rev Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ma dobra kola, lepe zhene - shta tjesh vishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ...moguce je da si ti video lancera (novi lancer verovatno) ... ali to nije bio evolution... kolko ja znam nisu stavljali ove dine evo`a... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 PS2: E da neko je spomenuo da Mitsubishi nije stavio Evo-a. Ova informacija nije tacna kolko ja znam jer sam mojim ocima video lancera. Bas mi spomenuse da nema tog nekog zajebanog Evolutiona na sajmu koji je bio prosle godine, tako da je migsa u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Pa i bio mi je nesto cudan... mislim kad sam ga video umesto da pomislim "VAUUU" sto uvek pomislim kad vidim Lancera, pomislio sam "Kakvo je bre ovo govno!" Takodje sam to i rekao naglas pa sam morao malo brze da odem sa mitsubishia . Inace ja sam mislio da se pod Lancer uvek podrazumeva da je to Evo... mislim nikad pre nisam video niti cuo za drugacijeg. A moram spomenuti da su mi omiljeni automobili Evo IV i Evo VI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 A moram spomenuti da su mi omiljeni automobili Evo IV i Evo VI. @lider... naravno ja sam uvek upravu:D nego... gud boj gud boj:) sledece dine obavezno na sajam ... mislim da ce biti evo IX il tako neshto:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 lepo, lepo...btw, nadam se da cu dobiti polo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 lucky znas li mozda koliko godina ima ona "maloletnica" sa pezovog shtanda ?? Uzasn mi poznato deluje al' ne mogu da se setim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 pih, sajam automobila... evo kako izgleda sajam "show tehnologija" ovim hocu da se bavim kad porastem :) http://img.photobucket.com/albums/v436/zer...ah/03170083.jpg a ovako izgleda stend http://img.photobucket.com/albums/v436/zer...ah/03170082.jpg Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 dobar autfit, samo si mogla da skineš to salo sa stomaka, kučko. HAHAHAHAHAHAHHA IZVALI OVO JAOOO Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Hvala Lakiju za ove slike, sad znam koje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Pa mogao si lepo kao normalan covek da ostavis link do nacionalne klase odakle si i uzeo sliku :) http://www.nacionalnaklasa.com/coppermine-...t-9-pos-2.phtml Tačno, ali to bi značilo da moram da se sećam linka, ili da ga iskopam, a suvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 [quote name='Ivan Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ova drugarica sa porchea zwerko je bes ! :D znachi meni ubedljivo najbolja riba na celom sajmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 dobar motor:) vidj josh jedan motor:) lov mi lov mi sej det ju lov mi :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Bio sam na sajmu i mogu vam reci da nema nista posebno... samo SLR,Ferrari rossa,Mclaren f1 i Bar Honda f1. To jedino zanimljivo sto se mene tiche... i ona 3 nabudzena automobila... Golf4,clio i dzip... loodnica... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Seat stand po meni sa najboljim ribama, pa yamahin Za ljubitelje dobrih ozvuchenja u kolima: Dzip Clio Golf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 lucky znas li mozda koliko godina ima ona "maloletnica" sa pezovog shtanda ?? Uzasn mi poznato deluje al' ne mogu da se setim... Ne vishe od 15 ... mada ne znam kako ce ti to pomoci da se podsetis ... mogao sam da kazhem i da ima 17 ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 sta ako je mladolika ? :D kako me izvalila da je slikam :D ahhaha ovo je bilo sa 2 m slikano :D slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 Ja mislio da ja najgore fotografisem, kad ono ima i "boljih" od mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 bezi tamo :)) , zadrhtala mi ruka od ovakve ribe hahah :D , nije ova slika je takva ostale su normalne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 hahahhaha donkey donke:)) blju paparaci:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 Al' ti si bas metn'o da vidimo tu nenormalnu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 chekaj zar nije gotivna slika :D ... sutra idem opet... da slikam malo :D , nego ovu iz porchea okruzilo 10 matoraca... oce da je siluju ne mozes je uhvatiti u kadar jebote :D , slikao sam 10 puta prvi put matorac ispred nje stane , drugi put unese joj se neki tamo u facu... itd itd... na kraju sam odustao... iako je ona videla mogla je da se sazali ... i da stane da je slikam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts