vec kod toga, doshao mi cale jednog dana kazhe mi "sine, evo probaj ovo" ja pogledam roza pantalone shto je najgore cale ih IPAK NOSI Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Pa kad ti nisi hteo ... pametan covek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) ne nosim kosulje uopste (jednostavno vishe preferiram jednostavnost stvari koji se ne kopcaju) tako da nemam misljenje o kariranim. a ostalo karirano je ok ako imash telo za tako nesto. ako si debeo i ruzan mozesh ti da obucesh ne znam sta ali cesh i dalje liciti na 'avetinju' Edited May 31, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ja bash volim kad dechko nosi karirane pantalone, a ako se setjate to je ranije bio techno fazon (kad je tek nastao, i kad je slushalo 5% ljudi ovde). I karirane suknjice volim, kod oba pola Shulje su ok, ali nishta posebno Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Karirani minic na ribi je do jajichan Sve ostalo karirano mi se ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 a ako se setjate to je ranije bio techno fazon ← blah kako je meni glupo to "slušam to i to, znači da moram da se obučem tako i tako".. nije upućeno tebi, govorim uopšteno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 pa nije samo do muzike kontam da je to tada bio vishe fazon "u svemu sam ekstreman pa cu se oblachiti kao niko shto se ne oblachi, pishacu drzheci prst u dupetu, slushacu tehno" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 šta god da je, izveštačeno je. wannabes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 pa dobro al uvek postoji ta neka potreba da se istakne pripadnost nekoj grupi .. ti npr kupujesh fensi stvar i sigurno necesh nositi dzak krompira ne sebi samo zato shto ti dobro stoji ... right ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Ima kod mene lik koji sije sam sebi karirane pantalone,kupi materijal i cepa,eh sad...da li do esida ili.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) mene su zajebavali jer imam konvers patike...na kojima je zvezda odmah ispod onog crvenog znaka u obliku boomeranga...e sad su oni skapirali da je to muslimanska zvezda i kao ja sam mudzahedin...[veca glupost ne moze biti]:))) sto se tice kariranih pantalona ne svidjaju mi se uopste[ovo je najblaze receno]... kosulje su ok ali sa kratkim rukavima... nisam veliki ljubitelj ni jednih ni drugih ali sigurno se ne bih smejao nikome ni da nosi vader-ovo odelo a kamo li sta drugo... Edited June 1, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 pa dobro al uvek postoji ta neka potreba da se istakne pripadnost nekoj grupi .. ti npr kupujesh fensi stvar i sigurno necesh nositi dzak krompira ne sebi samo zato shto ti dobro stoji ... right ? ← poimanje toga šta je fensi kao i termin koji se za to koristi je relativno, a određeni bi da ga apsolutizuju, baš o tome pričamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miix Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) imam tonu karirane odeće... što pantalona što košulja. ima zanimljivog materijala po gradu, treba samo naći nekog ko šije :p ← Imas veliki izbor u Dr. Martins i Urban shop-ovima ... Edited June 1, 2005 by miix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 meni su karirane kosulje sasvim k, mada su mi karirane pantalone za klovnove... ← meni te karirane pantalone lice na one za golf :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Imas veliki izbor u Dr. Martins i Urban shop-ovima ... martinsove pantalone su ubedljivo najudobniji komad odece koji sam ikada kupio. razmi Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 ne volim karirane stvari, bolje receno mnogo vise volim jednobojne. jedini izuzetak je zimska flanelska lumber-jack postavljena kosulja. to prosto obozavam. takodje, mnogo su mi gotivne na ribama karirane mini suknjice. naravno boje moraju da budu lepo uklopljene. nositi neku garderobu kao statusni simbol pokazuje nedostatak stila. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 KArIraNO je rETro !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts