Wulfgar Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Sto se tice opreme, kontamo da stavimo sto vise "hot spotova" za opremu, otprilike da postoji odeca i ispod oklopa, da je oklop podeljen na vise delova, kao npr ruka: rameni deo, nadlaktica i podlaktica, saka, narukvica, par prstenja itd. I Ioun stones! Ne zaboravi Ioun stones! Josh chekam da chujem o rasama... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOKU Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Hm dve je to lepo ali zanimame jedno. Kazes da ekipu cine 6 coveka, a sa oni sto si nabrojao da ce te da uradite... pa recimo da vam treba 300god da zavrsite.(ne bih da vam malerisem rabotu samo kazem da vam treba jos 50 coveka u timu) Kakav scenario planirate, nesto tipa good vs evil ili nesto skroz deseto? Treba li vam kakva pomoc?(u vezi za igru(artwork, pomoc oko price). Ovde ima ljudi dobrih u tome i voljnih da pomognu ako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 3, 2005 Author Report Share Posted March 3, 2005 znam, za sada nas ima toliko koliko nas ima, jebiga pa kontamo da se prvo dogovorimo nacelno oko svega dok lik koji prgramira negine ne napravi nesto tipa editora za NPCove, nakon toga ce biti potrebna samo sirova radna snaga :) Mada ce kontam najzajebanije biti oko programiranja svega, pogotovo AIja vec sam napisao oko good vs evil, pogledaj ranije postove Nadam se da cu sutra o rasama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolo Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Lepo. Vrlo lepo, Ali nezaboravi jednu stvar. Ti i tih tvojih 6 vernih drugova morate stalno na umu imati jednu stvar, jednu vrlo vaznu stvar, pazljivo sad citaj, spremi se: MORATE VEROVATI U SEBE SAMO TAKO CETE SE IZBORITI SA SVIM PROBLEMIMA I NAPRAVITI ON ZA CIME SVIMA VAMA VASA HRABRA I ODLUCNA SRCA ZUDE! VERUJTE U SEBE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZorX Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Mislim da je malo glupo da odma' pricas o alignmentu, rasama i sl.... Ostavi spoilere za kasnije, a za pocetak bi mogli da napravite neku web stranicu; kratku, informativnu.... dovoljno za pocetak... ali naravno da je reklamirate!!!! Verujem da u Srbiji ima dosta RPG freakova (kao ja npr.) koji "gutaju" skoro svaki naslov iz zanra, a sa druge strane mogli bi da vam pomognu na neki konkretan nacin u relizaciji tog projekta. Sve u svemu, samo napred i javljaj se sto redovnije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 uuu to je bilo extra cool... pa bilo je chak i rikoshetiranja... ili ako je municija veceg kalibra probije zid i pogodite :) pa chak i umiruci neprijatelj kad gine pritisne obarach i puca oko sebe (ponekad)... ali ipak to je sve vezano za zanr kome silent storm pripada a to je squad based strategija... a mi ovde prichamo o rpgu, gde bi borba trebala da bude dobra ali ne i najznachajnija, zar ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Igrica je napustena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Hm, da. Brue, shta se dogadja? Kako ide? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Do sada sporo zbog neki veoma gloopih problema svojstveno samo ovoj drzavi. Od sada pa na dalje, nadam se da ce ici brze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Eh ... kako to obicno ide ... steta :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ako nije propalo ovo, onda imam da kazem sledece: Za kretanje i akciju odvojeni AP-ovi - ovo je odlicno. Svidja mi se i verzija morrovind napredovanja sa skilovima Bilo bi dobro da recimo sa rastom skila ili karakteristika opada broj poena za neku akciju-ne previse naravno. Recimo imam veliki skill na LongSword i samim tim mi manje treba da sa njim zamahnem. Ili veliki str pa sa manje APoena da razvalim vrata. I hteo bih da jasem konja, i da standardni hileri ne mogu da ga izlece. Vec odem tao gde sam ga kupio i kazem da je pokvaren Kada bi mogli da vidimo nekakav artwork ili shotke? Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diccharis Leonaley Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Srećno u radu! Srpski frp bi bio extra! Svi inostrani su maltene isti, samo se likovi drugačije zovu. Da li planirate da igrica bude na srpskom ili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ako pogledash datume indikativno je da vishe nishta ne planiraju. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 to me podseti na zlajin rurrpg:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Dule, banovacu te. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 kako pogadjam u slabu tacku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 e jebto sta je sa zlajonjom? ako ga vidite nabijte mu bananu u nos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 zlaja bre izdaje knjigu...o forum rpgu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 zlaja bre izdaje knjigu...o forum rpgu:) "Kako sam ih zajebao" vol. 1 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diccharis Leonaley Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Tvuči dobro[:D] ...Ima li vol 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Do sada sporo zbog neki veoma gloopih problema svojstveno samo ovoj drzavi. Od sada pa na dalje, nadam se da ce ici brze :) ← Ajde bre ukljucite jos ljudi u to i napravite nesto sto ce biti stvarno super. Kada mogu Croteam, zasto ne i mi. Ovi nesretni momci koji su zbrzani rokovima za Whell of Stell su krahirali. Ili sedis 3 godine i cepas do besvesti po kompu i na kraju lepo uzivas ili nista ne radis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Nazhalost sve dobre ideje brzo propadnu ... Shteta stvarno meni se chinilo kao da ce biti veoma dobra igra ... Ali josh uvek se potajno nadam da nisu prekinuli, nego nas jednostavno zavlache do konachnog izdavanja igre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts