trifa Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Organizujem turnir 12.3.2005. u Sopotu. Novootvorena igraonica "South Park" Potrebna su mi dva poznata igraca koji bi dobili po 1000 din samo za dolazak i ako osvoje turnir celokupnu nagradu. Nagradni fond 100% uplata (Prva nagrada 70%) Igra se na AMD 2,4Ghz Ati 9600 pro 2560 DDR 80gb hdd Counter Strike 1.5 5x5 standardne mape southpark@grafiko.biz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 nerazumem kaze ako osvoje 2 poznata igra ..... a dole si napisao da se igra 5vs5 i cs 1.5 znaci jel je to turnir 1vs1 , 5vs5 ili sta i koji se to cs igra ?? Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 da koji su to planovi za ta 2 poznata igraca i sta ce ti oni??? a sto se tice turnira prvo i prvo covek ne igra se vise 1.5 nego 1.6 verzija ako nisi znao poz Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 gde je sopot ? :D ako nije daleko docicu ja treba mi novaca :D nadam se da sam dovoljno "zvuchan" ehehehe Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifa Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 nerazumem kaze ako osvoje 2 poznata igra ..... a dole si napisao da se igra 5vs5 i cs 1.5 znaci jel je to turnir 1vs1 , 5vs5 ili sta i koji se to cs igra ?? Za sada su stigle prijave za 7 ekipa. Igra se 5vs5 Vrzija 1.5 je izabrana zato sto se po ovim krajevima najvise igra. Ne ocekuje se nikakav spektakl, zeleo sam da dovedem dva dobra igraca da bih malo podigao adrenalin u igraonici - nista drugo. Mislim da je kinta ok kada se ne ocekuje nista posebno. Dodjes, igras, pojedes, popijes, uzmes kintu i ako osvojis turnir dobijes nagradu. Nije mi jasno zasto se toliko filozofira. Da li je toliko bitno ako se igra 1.5 ili 1.6. Na masinama su instalirana oba (i Source) ali, ponavljam, ovde se najvise igra 1.5 pa zbog toga i takva odluka. P.S Gde je Mali Zen (ako se tako zove) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Hahahah, ljudi dzaba vam, on hoce malog zena ;) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifa Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 Hahahah, ljudi dzaba vam, on hoce malog zena ;) Ja sam lepo napisao i pozvao dva dobra igraca za malog zena sam cuo i zato sam samo pitao gde je i da li igra, ako se jos neko smatra za dobrog igraca (u nekom je od klanova, osvajao turnire, na dobrom je glasu u gradu itd.) poziv je otvoren... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 sta se mesate , ako nemate nista pametno da kazete , ostavite coveka na miru , ako hoce neko da se javi neka se javi , a vi , idite negde drugde gusite !? =\ Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Pa malo da obrazujem omladinu :D Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 nadam se da sam dovoljno "zvuchan" ehehehe dont make me laugh! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 trifo cisto sumnjam da ce se mali zen ili neko od tih "poznatih igraca" iscimati da dodje za "samo" 1000 din-a...a sto se tice verzije veoma je bitno koja je igra zato sto 1.5 "odavno" umro sto se tice klanskih igranja i turnira.Pogledaj malo bolje koja se verzija igra i pravila turnira i slicno... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Brate,hahaha SOPOT,jel to negde u vojvodini??haha ja kad bi hteo da dodjem,meni je samo karta do SOPOT-a i nazad preko 1000 din :)),znachi hahaha nista :),ali mozda dodjem sa nekom ekipom da se zezam,mada cisto sumljam :) Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Brate,hahaha SOPOT,jel to negde u vojvodini??haha ja kad bi hteo da dodjem,meni je samo karta do SOPOT-a i nazad preko 1000 din :)),znachi hahaha nista :),ali mozda dodjem sa nekom ekipom da se zezam,mada cisto sumljam :) bash je hahahahaha. Sopot ti je 40 km od grada,auto putem,karta 75din,stignesh za 40min.Mozesh samo da dodjesh da izgubish,zato nemoj da se cimash bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 i poshto si toliko duhovit,moram da ti kazem da si ti "zvucan" ko i ja zar vam nije cudno da najbolji od vas odgovori normalno coveq,a vi ostali njateke tu bezveze?mislim ne bash svi ali vetjina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Zbog ovakvih desavanja ljudi ne prelaze sa 1.5 na 1.6 ! Zaboravite vise 1.5 bas me briga ko ga igra , jednostavno ga izbrisite i toliko ! Sta ... nece da predju onda na 1.6 ??? Posle dve godine se jos uvek igra nije mi jasno ?!?!??! EDIT : Mozete da igrate i 1.6 iz zajebancije nece da se ljute profi igrachi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 e da cisto da se zna-ja nemam veze sa 3finom ekipom,nego sam se iznervirao kad sam video neke postove(neki su izbrisani).Covek vam lepo napisao sve a vi se gloopirate i neshto kao shatro prozivate.I to 1.5 1.6 nismo mi neki profi igraci,igramo iz zayebancije ono shto nam se svidja. EDIT: Mozete da igrate i 1.6 iz zajebancije nece da se ljute dobri igrachi ! ok verovatno smo mogli,ali ako dosad' nismo mislish da se coveq isplati da sad organizuje turnir u 1.6 kada ga ovde niko ne igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 evo mozete da zakljucate javio se leek.LOCK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 koje taj lik sto se javio? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 bash je hahahahaha. Sopot ti je 40 km od grada,auto putem,karta 75din,stignesh za 40min.Mozesh samo da dodjesh da izgubish,zato nemoj da se cimash bezveze haha,znas kako..meni su rekli da je sopot negde u vojvodini..jbg..pogresio sam..izgleda da je blize..a to koliko sam zvuchan ili ne..hahaha..pa sigurno dosta zvuchniji od tebe :) Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifa Posted February 10, 2005 Author Report Share Posted February 10, 2005 Hvla watch:. Otvorio sam skoro igraonicu i nov sa u svemu ovome. Nisam hteo nikoga da provociram samo sam hteo da klincima iz kraja napravim malo atrakcije. Pusticu ti na mail njihova imena (ili kako se potpisuju...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 tripko hejtuje preko foruma.. A usvari prvi je kliknuo na pm ;] joke of course ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Sta smarate coveka vise [:(!] Igra se 1.5 i gotovo, a Sopot je na 35 KM od centra Beograda, ako niste znali! Odmah ispod Kosmaja! Ja nisam igrao CS oko 2 godine, ali skupicu odlicne igrache i doci cu na taj turnir, sa obzirom da imam vikendicu na 3 km od Sopota! Uzecemo turnir provereno Jel moze malo vise informacija o tome gde se igraonica nalazi? Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 i trifo ko je to dosao? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 i trifo ko je to dosao? doshli su juicer i kide(valjda) i odigrali su za sve pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 tosovi su ladno otishli u sopot umesto na ecg quali. toliko o ozbiljnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts