Jump to content

Anime

Recommended Posts

Zavisi kolika je HD rezolucija, 480p ili 720p ili 1080p. Recimo 720p od oko 50 minuta je oko 2,2Gb, iliti pola DVDa. Sto ce reci da 720p anime mogu da stanu 4 epizode na jedan DVD. 480p je duplo manji, sto ce reci 8 epizoda na jedan DVD. Po meni je sasvim dovoljan 480p, ja ne mogu da primetim razliku na 22" monitoru.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

720p je MINIMUM, ili to ili 1080p!

A velicina epizode ne moze da se odredjuje jer svaka serija ima epizode razlichite duzhine jbg...

Anyway ekipe koje ripuju Bluray gledaju uvek da jedan anime FILM stane ili na 4.5gb ili na 8gb DVD disk

i shodno tome ih tako i kompresuju... Za serije je manje bitno jer uvek mozes da razdelish epizode na vise DVD-a pri rezanju...

Kad zavrsim DL ovih naslova koje sam natrpao u torent napravicu listu HD anima koje imam tj

mogli bi svi da stavimo u jedan nov topik sve HD snimke koje posedujemo da bi se lakse razmenjivali i to...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

odgledala sam Shigofumi, preporuka

gledam Shaman king al nije mi neshto, volela bi da chujem vashe mishljenje (ko je gledao) poshto se lomim dal da nastavim da gledam il da batalim, poshto ima mnooogooo epizoda

oO

odgledala sam Shigofumi, preporuka

gledam Shaman king al nije mi neshto, volela bi da chujem vashe mishljenje (ko je gledao) poshto se lomim dal da nastavim da gledam il da batalim, poshto ima mnooogooo epizoda

Ja sam ga gledao pre neku godinu i tad mi je bio skroz kul... al' mislim da bih se sad smorio gledajuci ga, previshe je dechiji. Mislim Dz da si matora za SKa.

.

Ja sam ga gledao pre neku godinu i tad mi je bio skroz kul... al' mislim da bih se sad smorio gledajuci ga, previshe je dechiji. Mislim Dz da si matora za SKa.

jes u pravu si matora sam i batalila sam posle nekih 12-ak epizoda

kakav je Texhnolyze ? bleji mi na hardu vec 4 god, ne znam da li da pocinjem da gledam

shto se mene tiche must. bilo je priche o texhnolyze-u pre par strana pa overi. sad jedino dal ti lezi taj zanr ili ne

gledam Twelve kingdoms i ne mogu da se skinem! odgledala sam preko 30 epizoda za 2,5 dana a i vishe bi da nisam morala da se cimam tamo vamo

al bedak shto mi je drugarica rekla da nije zavrshen jer je ta shto je pravila iznenada umrla dodushe videcu kako se zavrshava dal je doshlo bar do nekog raspleta ok ili bash ono cut

oO

Au,pa nisi rekla da to nisi gledala ranije ! To je top 5.

Drugarica ti je pogresila,niko nije umro.Postoji 6-7 knjiga.Na engleski su prevedene dve,a ja sam ponosni vlasnik prve [:D]

Seriju je sastavljena od raznih prica iz par knjiga...kraj su presekli opasno,od planiranih 50+ epizoda uradili su samo 45.Kruzi prica da ce jednom nastaviti.

Is there a flower shop in the tahraji desert?

• 3 weeks later...

odgledala sam do kraja, stvarno je super anime, al nije bash toliko gadno prekinuto, mislim ipak je jedan deo priche zaokruzen mada se vidi da opushteno bi mogli da isfuraju josh 50 epizoda, al nije bash totalna propast tj jedan segment je do kraja isfuran

oO

Storm rider-clash of evil

Based on a Hong Kong Manhua. If you haven't read any of the Manhua, you will probably not understand what is going on in this movie.

But if you like a lot of over the top fighting than the story might not be that important to you.

Rimejk filma iz 1998. http://www.imdb.com/title/tt0165499/

S obzirom da je u pitanju kineski strip kao izvor gore navedenih, prica ce biti u debeloj senci.

YsKBe.jpg?1

• 2 weeks later...

One Piece je dobar.

chuj dobar, vrhunska anime :))

ima delova kad ga smore (pogotovo kad cekash nedelju dana za epizodu i izadje neki filler)

nisam dosta dugo gledao nove anime, u proteklih nekoliko mes sam odgledao

1.Senjou No Valkyria: Gallian Chronicles - 4.5/10, malo dosadno (akcija, drama, romantika i malo magija:)) (not my cup of tea) da ne izmishljam toplu vodu (a i mrzi me)

Set in an alternate timeline of Europe in 1930s, the country of Gallia has come under attack by East European Imperial Alliance who value the country's abundance of ragnite ore—which can be refined into a powerful fuel. Welkin Gunther, son of Gallian war hero General Belgen Gunther, leads a team of soldiers in a desperate bid reclaim their war-torn neutral nation from enemy control.

valkyria-chronicles-pic.jpg

2.Soul Eater - preporuka za gledanje 6.5/10 (akcija, avantura, drama, komedija, fantazija) 51 epizoda

podseca me na bleach:) gotivni su likovi, pogotovo glavni baja

souleater.jpg

a naruta i bleach`a chekam da se zavrshe pa da ko chovek odgledam.

( [;)] )...

Edited by ShMiGs

“The finest steel has to go through the hottest fire...”

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...