Cell Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 I sta kad se ta krvna zrnca slepe? Opada imunitet a povecava se sansa da se razbolis. To je samo veca sansa da se razbolis ne znaci da ces se razboleti. A cak i u samoj knjizi pise da kad se pocinje takav nacin ishrane treba postepeno izbacivati one namirnice koje nisu za tu krvnu grupu. Ali i te namirnice ce biti stetne ako se konzumiraju u velikim kolicinama u dugom vremenskom periodu.Ali ni to nije sigurno jer je to samo veca sanasa da se to desi. Isto kao alkoholizam.Ne mora da znaci da ce umreti od bolesti srca ili jetre ali je sansa monogo veca nego inace. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Deluje kao gomila gluposti... Inače, nije mi dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 jebes zivotinje, one postoje da se kolju i jedu... i uglavnom da smrde dok su zive btw to ti je kao da sisas kravu reci scenu, kao zalepis se kravi za vime i suflas... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 koji smo mi mesoljedi! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Evo, rano jutro, zurka je gotova, zena dosla po mene kolima, i kao gladni smo... ...ima pekara, peciva razna, pizza i to....ja gladan ko jeti... ...i naravno, cap do prve rostiljare i narucim 2 pljeske, ona malu ja grande, i brate savio sam je za 2 min, i ne da mi legla nego sam posle nje zamenio gumu na autu koja je u medjuvremenu pukla ko od shale bate... i sad da mi neko kaze kako meso skodi? pa brate, ne bi mogo da zaspim da nisam rokno tu pljedzu.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Shto se tiche priche o krvnim grupama,to je skroz tachno!A shto se tiche dugog i zdravog zhivota daccu vam primer.Moj deda je dogurao preko 80 i dalje trchi za busom!Chovek i dalje ima snage.Shta je on radio celog zhivota?Fizichki je bio aktivan,kretao se i slichno. To je najbitnije!Drugo.Svaki dan je doruchkovao,ruchao i vecherao u odredjeno vreme!Pre ruchka zvekne, otprilike, chashicu domacce. Posle ruchka, ponekad, stuche malo shpricera i obavezno legne da spava nekih 3-4 sata.To vam je naj recept za dug i zdrav zhivot.Znachi deda mi je zmaj... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Kole ode na odmor, i vi napravite sranje ... sad moramo da ga cekamo da razbije ove nebulozhe po topicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 jebesh ti to.. udjesh u mesaru i vidish lika debelog, veselog kako veselo kazhe: Dobar dan komshija, shta biste danas? Kolenicu, prshut, chvarke? A kad odesh u prodavnicu makrobiotichke hrane, svi smrknuti, prebrojavaju kalorije.. Izbor je jasan!!! btw niggeru hvala shto umesto one shugave zhute koristish narandzastu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Opada imunitet a povecava se sansa da se razbolis. To je samo veca sansa da se razbolis ne znaci da ces se razboleti. A cak i u samoj knjizi pise da kad se pocinje takav nacin ishrane treba postepeno izbacivati one namirnice koje nisu za tu krvnu grupu. Ali i te namirnice ce biti stetne ako se konzumiraju u velikim kolicinama u dugom vremenskom periodu.Ali ni to nije sigurno jer je to samo veca sanasa da se to desi. Isto kao alkoholizam.Ne mora da znaci da ce umreti od bolesti srca ili jetre ali je sansa monogo veca nego inace. Podsecash me na moju kevu , koja me je naime ubedjivala da se u ovoj vodi sa cesme nalazi antrax i da nas sve truju i da cemo svi pomreti :))) tt , neka umrem , bar cu da uzivam ... svako ko ne jede meso propusta zivot kao covek koji jebe jedom godishnje ... + da ne govorimo da kada se najedem mesa osecam se jace i energicnije ... naravno da ne treba preterivati , ali opet Zdrava ishrana je ishrana sa mesom , onaj ko ne jede meso ne hrani se dobro ma sta god ko govorio , da vidim koji je to dobar sportista vegeterijanac ? stonoteniser ? ma daj ... Ljudi su od kada postoje i od pocetka evolucije najvishe hranili mesom lovom etc , i zato smo evoluirali i sada ovi idiot koji se samo zablenu ispred kompa po 20 sati dnevno i nemaju zivota , normalno da im se gadi meso ... nemaju zivota ... kao sto rekoh , budale ... neka je i u dobroj nameri budale su ... i nemoj neko da me shvati da podrzavam fast food etc , ali to je sada druga prica :))) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 shto se tiche vode, ta iz chesme nikako nije zdrava (ali naravno ne zbog antraksa). pijem flashiranu od neke desete godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 ako cemo tako ni vazduh nije nikako zdrav.. lista je beskonachna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 hm, meni je juče iz česme curio pesak, jebem li ga, nešto su pokravili ovi retardirani majstori.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Podsecash me na moju kevu , koja me je naime ubedjivala da se u ovoj vodi sa cesme nalazi antrax i da nas sve truju i da cemo svi pomreti :))) tt , neka umrem , bar cu da uzivam ... svako ko ne jede meso propusta zivot kao covek koji jebe jedom godishnje ... + da ne govorimo da kada se najedem mesa osecam se jace i energicnije ... naravno da ne treba preterivati , ali opet Zdrava ishrana je ishrana sa mesom , onaj ko ne jede meso ne hrani se dobro ma sta god ko govorio , da vidim koji je to dobar sportista vegeterijanac ? stonoteniser ? ma daj ... Ljudi su od kada postoje i od pocetka evolucije najvishe hranili mesom lovom etc , i zato smo evoluirali i sada ovi idiot koji se samo zablenu ispred kompa po 20 sati dnevno i nemaju zivota , normalno da im se gadi meso ... nemaju zivota ... kao sto rekoh , budale ... neka je i u dobroj nameri budale su ... i nemoj neko da me shvati da podrzavam fast food etc , ali to je sada druga prica :))) Zar ti mislis da bi se ja hranio tako da mi ta hrana ne odgovara po ukusu?! Hranim se tako jer nisam neki kuvar a keva sprema takvu hranu.A ja posto mi se svidja to sto ona spremi jedem i uzivam nista manje nego sto sam pre toga.Jer su piletina i curetina uvek dobro dosla na astal. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 http://img229.echo.cx/img229/3158/img00343wf.jpg Kod mene je za 1. Maj bio veci izbor ;))) btw. ne bih uspeli da me nateraju da se odreknem mesa i ostalog ni za shta... Pa ni za pola miliona evra... Zbog cega ce mi tolike pare kad ne mogu da ih troshim za hranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 meso meso i samo MESO a da VEGETARIJACNI ne jedu MESO BRE a ako riba nije meso OK? Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Zar ti mislis da bi se ja hranio tako da mi ta hrana ne odgovara po ukusu?! Hranim se tako jer nisam neki kuvar a keva sprema takvu hranu.A ja posto mi se svidja to sto ona spremi jedem i uzivam nista manje nego sto sam pre toga.Jer su piletina i curetina uvek dobro dosla na astal. Samo hocu da kazem da prirodno ako se normalno spremi ta hrana odgovara ukusu , naravno ako si gladan ( mnogo ) da ne da ti se nece gaditi meso ili sta god , nego cesh da skocish ... to je prirodno ... oo meni :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Ahahaha, mislis na ranojutarnji shot sa eggs+bacon/ham ? jebote, od toga nema nista bolje, pogotovo ako si imao tesku noc. jos hladan jogurt preko toga i kao nov si inace, zanosim se idejom da mesec dana jedem SAMO meso, da vidim kako je kada ne zmaras svoj predatorski organizam zitaricama i travama Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Ima likova koji su uspeli da izgube veliku kolicinu kilograma tako sto su svaki dan jeli po jednu vrstu hrane. Recimo ponedeljkom samo zitarice i nista drugo,utorkom samo povrce,sredom samo meso..itd. Ludo zar ne?! Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 ispravite me ako grešim, ali ne postoji dijeta koja diktira da jedeš onoliko koliko si navikao.. a ako uspeš da se nateraš da da jedeš manje, pa još to ukombinuješ sa fizičkom aktivnošću, smršaćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Ima likova koji su uspeli da izgube veliku kolicinu kilograma tako sto su svaki dan jeli po jednu vrstu hrane. Recimo ponedeljkom samo zitarice i nista drugo,utorkom samo povrce,sredom samo meso..itd. Ludo zar ne?! Ma da, evo ja sam furam mesec dana samo burgere i pomfrit......i stvarno sam smrshao...1.47kg....moja nuklearna vaga ne laze!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ne bi se odrekla mesa nikad Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ne bi se odrekla mesa nikad Hehe Penal, penal. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 mogao bih ali i onako sam previse mrsav missim da bi umreo od gladi.....po meni je ql biti vegeterijanac leti ....ima dosta povrca, voca....a zimi jbg smznuto mesano povrce bez ukusa i mirisa :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 ma koji crni vegeterijanci .. pa pola od nas ovde je odgajano na slanini i shta nam fali =) (znam da ce se sada naci neko pametan :D ) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 ramen, voce, ramen, sirijals, ramen, ramen ramen... (meni su se vishe smucili fast food restorani... ) ali zato... josh malo pa.... SARMICEEEEEEE, burek, proja, kobaja, tjevapi, kajmak, pavlaka, pravi jogurt (sexy kravica:), bifteci... ) prava hrana... ... joj srbijooooooooooooooo a da SVEZ LEBAC! ... dzem od kajsije home made :)) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znaci koji sam mazohista,gladan sam...a spominjem svu ovu divnu hranu... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts