Jump to content

trifa

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by trifa

  1. Hej, ako ti treba igrac za turnir slobodno me pozovi... Razbio sam tremu. Dobar sam ja igrac, igram to skoro 30 .... dana :))
  2. doshli su juicer i kide(valjda) i odigrali su za sve pare. Svaka im cast! Igrali su 2 na 5 i usli su u polufinale. Turnir je osvojila ekipa sa Miltom i Tomicem. A klincima iz Novog Sad svaka cast, jedini koji se nisu folirali a iscimali su se 150km. Prvu put kada budem isao za NS zvacu ih da ih jos malo pocastim. O ovom turniru ima da se prica jos dugo, dugo... Momci, hvala vam puno.
  3. Hvla watch:. Otvorio sam skoro igraonicu i nov sa u svemu ovome. Nisam hteo nikoga da provociram samo sam hteo da klincima iz kraja napravim malo atrakcije. Pusticu ti na mail njihova imena (ili kako se potpisuju...)
  4. Ja sam lepo napisao i pozvao dva dobra igraca za malog zena sam cuo i zato sam samo pitao gde je i da li igra, ako se jos neko smatra za dobrog igraca (u nekom je od klanova, osvajao turnire, na dobrom je glasu u gradu itd.) poziv je otvoren...
  5. Za sada su stigle prijave za 7 ekipa. Igra se 5vs5 Vrzija 1.5 je izabrana zato sto se po ovim krajevima najvise igra. Ne ocekuje se nikakav spektakl, zeleo sam da dovedem dva dobra igraca da bih malo podigao adrenalin u igraonici - nista drugo. Mislim da je kinta ok kada se ne ocekuje nista posebno. Dodjes, igras, pojedes, popijes, uzmes kintu i ako osvojis turnir dobijes nagradu. Nije mi jasno zasto se toliko filozofira. Da li je toliko bitno ako se igra 1.5 ili 1.6. Na masinama su instalirana oba (i Source) ali, ponavljam, ovde se najvise igra 1.5 pa zbog toga i takva odluka. P.S Gde je Mali Zen (ako se tako zove)
  6. Organizujem turnir 12.3.2005. u Sopotu. Novootvorena igraonica "South Park" Potrebna su mi dva poznata igraca koji bi dobili po 1000 din samo za dolazak i ako osvoje turnir celokupnu nagradu. Nagradni fond 100% uplata (Prva nagrada 70%) Igra se na AMD 2,4Ghz Ati 9600 pro 2560 DDR 80gb hdd Counter Strike 1.5 5x5 standardne mape southpark@grafiko.biz
×
×
  • Create New...