Jump to content

Ultimativni ADSL topik

Lex

Recommended Posts

Definitivno su napravili kartel, i to takav kartel da iako Yettel i SBB imaju ove kanale Nova i N1 oni imaju najviše cene, u smislu sad su cene u Yettelu za optiku fazon duplo veće nego što su bile pre godinu dana... pitam li se zašto 🙂 

Elem, ja sam pre nekoliko meseci prešao na A1 optiku, oni koriste MTS-ovu optiku i radi sve to kako treba iz moje perspektive. Recimo imaju malo manji izbor tv kanala ali to i nije baš neka specijalno bitna stavka. I to je čudno što fale neki random, tipa nema HRT a moja žena gleda tamo neke krimi serije 😄 Plus je bedak što hrvati imaju sinhronizovane dokumentarce o životinjama od BBC-a ili koga već a to nema nijedan domaći kanal, pa je bedak za ljude sa manjom decom. Ali to mi deluje kao neki random bag koji će verovatno da ispeglaju u nekom trenutku. 

Sad što se prelaska kod njih tiče dali su mi tipa 9 meseci za dž i posle po 3500 dinara (samo net+tv), dakle efektivno to dođe oko 2200 dinara mesečno, to mi deluje razumno. S druge strane SBB mi je nudio da ostanem prvo 6 meseci za dž, pa posle 9 meseci za dž, ali posle 5000 dinara mesečno za praktično istu uslugu tako da se definitivno ne isplati. MTS mi je bio nešto skuplji, sad jedino što nisam gledao opciju da uvežem sa mobilnom pretplatom, tu ne znam kako bi bili u zbiru. Najbolja fora što su me u jednom momentu zvali iz SBB/Yettel-a da mi ponude super paket ali da uzmem i još jedan mobilni broj i paket sa njim koji je isto baš super. Na moje pitanje - ali vi vidite da već imam dva broja kod vas, šta će mi još jedan? Pa da poklonite nekome! 🙂 

A ako gledamo kvalitet korisničke podrške ne verujem da će se bilo koji operater tu proslaviti. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Kako se zadesi. Kad krenu da ratuju oko korisnika, onda mozes da izboksujes lep popust. Sad se mts ganja sa jotelom. Dobijaju ljudi 24x50%, neki su uspeli i 18 meseci po dinar da dobiju. Ja sam u a1 proslog juna dobio 12 meseci za dz a ostalih 12 50%. Isto to sam jesenas i kevi zavrsio. 

Svi oni gledaju da nas oderu, tako da treba menjati non stop. Vama u Bg je to makar lakse. Ovde kod nas vec cetiri godine postoji infrastruktura za optiku, samo bede nece da je razvedu do korisnika. Ovako im lakse da ucenjuju i uvaljuju preskupe pakete.

Ulete zverko.

Sad kad forumska ekipa vidi da se zali sto nema hrt. Ko fol zena gleda serije.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground