Jump to content

Kekic

The X
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kekic

  1. Prodajem Sony Playstation 3 160 gb , star 3 meseca, kupljen u Computetlandu , sa 2 dzojstika , Hdmi Kabal , sa igricom Grand Tourismo......Cena po dogovoru.....kontakt telefon 0638163885 i 0643305566
  2. Svi ste imali priliku da odete i da vidite sta se dogadja...Kome se ne svidja ne mora da dolazi na tur,svaki put je ista prica nakon bilo kog turnira.
  3. Kekic

    PRODAJEM

    Pm za sluske :)
  4. Kekic

    Dota 2 Key

    Pozz, Prodajem Dota 2 Key,cena po dogovoru,PM.
  5. Mikice bajo pa ti imas stvarno ozbiljan problem...
  6. Uskoro se otvara nova igraonica na novom beogradu,pa racunajte da cemo organizovati turnir u fifi :)) Javljam vam uskoro sve detalje,eto cisto sam hteo da vas obavestim :)
  7. Poenta je da vas bude sto vise,a igra je nebitna mogu i karte da se igraju... Ako je vec humanitarno onda neka to bude kako treba....Jer oni i to zasluzuju....
  8. Sto si ti neki mnogo jak lik :D A vas ce da bude sigurno 1000,neverica....
  9. TRN vrlo rado,ali gde ? :))) to okupljanje ukljucuje vise ljudi da se iscima,znaci ne moze jedan lik sve da organizuje ;)
  10. dobio lesko,narednom protivniku zelim mnogo srece sa seckanjem :D
  11. Kesar - baltam0s 4:0,2:3,2:1 Lesko add me na origin-u : dejan87 je nick
  12. ma daj,ne zezaj igra se 4 fun,opusteno :)) onda peglamo u sredu ;))
  13. Baltam0s pikamo sutra :)) moj nick je dejan87 :P imao sam ispit pa nisam imao vremena ^^
  14. Zar nije lakse da svi koristite mIRC program ? skinite ga sa www.download.com i lepo ukljucite. Server je quakenet.org ,cim se konektujete kanal serbia.fifa i eto svi dodjemo i peglamo :)))
  15. eto ima nas :)) origin-dejan87
  16. Imam ja jos jednog sigurno,videcu za ovog drugog ;))
  17. Sto se mene tice moze i taj ps3,samo da se napravi turnir,medjutim mislim da je trenutno vise igraca na pc-iju bar koliko vidim. Do prvog decembra ce se znati hoce li biti turnira ili ne,posto ja pokusavam da ostvarim neki kontakt sa par kompanija da bi malo napravili ovo ozbiljnije... Sto se tice ps3 pola para ode na vreme,upravo zato pokusavamo da napravimo na pc-iju iz razloga da nagrade budu sto vece,a da se ne da mnogo para igraoni...A sigurno bi na PC jos dobili popust,sto znaci da bi nagrada samo bila vec..Mislim da je 600-700 skroz korektno i potrudicemo se da sistem bude takav da pruza sto vise utakmica jednom igracu.Nista,javljam dalje,wish me luck :)
  18. Sutra treba da razgovaram sa par igraonica,pa vam javljam sta je bilo...za ps3 treba mnogo veci ufur da bude,a za pc manje...a i brze ide na pc-iju po ovom sistemu kao sto je lesko napisao :)
  19. jesi prodao tu nokiu ? imas papire za nju ? i zasto je prodajes ?
  20. U roku od nedelju dana cemo znati sve detalje :)) ajmo samo se javljajte :))
  21. Opusteno,instalirace se pirat i bice 1vs1 mode na pc-u(Kick off modE) ionako nema velike razlike. Zato sto je za ps3 potrebno mnogo vise sredstava :)
×
×
  • Create New...