MaudDib Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 pa gde cesh vishe =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Moj Tjatja kazhe: "Od vishka glava ne boli!" zanimljiva je to teorija, poshto sam se to veche otkinuo i trchao ulicom i vikao da nam se mrmoti priblizhavaju! a ujutro me je bolela glava... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 E pa maude, chini mi se da sam smanjila u odnosu na ranije, a ako me nekad vishe uhvati to je zato shto slabije jedem.... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 shta to treba da znachi =) drma te neka kriza Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 E, ti nemash prava nishta da mi govorish!! :P Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 zeke ce osvojiti svet. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Ma kakvi duhovi ( ja sam video Crvenkapu u sumi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ne verujem u ta chuda .... :))) mada mnogi pricaju da postoje /.. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 sve u svemu, ja bih bio najsrecniji chovek da mi neko dokazhe da bog postoji i da su sve priche istinite o njemu. Lepo bih odmorio mozak i znao da ako vetj chinim dobro delo, da to nije uzalud i da je to +1 za heaven. I koliko bi chovek trebao da bude zao da zasluzhi vechnost u paklu??? Inache, chovek ne moze da zamisli sebe kako ne postoji, da bash nishta nije ostalo od njega, verovatno otud i ideja od zhivotu nakon smrti... Pa ne ide to bash tako brate, ne moze neko to da ti nacrta, neshto morash i sam, sa malo dobre volje. Mislim uzmi Bibliju pa chitaj... E pa maude, chini mi se da sam smanjila u odnosu na ranije, a ako me nekad vishe uhvati to je zato shto slabije jedem... Shto jes, jes, ljudi, juche sam je video u prolazu, ono riba i po Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 To shto sam riba ipo, nema veze sa cirkom! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Dobro je da si riba i po , dve ribe bi vetj bilo mnogo. ;] Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 To shto sam riba ipo, nema veze sa cirkom! O kontrer! mozhda je mislio zbog pivskog stomaka Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 U citajuci ovo istripovao sam se za sve pare...Ne volim bas price o takvim stvarima,lakse mi je kad ne mislim o tome. P.S e ja nisam video crvenkapu u sumi nego vuka! koji trip O_o Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Lepa sam ja i sa pivskim stomakom:))))) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Verujem i de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 pa podeli sa nama! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 I ja bi bila najsretjnija da je tako.... U poslednje vreme mogu sebe da zamislim da ne postojim-tj. nisi svestan sebe, u tom sluchaju nije bitno dal za druge postojish, postoji i ova tastatura ispred mene, ali ona nije svesna svog postojanja jedna grana filozofije, ontologija ja mislim, se bavi pojmom egzistencije i postojanja. Naime, tastatura-postoji, pivo koje lochemo - postoji, monitor u koji gledate - postoji, ljudska misao - takodje postoji iako nije opipljiva. Ali covek...... covek ne postoji ! ? Covek EGZISTIRA ! jedan obican ker postoji zato shto on ceo svoj zivot vodi verujuci svom instiktu.On jebe jer mu je negde duboko u kori mozga zapisano da tako treba a ne zato shto on to hoce. Dok covek.... on je jebac! Ljudi, mi svi egzistiramo zato sto smo mi svesni svoje egzistencije. Ne znam zasto sam vam sve ovo napisao ali.....ne moze da skodi! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Moj Tjatja kazhe: "Od vishka glava ne boli!" zanimljiva je to teorija, poshto sam se to veche otkinuo i trchao ulicom i vikao da nam se mrmoti priblizhavaju! a ujutro me je bolela glava... xa xa, mrmoti! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ja nekako nikad nisam imao tih tripova oko duhova i slicno, sto ne znaci da mi te xfiles price nisu zanimljive i da bih mozda cak i mogao da poverujem u njih. Ipak, ono sto mi uvek ostane u secanju kad se prica o tako tim duhovima jeste neki trip koji je bio opsta pomama medju drustvom kada sam imao 6-7-8 godina, mozda se jos neko seca toga. Nacrtas krug, u njemu nacrtas coveka a krug "okruzhis" svim slovima abecede i brojevima. I onda vezes za iglu konac (ili bese za olovku) i stavis u centar tog "coveka" nazovi tako i onda kao postavljas raznorazna pitanja a tvoj licni duh cuvar ili tako nesto ti odgovara i nja nja ... I ispostavice se da je to tada radilo nekako ... skroz mi nije jasno kako al' je bilo interesantno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ja nekako nikad nisam imao tih tripova oko duhova i slicno, sto ne znaci da mi te xfiles price nisu zanimljive i da bih mozda cak i mogao da poverujem u njih. Ipak, ono sto mi uvek ostane u secanju kad se prica o tako tim duhovima jeste neki trip koji je bio opsta pomama medju drustvom kada sam imao 6-7-8 godina, mozda se jos neko seca toga. Nacrtas krug, u njemu nacrtas coveka a krug "okruzhis" svim slovima abecede i brojevima. I onda vezes za iglu konac (ili bese za olovku) i stavis u centar tog "coveka" nazovi tako i onda kao postavljas raznorazna pitanja a tvoj licni duh cuvar ili tako nesto ti odgovara i nja nja ... I ispostavice se da je to tada radilo nekako ... skroz mi nije jasno kako al' je bilo interesantno. Mkay? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Doooobar, dooobar .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 drugarica u srednjoj mi je pricala da su prizivali duha na njenoj gajbi kad su bili klinci i da im je uspelo, ali da je ispalo nekakvo demonsko sranje, pa je morala da zove svestenika posle da joj osvesta kucu. licno se nikad nisam bavio okultizmom, ali znam par ljudi koji jesu. verujem da je prizivanje duhova moguce, kao sto mislim da niko od nas pojma nema nista o tome, a takodje mislim i da je opasno i nepozeljno baviti se necim sto ne razumes. takodje, imam posebno negativan stav prema okultnom i magiji uopste, jer mislim da to nista dobro samo po sebi ne moze da donese. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 E, a Avaks video leteci tanjir!!! ;))) ma brate nebi se ja zajebavao sa tim duhovima!!! oni mogu da te skenjaju za sekund!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Mkay? ← lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Ja sam se jedno kod nas na Vrsackom bregu istripovao da sam video duha... belo-providna silueta covekolikog bicca... bledo je nestala medju drvecem... Mozda je i trip posto sam samo ja od celog drustva uspeo da vidim... a bilo je tu i PIVA :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts