raazek Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 da li se zna kada ce opet povecavati dload,i uload... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Mozhda u septembru, to mi je rekao ortak chiji cale radi u Telekomu. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 bash zato i pitam zato sto sam cuo sa 100strana kao u toku godine ce malo dload malo uload da povecaju,kao trebalo je sad u martu... posto od toga nije bilo nista,izgleda da ce stvarno biti septembar... :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Povecace brzine jer ubacuju IPTV, najskuplji paket ce biti valjda 8mbit/s tako su nesto pricali, da bi mogao da vozi IPTV bez problema, oni to povecavaju samo iz razloga sto zele da uzmu kintu na pretplatu za IPTV :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ja imam 1024/192 i zadovoljan sam manje vise...ali ne mogu da verujem da nam je adsl,uopste internet toliko skup...evo da navedem primer,14000 u bugarskoj kosta 12.5 e pa vi razmislite koliko nam mnogo uzimaju za sranje internet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) upload 192?? kod kog proovidera? Edited May 12, 2008 by K0LE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ^kod euneta ima da dokupis upload za 300din :) Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 E ako hocete da test svoj adsl idite na www.speedtest.net Extra stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) eo ja bio... i sta ovo znachi? Edited June 30, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 IMAŠ INTERNET OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 i to losh. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) [buck] Edited July 1, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 AHA, EDIT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 you got me, boss! btw, evo malo... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ^sta kazes ? :) Edited July 3, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ^eto kako je eunet dobar daje korisnicima koji imaju 512kb downloada da skidaju stvari sa 6mb :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ^sta kazes ? :) kazem smeshno! SUCK THIS !!! and this Edited July 4, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 e gde ima da se kupi spliter za adsl :S oni supci iz lelekoma nisu hteli da mi daju 2 komada za drugi fon,a sad se selim na sprat pa mi treba .. Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) ^ne treba ti samo utaknes kabel u uticnicu :) Edited July 6, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Treba mu filter, al' ne znam gde ima da se uzme... Mozda netiks... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 e gde ima da se kupi spliter za adsl :S oni supci iz lelekoma nisu hteli da mi daju 2 komada za drugi fon,a sad se selim na sprat pa mi treba .. shupci, you said.... hmmm, lemme se your IP now... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ja sam na eunetu, kad mi je trebao spliter, zvao sam ih i rekli su mi da dodjem da preuzmem kod njih, a naplatili su mi preko racuna... Ne verujem da kod telekoma ne moze tako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 verovatno može, ali lakše je kupiti u normalnoj firmi nego pisati molbu službi za pranje prozora na neparnim spratovima telekoma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 www.logo.co.yu Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 www.logo.co.yu hvala wulfy Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts