Jump to content

Sajam Automobila 2005

Recommended Posts

+ za te pare koje dobijas. Ne znam kako je sada, ali na sajmu 2000. ili bese 2001. su za tih par dana dobijale po 500 maraka ... sad je verovatno 500tinak evra, pa cak i da je manje, malo li je? Smejes se 10 sati i tako nedelju dana. Toliko neki mucenici kod nas zaradjuju na godisnjem nivou

250-400

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo vam moj seshn. Malo je vishe akcenat na kolima, al shta sad...

http://www.edesi.co.yu/taba/sajam2005/

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

20 evra za dan je malo, ne verujem da je ijedna radila za to. Pre sam da poverujem u lagovu cifru + eventualno nickwoodovu gornju ...

Sto se kola tice, dva SLRa su definitivno prodali ... naravno, pored svih ostalih automobila. A najbolje od svega mi je sto za taj jedan od 600.000 ti mozes da kupis 20 neverovatno dobrih drugih automobila poznatih proizvodjaca.

pazi, taj slr je jedinstven po tome što je jedini auto sa <4s do 100 i 300+ max brzinom koji može da se vozi po našim ulicama.. ne kažem da može da se vozi normalno, ali s njim verovatno ne bi došao u situaciju da se u sred centra nasučeš spojlerom na neravan put..

viđam ovih dana po gradu ferrari f430, koji je toliko nizak da lik verovatno ne sme ni preko tramvajskih šina da ga preveze.. e to mi već nije jasno..

pa to preko određene brzine.. ja sam više mislio na neravne ulice, propao asfalt, ležeće policajce..

laki, kapiram da lik koji da 600k evra za jedan auto već ima dvadesetak drugih.. ;)

laki, kapiram da lik koji da 600k evra za jedan auto već ima dvadesetak drugih.. ;)

Ako je verovati dnevnoj stampi, jedan SLR je kupio neki seljak iz pozarevca, pri cemu seljak nije pogrdno nego se time covek bavi, a drugi je kao otisao nekim Karicima (mada njih svake godine koriste kao najvece kupce ;)

Opet, ja nekako ne mogu da pojmim da u Srbiji ima toliko lovatora koji su na fazon Sultana od Bruneja pa vec imaju 20 automobila. Mislim, ima Karic sigurno kola xy, ali ono ... mada, ko ce ga znati, ako su kupili auto vozice ga gradom, nece na polici da im stoji, pa cemo videti ciji je :)

teshko da mozhe da se vozi slr kod nas:) kako dodash gas, mrdaju se spojleri i ostala sranja i auto automatski prijanja shto blizhe zemlji :)))

to je jedan razlog ... a drugi : ti se sad vozikas u `svom SLR-u` i naleti ti cigan sa motokultovatorom [ Ruchni rad i bez vozachke dozvole ] koji nije nimalo ispravan , nema ni tehnichki otkazu mi kochnice i dovoljno je da te ogrebe pa da bude sranja ...

Pa ima kasko. Mada nije nista cudno sto kupise troje kola od po 600 000 eura. Pa onaj telohranitelj Jugoslava Karica valjda, je vozio blindiranu mecku G klasu, koja je video sam na sajmu kostala oko 55 000 eura, stim sto je njegova bila blindirana i kostala celih 500 000 ! I bila su 2 takva koja su bili za telohranitelje. A mecka je bila takva da se prevrnula i ko u kuglani razbacala ostale automobile i pri tome cak joj ni prozor niti far nisu pukli.

A jel video neko onu mecku cini mi se 600, sto je imala B6, B7 nivo zastite. Cini mi se da je bila opasno blindirana a nije ni imala cenu izlozenu. VErovatno je bila ko Majbah ili SLR.

A mecka je bila takva da se prevrnula i ko u kuglani razbacala ostale automobile i pri tome cak joj ni prozor niti far nisu pukli.

izvini, ništa lično, ali ovo je ordinarna glupost.

Meni je najbolja ona kraj Porsche-a,mozda zbog veeelikog izreza,ili zato sto sam zaludjenik za Porsche...Ipak steta sto nisi uslikao one dve golo..ze plavuse,ne znam sad gde su bile,ona sala 1,u blizini Honde CINI mi se...Znace vec neko...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

500 evra za hostesing je minimalac, mada kod nas su to mozda i neke pare. Ako pomenem, da znam coveka koji pusta reklame na jednoj (aj' nek ostane anonimnoj) televiziji u Ceskoj ( znaci, dodje ujutru, proveri script, ide na svoj komp i igra wow po ceo da, vrati se kuci, jede, igra wow do 3h ujutru ... ) zaradjuje okolo 1.800 Eura ... onda to 'smejanje" nedelju dana i ispadne kao mukotrpan posao ;p

Ali uglavnom su posle prvog/drugog dana te kucke neljubazne. Prosle godine smo sa dugom i sefom hteli da kupimo dve-tri skode za firmu, i onako se dogovorili da odemo na sajam cisto da spojimo korisno sa zabavom, ali kada smo provalili koliko su neljubazne i smorene ribe ( a i ortaci ), onako smo odsetali ...

Kazem vam, mene u poslednje vreme mogu samo da iznerviraju subjekti koji su izrasli oko vagine ...

sex, drugs and bio food!