Feno Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Sarkazam Junkie. ;) Ne gotivim nesto meche iz nekog razloga. Jedini tip crtaca koji ne mogu da gledam. Probao sam sa Sousei no aquarion-om. Meh...drzalo me neko vreme pa pustilo. Trenutno pokusavam sa full metal panic-om, na 5 epizodi sam, polako ulazi u fadeout. Dok recimo samurai 7, koji je mesavina meche i jeliti, samuraja, mi se skroz svidja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 hm, mogao bi to da smeknem.. deluje ko perfect mix dakle sto vise PLJAS! BANG! OMG OMG ! a sto manje "ovaj svet je daleko postojanje svemira i mi smo svi male mrve gledane iz dubine neke crne rupe" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ^Brate likovi seku mecha robote obicnim katanama, gde ces veci BANG and shit. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 © (nikitzore die , big boobed chicks with guns is always ftw) Za shta je hentai? sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Meh...big boobs,panty shots etc etc...jebeni fanservice koji u 90% slucajeva kad vidim samo zaobidjem seriju. Moracu da bacim pogled na ove moje diskove pa da bacim par dobrih naslova ovde.Od kako mi je puko HD i spisak na njemu, nije mi palo na pamet da pravim opet novi. Evo ti par novijih naslova(cenim da te komedije ne zanimaju tako da cu ih preskociti) sto mi padaju na pamet: Mushishi 12 Kingdoms Noein Haibane Renmei Seirei no Moribito Gungrave Monster Hachimitsu to Clover NHK ni Youkoso! Last Exile Ma ima ih gomila,na ove sam naishao na polici Neko od vas je trazio przenje Hajime no Ippo-boks je u pitanju.Jedini sport anime koji sam gledao pored Slam Dunk. Edited January 13, 2008 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ok ... pogledao sam berserk I odlican je ... predobar :) , vidi se da je stari anime ali je opet dojaja :) Ali moram da pitam. Pogeledao sam 26 epizoda i tu je kraj ( koji nije ni blizu kraja sada moram da citam mangu ). Medjutim ortak mi kaze da ima jos posle 26 epizoda. Jel to istina il me lozi mamlaz ? :( Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Medjutim ortak mi kaze da ima jos posle 26 epizoda. Jel to istina il me lozi mamlaz ? :( Ima par stvari,ali nista sto je bitno za samu seriju vishe kao DVD specials. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Ima par stvari,ali nista sto je bitno za samu seriju vishe kao DVD specials. orly? O_o pogledao prve dve death note-a, i zanimljivo je malo je isforsirana nagla promena glavnog lika iz deckica u psihopatu sa kompleksom boga, ali sama ideja je sjajna The fun has just begun. Videcemo sta ces reci nakon 37 epizode. Edited January 13, 2008 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ima par stvari,ali nista sto je bitno za samu seriju vishe kao DVD specials. zahvaljujem Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Hellsing OVA je danas trebao da izadje ali je odozen. Geneon Entertainment (USA) Inc. has informed ANN that Hellsing Ultimate's episode 4 will not be ready with an English-language track next month, even though Starz Edge, an American television channel, has scheduled the third and fourth episode for a showing on February 18. Starz Edge has not yet responded to ANN's request for further comment. Geneon USA's parent company will release the fourth episode in Japan on February 22. This series is the second anime adaptation of Kouta Hirano's horror action manga. [sARKAZAM]Srecom ne kasne mnogo.[/sARKAZAM] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Da video sam, al moguce da je ono neko bezveze napisao na wiki-ju, mamu im. Odgledao sam 7 ili 8 epizoda Death Note-a, nije loshe. Mada ono su mogli da snimaju kao obicnu seriju sa pravim glumcima, a ne kao anime :D, al ipak, odgledacu do kraja. Edited January 15, 2008 by NoNikita sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 @ NoNikita Quote-ovao sam ANN ne wikipediu. Obicna serija sa pravim glumcima ne postoji, imas film iz dva dela koji je dresh naspram serije, tako da stfu i uzivaj. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Manga_Murder Roflcopter! sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 nego ljudi Bleach=veoma dobro... sada gledam Kibu i svidja mi se ali tju izgleda da pochnem da gledam Grandz0r ne znam dal to ima negde ali ajde molim vas ako neko ima neki sajt gde imash pun qrac anime a da se skida brzo mislim zajebite me sa torrentima jbt tolko je teshko da nadjesh dobar torrent da je to jebani LOL npr. Kibu mi skida po 4-6 kb/sec... mozhda je to do tog anime ali shta znam... peace by the way: MECHA RULES i ono bang sranje... znachi samo FIGHT i jebani power upovi ko DBZ znachi nema nekog prevelikog sranja i nekih pricha nego se zhivi od danas do sutra :) FIGHT FIGHT FIGHT p.s. i da... mislim da mi sve to nebi bilo zanimljivo da nema dugih fightova... jbt kolko mi se spava :) peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sajt gde imash pun qrac anime a da se skida brzo mislim zajebite me sa torrentima jbt tolko je teshko da nadjesh dobar torrent da je to jebani LOL npr. Kibu mi skida po 4-6 kb/sec... mozhda je to do tog anime ali shta znam... peace Haha...eto shale :P Ja vec reko jednom...mirc je majka downloada. Evo ti ovaj sajt pa vidi dal ima nesto za tebe Anime Eden Inace za koji dan su da napravim spisak pa cu da bacim ovde,pa vi vidite ako ima nesto sto vas zanima da ne trosite vreme sa downloadom. Quickwatch: Minami-ke Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) thnx bro :) peace btw mrzim ove saiteve sa premiumom :D peace Edited January 16, 2008 by Rambe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Au , Black Lagoon je pure pwnage... neverovatno kako je gotivna stvar , najzad neki anime u kome nema nekih superheroja / robota /slicno vec normalni ljudi (koliko toliko normalni xD ) Sve preporuke za isti Yumeria... ne znam kako da opisem dosta iritirajucih scena pogotovo kada klinci vriste , par ql fazona ali overall neki average Sad mi ostaje Yugo The Negotiator i Death Note... its a long nite \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 After the world-hit Ghost in the Shell animation franchise and following the highly anticipated Ghost Hound, Production I.G and manga artist Shirow Masamune collaborate once more in creating the world of Real Drive (original title: RD Senno Chosashitsu). Novo od I.G.-a. Neki sf zonfa na kome rade scenaristi GITS-a Ceka se u aprilu premijera u Japanu, a onda da neko preuzme da prevede. :\ Real Drive Ko zna, mozda ce i da valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Upravo sam pogledao Black Blood Brothers, dobra je anime i svima preporucujem, kratak size, zajebani vampir se najebava keve svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Upravo sam pogledao Black Blood Brothers, dobra je anime i svima preporucujem, kratak size, zajebani vampir se najebava keve svima :) stavlja se na DL danke... btw ovih dana sam konacno uzeo granzorta i sad gledam ko malo dete jer sam zadnji put gledao sa 8-9 godina aka pre 15 godina jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Au , Black Lagoon je pure pwnage... neverovatno kako je gotivna stvar , najzad neki anime u kome nema nekih superheroja / robota /slicno vec normalni ljudi (koliko toliko normalni xD ) Sve preporuke za isti Yumeria... ne znam kako da opisem dosta iritirajucih scena pogotovo kada klinci vriste , par ql fazona ali overall neki average Sad mi ostaje Yugo The Negotiator i Death Note... its a long nite \o/ Ogledao sam i ja lagunu i moram da kazem da je odlicna... malo smara prvih par epizoda ali kako su lepo ubacili drugi svetski rat i hladni rat i ruse bas sam se zainteresovao ... medjutim ono sto mi je pokvarilo utisak jeste na kraju onaj japanski engleski koji je odvratan :) to su trebali malo bolje da odrade a i ocekivao sam da ce japanac da jebe onu divljakushu :) Gledaj death note isto je odlican anime bas mi se svideo :) malo su ga razvukli na sredini. To je bila greska ... mogli su te epizode da stave i objasne detaljnije kako je glavni baja postao psiho :) Edited January 24, 2008 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 BTW ako neko nije gledao D.Gray Man, obavezno nek krene da gleda, podseca veoma na full metal alchemist, jako dobra anima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 stavlja se na DL danke... btw ovih dana sam konacno uzeo granzorta i sad gledam ko malo dete jer sam zadnji put gledao sa 8-9 godina aka pre 15 godina jbt Burn it. BURN IT. sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 5 cm per second. <---DL torrent Ceo. Sve tri epizode, zbrchkane u film. Ne znam kako je ovo promaklo mojim ocima kad je dizano. O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Burn it. BURN IT. jel treba da te podsecam da si ti tad imao 3 godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts