chegster Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 imate u comtrade shopovima splitere... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 mozda ti ovo pomogne :D lelekom obavestenja... Pomoglo je :) Mada mi nije jasno zasto je meni pao net u 2 popodne ako su svi radovi od ponoci do 6 ujutru xD , ali dobro , bitno je da vise ne pada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 np,pa to samo telekom moze :D,meni net(telekom) u poslednjih mesec dana ocajno radi... [:(!] [:(!] Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Jel oprema josh uvek besplatna ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Oprema da, za ugradnju je pitanje... Zavisi od provajdera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ladno je Eunet poludeo kod mene.Umesto dosadasnjih 512/64 sad pise 1024/128.DL je bio maksimalno do 55kb a sad ide do 75.Nista nisam menjao kod njih. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 cuti to se ne prica :D :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ja nemam tih "problema" :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 haha brate to je greshka, zovi ih pitaj ili postoji mogucnost da ti naplate taj paket ;) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Ti si jos ovde? hihi Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 nisam nisam :) to je prividjenje :P :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Znao sam ja da se vi zapravo volite! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Jel oprema josh uvek besplatna ? u telekomu teoretski je besplatna, placash 1 din i 18 para, ali morash da potpishesh ugovor na koriscenje od godinu dana chije raskidanje koshta koliko je pre koshtao setup. Naravno posle godinu dana se ne placa raskidanje :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 E a evo jedan looong shot ... Aj mi daj proceduru za prelazak sa TELEKOMOVOG ADSL-a na neki drugi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) E a evo jedan looong shot ... Aj mi daj proceduru za prelazak sa TELEKOMOVOG ADSL-a na neki drugi ... Ja chuh 5k i oprema nazad, ofkors. Kad vec pomenu prelazak, pitanje za rezident telekom insajdera... Ako korisnik uzme MIK istog dana kada mu istiche ugovor/poslednja uplata/vateva ko bre placa njegov jebeni port ako on npr. odluchi da chuchi na MIK-u narednih 29 dana? Edited July 18, 2008 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Zato sto radim u provajderu i imam svoj adsl koji ne placam uopste i koji pritom radi bolje od telekomovog, a druga linija mi je na telekomovom adslu i hocu da prebacim i to na svoju firmu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 mora neko da ti cuva port :D inace ces ostati bez istoga odma sada odma :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 drug je uzeo 512 telekomov adsl, i torrent ga zeza. uvek ima upaljeni zhuti trougao kao da nije sve u redu sa konekcijom. kole i stator pominjali da treba srediti portove i josh poneshto, pa ako neko mozhe detaljnije da objasni ovde, step by step, bilo bi kul. ili makar neki link ka objashnjenju :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 da obavim pejin posao chekiraj http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=48857 see also http://www.portforward.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 mora neko da ti cuva port :D inace ces ostati bez istoga odma sada odma :D Pa treba port sa telekoma da prebacim na svoju firmu i interesuje me koji je proces za to. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Predpostavljam da telekom nema onaj "kod" za prebacivanje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Zato sto radim u provajderu i imam svoj adsl koji ne placam uopste i koji pritom radi bolje od telekomovog, a druga linija mi je na telekomovom adslu i hocu da prebacim i to na svoju firmu ... zakon bi trebao biti isti za sve, i u ovom sluchaju jeste :) odesh mohi u telekom kazesh ja hocu moj migracioni kod, odnesesh to onom ko ti pushta net za dz i on preuzima taj port... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 da obavim pejin posao chekiraj http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=48857 see also http://www.portforward.com/ jel ima neko cd key za PFConfig? ja pokushavao da nadjem, ali sve neki virusi mi iskachu, pa reko da pitam dal neko vetj ima da podeli! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 pitanje za ovog podrska momka :D sto moram po 10 puta da se konektujem da bi mi se konektovao kako treba ?:D mislim pojave mi se dva racunarcica dole ali ne radi mi net i tako deset puta i onda mi se tek skroz poveze :D ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) ovaj topic je smor Edited August 23, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts