Zoolok Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Pa, evo, ja sam na Neobeeju, 512 flat, i ti problemi su nestali, bar za sada... Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Telekom Srbija je najavio nove radove na ADL infrastrukturi koji će biti izvođeni od 6/02/2006 do 10/02/2006. Zbog toga su u periodu od 8:00 do 16:00 časova, mogući kraći prekidi u radu (do 60 minuta). Raspored radova je sledeći: Ponedeljak 06.02.2006. To Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 iskreno da vam kazem nemam problema sa adsl-om sljaka boli glawa Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Jel ti i danas sljakao kako treba dok pola provajdera nije imalo struje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Treba mi pomoc oko uplacivanja interneta kod Sezampro-a! Istice mi prvi mesec za 3 dana, a ja ne znam :( kako mogu da uplatim sate osim sto bih otisao u Skadarsku 40c!??? Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) Bri Edited February 25, 2006 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Ima Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Treba mi pomoc oko uplacivanja interneta kod Sezampro-a! Istice mi prvi mesec za 3 dana, a ja ne znam :( kako mogu da uplatim sate osim sto bih otisao u Skadarsku 40c!??? 1. bas tako kako si rekao 2. preko Skartica (kupis ih na kiosku u zbirnom iznosu koji ti treba) 3. uplatnicom (fizicko lice) / profakturom (pravno). Imas za ovo upitnik na sajtu koji popunis i on ti izda kako uplatnica/profaktura treba da izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 jel ima neko adsl kod beotela ??? sestra uzela 512 i ne radi ni jedan p2p,cak ni kad se zakaci kao user/ip@beotel ..... :( ?!?!? u cemu je fora ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) jedini odgovor je da nema javni IP P.S Ili da nije otovrila portove ako ima FW :) Mali test : Ako joj radi limewire, a ne radi edonkey onda definitivno nema javni IP Edited March 13, 2006 by pER tU aMOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 beotelu shljaka p2p normalno, sa default podeshavanjem konekcije - sestra ti je neshto zajebala oko zashtite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 @AyS znaci aj da si rekao obrnuto:) evo sad mi otvara rur pola minuta,kao i mininovu.al zato limewire kao i UVEK kad sam imao preko 5 hostova zakucan na 23-26(ja sam 256flet) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 josh jedan zadovoljni korisnik 256 fleta kod beotela... Strong Dc ++ i torrenti rade savrseno Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ko yubc-a uplatio 512k pre 5 dana...radi savrsheno dl oko 50-60 :)) pingovi u igrama od 20 do 60 Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Moram da, kad vec ponovo pokrecemo temu ADSL-a kazhem da se Sezam, izgleda, malo popravio u odnosu na protekli period. Ne puca toliko cesto vise, ne treba mu puno da se konektuje itd itd. Valjda necu da ih ureknem, ali eto, cisto da to podelim sa vama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 adsl kod sezama upravo pojeftinio - 256k flat je 1800 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Vau :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 adsl kod sezama upravo pojeftinio - 256k flat je 1800 dinara Eto lepe vesti ... josh je 1700 ako placas u samom Sezamprou, sto uopste nije frka uraditi ... ne znam dal' su ukinuli ono placanje racunom kad isto imas taj popust ... ali su fino smanjili cenu bash, sa 2100 na 1800, ok je ... jedino je onaj home nesto manje smanjen, sad je 1300 a bio je koliko 1400, ili slicno. Jedino sto se sad vishe apsolutno ne isplati placati Skarticom, jer ako pogledate onaj uporedni pregled, http://www.sezampro.yu/public/page/padsl.asp , placanje karticom je 100 dinara skuplje od pplacanja uplatnicom, a skoro 200 od placanja u samom sezamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Jebote ja prvo mislio da ste pogrešili kad ste napisali da je posle "pojeftinjenja" 1800 din.Sve sam mislio da mu je cena bila oko 1500---Sezam krš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 pa realno je ocekivati da ce cene da padaju kod svih.pogotovo za ove sporije pakete kad smo vec kod toga,kolki protok maksimalno mogu da podrze ovi modemi sto se dobijaju uz adsl?ja imam neki sagem al' nemam pojma da li sa njim recimo mogu da predjem na 764 recimo? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 možeš, teorijski limit za ovaj tip adsl-a je reda nekoliko megabita pa je logično da sva oprema podržava 768.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Jebote ja prvo mislio da ste pogre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ja sam pre Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Meni nekako (mimo sezama) taj PTT nikada nije ulivao nadu ... valjda jos od onog perioda produzavanja sati u posti i onog kopiranja lozinki i slicnih gluposti ... izgleda da su se popravili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 jeste li culi za likove koji daju duplo brzi protok za 10e na ruke svakog meseca?meni licno niko nije nudio ali ortaku jeste,kao ti platis 256 on ti u khm*provajderu*khm prijavi 768 i njemu das nekih 10e(sto je sa osnovnom uplatom kao da placas provajderu 512).ja trenutno jedva za ovo krpim,ali bi isprobao akciju obavezno zato se i raspitujem;) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts