Kole Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 ocesh ti bolke da ti nadjemo neke chitove za igru da samo rpodjesh kroz prichu? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Sta ja znam, kapiram da bih tada bio mnogo kul, ovako se iznerviram malo, ovo-ono. A ti Kole nemoj da si na kraj srca. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 sto bih ja bio na kraj srca, ja igru gustiram lepo i nemam neke frke...da sam doshao do misije koja te interesuje rekao bih ti moje ideje za taktiku ali josh uvek nisam...samo kazhem da ako ti provaljivanje strategije ne prichinjava zabavu da mozda previshe forsirash igru ;o) opusti se i uzhivaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 imam par pitanja koja me interesuju. dodavacu kako ih se budem setio: - koliki su bonusi jedinica za 'native terrain' i ima li penaltija? Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 tek kad razvijesh familiar ground skil kod heroja imash native terrain bonus(+1 speed i mozda iniative takodje), penaltije nisam otkrio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 momci verujem da cete vi znati kako da ovo uradim. dakle uzeo sam igru i instalirao je. crackovao. medjutim nece da radi i izbacuje poruku da treba da ubacim pravi cd/dvd. a neki put izbaci da je "encounterovao problem i da mora da se zatvori". kao pocne postepeno da mi se zamracuje ekran, kao da pocinje i odjednom izadje ta poruka. skidao sam i non-cd sa neta ali bezuspesno. u chemu je problem? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 meni je isto to javio kad sam instaliro, odna sam uninstal, reinstal i od ondak radi......jest da je ljakse metod za opravku ali mene ledja vishe ne bole ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 (edited) Nadam se da ce to resiti ceo problem. Evo dva sata se cimam ne bi li uspeo da pokrenem chudo. Edited May 18, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 meni je isto to javio kad sam instaliro, odna sam uninstal, reinstal i od ondak radi......jest da je ljakse metod za opravku ali mene ledja vishe ne bole ;o) ← reistalirao sam ga ali nista. ponovo isti problem. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Lele majko kako je AI retardiran :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 ai je skriptovan za kampanje pa je kao ok ali inache je pajglu samo tako =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Konacno i ja nabavih igru...i to zahvaljujuci drugaru Lexu koji se juce po najvecem pljusku potrudio da mi donese disk:)...evo sad stigoh kuci i posle par sati igranja sam prilicno zadovoljan.Samo se treba malo navici na kameru i combat screen...na ostalo nemam nekih vecih zamerki...ali dobro, tek 2 nivoa odigrah...btw, mislim da je glupo bilo ocekivati od ove igre da bude neki klon trojke...svidja mi se sta su uradili nival i ubi...e da, jedina zamerka...muzika mi nije ni priblizno na nivou trojke i cetvorke, ali to nije toliko bitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 momci verujem da cete vi znati kako da ovo uradim. dakle uzeo sam igru i instalirao je. crackovao. medjutim nece da radi i izbacuje poruku da treba da ubacim pravi cd/dvd. a neki put izbaci da je "encounterovao problem i da mora da se zatvori". kao pocne postepeno da mi se zamracuje ekran, kao da pocinje i odjednom izadje ta poruka. skidao sam i non-cd sa neta ali bezuspesno. u chemu je problem? ← nemoguce da niko ne zna. reinstalirao sam ga i nista. da li je jos neko imao slican problem? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 (edited) nemoguce da niko ne zna. reinstalirao sam ga i nista. da li je jos neko imao slican problem? ← mozhda si skinuo loshu verziju. svima kojima sam dao dvd koji mi je lex narezao radi savrsheno Edited May 18, 2006 by Fukkatsu Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 ...on kaze da treba kao da ubacim originalni cd. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) jel ima neko da mi nareze dvd?a da je negde u relativnoj blizini centra beograda ;) ili bar da me posavetujete gde ima da se kupi od pirata a da je u blizini slavije(jer tu radim:).Ili Banovog brda(jer tu zivim :) nisam nista igrao sem Oblivion u zadnjih par meseci,pa sam neinformisan:) ako nekog ne mrzi,i hoce da mi nareze nek se javi:) fala! :) ps.castim sladoledom+DVD-om za rezanje :))) to bi trebalo da je dovoljno mito-a :)) Edited May 19, 2006 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 narezacu ti ja ako hocesh sutra da dodjesh do sava centra izmedju 10h i 14h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 narezacu ti ja ako hocesh sutra da dodjesh do sava centra izmedju 10h i 14h ← pa u principu ok..danas posle posla idem do centra,pa ako usput negde nadjem disk,kupicu ga...a ako ne moze sutra kod centra sava,recimo oko 11....poslacu ti PM poruku,ako ne kupim DVD usput... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 ma po ulici svi oni sa dvixima i dvdovima i svachim nechim ga drzhe na udarnom mestu...ima svuda vetj =o) nego ja se bavim mislju da nabavim original kad dodje onaj masTan pech....ili ce bratja 'rati i to da odrade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Evo i par glupih pitanja:)...jel ima sleep dugme za heroja, da me ne smara svaki put kad predajem krug...i da, kako se dele stackovi jedinica...i zasto se ponekead tripuje pa treba 5 puta da prevlacim stack da bi ga prebacio kod heroja...i jos jedna stvar koju sam primetio...na combat screenu u onom lajnu gde su poredjane jedinice po inicijativi nekad ne smanji broj kad zagine deo stacka...i tako...sve u svemu prilicno sam zadovoljan, cini mi se da cu igrati ovo skoro kao trojku:)...btw, jebala ih zahtevnost, sempron 2200, 512 rama, radeon 9200 i secka mi na normal 1024x768 i loadise pola sata...ali nema veze kao sto rekoh:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 sleep dugme nisam nashao...kad se vrnem kutji pogledacu u manual pdf fajl iz demoa, mozda u njemu ima keyboard komanda split se radi sa shif+drag (i aktivira se tek u trenutku spustanja shift+dragovanog steka i izgleda malo moronski jer ne ostaje nikakav trag source stacka pri toj akciji tako da izgleda kao da je obichan drag...ali nije ;o)) za tripovanje - nikad encounterovo taj problem to sa ne menjanjem broja na intiative baru - to je bag =o) sa 1gb rame loaduje jako brzo...like 5 sec za savegame, u town screen ulazi brzhe nego 4ka =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 nemoguce da niko ne zna. reinstalirao sam ga i nista. da li je jos neko imao slican problem? ← Brate igra ima SecuROM 7 za Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 P.S. Oprosti ako grije Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 ^^Ne treba nikakav anti-blacklisting tool... Dovoljan je samo Reloadedov krek i radice... Moguce da je Formica dobio oshtecenu instalacionu verziju ili tako neshto. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 dodjoh kutji i prelistah manuEl, nema sleep hero opcije uopste = blasf! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts