`Dr. Nick Riviera` Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Pardon! Grrr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Sve reklame smaraju ali kad vidim onu reklamu za prasak za rublje sa onim maljavim debilom povracam (mislim da je TAJD prasak u pitanju)...strasno... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Rama margarin...koshmari posle toga Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 mislim da je ipak najogavnija reklama svih vremena ona za neki prashak gde kewa kao sredi celu porodicu (sinu majcu, cerci suknju i muzu koshulju) i gde cerka u suknji sa najodvratnije moguce odglumljenom facom kaze kewi "mama (okicama trep trep) divan ti je prashak" .. znachi razumem ja sve da je to gluma al ova se istripovao ko da hoce oskara da dobije =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 I kako sa tim debilnim reklamama ocekuju da povecaju prodaju Pa trebalo bi da im je primaran kavalitet a ne kvantitet(da da ju xxxxx puta na dan ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 A zaboravili ste najogavniju reklamu sa Svetlanom Gojkovic u glavnoj ulozi:Zdravo mila...'D'avo d-u-s-ho...i onda kenj kenj...kenj kenj...calgonit...GRMBLJ,BRMBLJ.... a tek ona bakuta iz pansiona Marija sto reklamira Bonux,pa kao deda,bonux je jeftin,a deda izgleda mladji od nje...KUSH BRE! A onaj retard:Opet smo ostali kasno sinoc...HMHMHMH...kenj kenj...HMHMHMH...Nikada mi nece biti jasno sto to radis sebi...Nivea q10...MRSHHHH BRE...podjednako ogavna reklama za Niveu kad one ribe kao vataju tog lika za obraze... Ali u principu sve sto ste nabrojali je blagi uzas...i toliko nerviraju da nemam reci...jebem ti televiziju... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Davo dusho... e to je glupost nevidjena Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Joojj ljudi zaboravili ste reklamu za sezampro kad baba podigne stap i kao da je slogirana kaze: I N T E R N E T....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo smorio sam se ziv kad sam je video!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 svaka reklama smara kad je vidis na svakom kanalu po 10 puta u roku od sat vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ja ne gledam tv uopste ... hahahahaha .. p!nk rula :PPPPP Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Meni je najogavnija ona - Zaboravila si da princeze spavaju samo u zemlji cvetja GRRRRRRRRR Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) osim reklama za ulozke i kafu najvishe me nerviraju reklame za izbeljivache ( unistice te mi kosulju...) sa onim nesretnim (ne zna bre da glumi bre... kako se smeje, deluje kao da mu neko upravo przhi jaja uzarenim bakrachem) glumcem koji se pojavljuje i u reklami za Vajfert (Vlada). E da i te reklame za Vajfert su smorne... stara srpska rech za ovo i ono... Edited June 1, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ja sam malopre naleteo na upaljen tv u dnevnoj sobi, bila neka reklama gde deca pogađaju boje.. sivo - tvoja majica.. jaoj majko koja beskrajna glupost.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Secate li se reklame za BUTTSHAPER : Zdravo , ja sam Barbara........ L O L ! ishla je bar 30 puta dnevno :D Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Nigger svaka čast za post:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Za deterdzent su najgore...kako smaraju, strasno! I za tolet papir :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 A mister muskolo...setite se lika koji umire koliko je mrsav....blah... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 "Na trenutak sam pomsilio da sam na moru!" Maljavi ruzni bugarin! E ali kolko su smorili sa "znate ko mi je popio pivo? znaci 50x dnevno eeeeeee!!.. Ali da ne bude kako svi ocrnjuju reklame,ima jedna od novijih koja mi je gotivna.Za neki kecap ili paradajz,jebem li ga :D,ne znam kako se zove...(Savrseno,odlicno,mmmm!) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) ali ko ce brze da opere kupatilo (dule ili nesha) mislim koja glupost :))) Edited June 2, 2005 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 "Aaaa komsija vidim kupio si novog pezoa!...nije to Pezo....to je nova Dacija...NE MOGU DA VERUJEM!!" Od te reklame sam se uvek cepo' koliko je glupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Nasae reklame su retardirane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ma najjaca reklama je kada kreteni , inace sinhronizovano, zvizde i dozivaju nabildovanog, celavog idiota sa mindjusom da im pomogne da operu kupatilo:"zelim nesto da mi olaksa ciscenje".-"vasa zelja je za mene zapovest" MR. PROPEEEER!!!! Ali ipak,da se razumemo najjace su pilule za mrsavljene (neke citrus) i debeli kamiondzija:"neki ljudi bi pomislili da je 10 jaja za dorucak mnogo! To je za mene bila svakodnevnica..." JOOOOJ!!!!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 E CosmiC....da te lepo k'o coveka pitam ovde....STA SERES??? kakav kamiondzija,sta tripujes??? hahahha .....salim se..... najjaci su tripovi ako pozovete u narednih 5 min. dobicete jos jednu astonish pastu potpuno besplatno ali to nije sve kao poklon dobijate i 3D magicnu krpu (?!).....STRASHNO..... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 doco, smanji taj potpis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 eeee da samo kod nas smaraju sa reklamama ... u svakoj zemlji minimum 2 puta u toku emisije ... ali zato kad kazhu da film pochinje u 21:05 on pochne u to vreme a ne ko kod nas ... sredom uveche chekam bracu po oruzhju (josh dok je bila) u 23:00 a ona pochne u 01:05 i dodje mi da im ............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts