domiNus Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 eh, da Ana Mihajlovski.. meni je preslatka ona ;ppp Ona i ona njena drugarica iz Jednostavnog Zhivota, sto je vodila onu retardiranu deciju igricu na tv-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 jovana jankovic :) lepa je, nema sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 bruk burk:)) al ebiga ova nije na nashim kanalima, a i mislim da je prestala sa tim poslom:/ nego... nisam mnogo blejao na tv`u dok sam bio u SCG, tako da nemam pojma :D spam ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 1. Bojana Odavic (al' je videh uzivo i neka hvala ;) isto sam mislio za Natashu Miljkovic dok je nisam video uzivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benny Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 . . .Mmmmmmmmmm?eh,DA! Timofejev!! LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Ana je rtd. Reve de si sad da me smaras da te upoznam. Dok je bila na MT-u jos je bila ok i dok je radila na Metropolisu, ali samo je bilo e Ana GFY !!! GFY=go fuck yourself Barem kolko ja znam od ove ekipice svi su je naduvali tako da ono...nema vishe prave prijatelje !! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 ma jebo bre tv treba ga baciti .. povecava nasilje medju decom i moze da se oslepi ..... .....:P >.... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 isto sam mislio za Natashu Miljkovic dok je nisam video uzivo :) Znaci nista? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 2. Jelena Jankovic (ok su je sredili sad na RTS1, pre je imala odvratnu sminku na BK) mislis jovana...?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Jest 'vala, jovana, cak sam bio ubedjen da sam i napisao ispravno i kao ne konstatujem gresku ... sve u svemu, to je ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Ko mi brishe postove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 juuugoslav i ninoooslav ;)))) ma...nije los onaj novi tip na go play .. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Znaci nista? :) e ne znam da li je zbog suknje ili chega vec, ali obe te voditeljke koje su mi se svidele (i Bojana Odavic i Natasha Miljkovic) i koje sam video uzivo, primetio sam da imaju dupeta uhaha Mada, sta znam, Natashu sam video na faxu, u nekoj fuj fuj odeci sa isto takvom sminkom :) od tada sam prestao da obracam paznju na voditeljke :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Samo RADA! TOOO, LUTKO !!!! Rada je KEVA i to samo takva !!! Vec je vidim onako slatku kako duva balone od sapunice dok u pozadini cvili "Maaaaarketiiiiiiing, TeeVeee Piiiiink...." Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Uf, ta Rada mi je nekako skroz antipaticna ... a plasim se da je vidim uzivo, da ne bude kao sa Bojanom ili Natasom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 uzivo nije ruzna. dok se nije proslavila zivela je u bataji pa sam imao priliku da je vishe puta vidim. uvek je nosila nesto od koze, pogotovo nesto u boji. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Jednog dana, i Igz će, putem slave, krenuti van Batajnice... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Ne gledan ni ja tv, a jos mi se i pokvario, ali nije u redu napisati ovakav odgovor na temu jer je neukusno i neozbiljno, a tema je, razume se, seriozna. Vec ste spomenuli ime, ona mala iz Leteceg starta, i uopste nema veze sto je razmazena, takve su najbolje. Opet neko rece, Olja iz bivse Klopke, sada ne znam kako se zove na BK. Olja Beckovic ima stav i nogu, ali jebga. Tu Milicu sa B92 nisam nikad gledao u emisiji, samo na reklami za shubidu, tako da ne znam, dobro izgleda. Sto se mene tice za voditeljku je najvaznije kakvom se predstavi, kakav joj je imidz i stav, pa tek onda fizicki izgled. Mislim Roxanda, eeej, ljudi o cemu mi pricamo. Sve su nekako mlohave, pa cak i ta Rada, mada se trudi da bude fina (ono malo sto sam video). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 jao bre, sto nam kvaris iluzije Bolki !!! Zar ne vidis da je ovde kolektivna onanija u toku !!! :))) nego de sam ono stao......ah, da! RADA, RADA, RADA !!!!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 i !!! Zar ne vidis da je ovde kolektivna onanija u toku !!! :))) a, volish da onanishesh:))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ajde neko neka stavi slike od svih voditeljki Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Meni je ta Rada nekako bas nesimpaticna ... Ona Olivera sto vodi Zamku/Klopku (vise ni ne znam kako se koja zove) sto ide na BK mi je bas nekako odvratna, a o Olji Beckovic bolje da ne pricamo, ima da nas hejtuju ljudi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krca.dbl Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Natasa Miljkovic da da dobra je ko zdravlje .... bravo bravo .... Quote KrCa <3 male dechake !!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Ana je rtd. Reve de si sad da me smaras da te upoznam. Dok je bila na MT-u jos je bila ok i dok je radila na Metropolisu, ali samo je bilo e Ana GFY !!! GFY=go fuck yourself Barem kolko ja znam od ove ekipice svi su je naduvali tako da ono...nema vishe prave prijatelje !! pazi kad sam zaboravio :D moratjesh ipak da me upoznash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krca.dbl Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Ana je rtd. Reve de si sad da me smaras da te upoznam. Dok je bila na MT-u jos je bila ok i dok je radila na Metropolisu, ali samo je bilo e Ana GFY !!! GFY=go fuck yourself Barem kolko ja znam od ove ekipice svi su je naduvali tako da ono...nema vishe prave prijatelje !! upoznaj mene plz :) Quote KrCa <3 male dechake !!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts