pailhead Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Damjan je spomenuo ovaj forum. Kacim par radova. Ovo mi je drugi zadatak na arhitektonskom fakultetu iz predmeta "projektovanje 1". Zadati gabariti, smestiti apartman za dva studenta. Nema radnih povrsina jer imaju drugo mesto za rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Gajba je ok ali ako je cela gajba onda jednina stvar koja definitivno nedostaje jeste televizor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 1, 2005 Author Report Share Posted January 1, 2005 nisam imao vremena da napravim dobar model, inace sam u projektu odredio da bude tu pored ovog stocica ispod stepenista... bolje mi je bilo da bude ovako, jednostavno, nego da stavljam neke flat panel kingsize fancy televizore.. ima dosta stvari kojih ovde treba izmeniti naprvom mestu bolja textura za zidove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Svidja mi se kako je odradjeno svetlo i drveni materijali. Jedino je zid malo chudan, ali ne narushava opshti stil enterijera. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Ovo je najopustenije soba u kojoj ne bih imao nikakav problem da zivim :)) Bio sam u necemu slicnom za vreme odmora na Zlatiboru u hotelu Chigota, dobio sam slicnu sobu sa slicnim prozorima i isto ovim stepenicama koje idu gore i isto su gore kreveti ... bas dosta podseca. No to nije toliko vazno. Kao sto rece Zerbah, malo su mi cudni zidovi + (ovo ne znam da li je uopste vazno za pricu) stolice su projektovane tako da bi tesko ko na njima mogao lepo da sedi, jer bi ga ubila ona tanka sipka sto stoji sa leve strane :) No dobro, to nije uopste vazno, samo sam osetio potrebu da kazem. Good job! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 super je ali stvarno ovaj zid mi je malo cudan :D sa ovim rupama :D ali sve u svemu dobar rad Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 ja bih tu isplanirao da jedan može da spava dok je drugi s ribom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Aj sada jedno prakticno pitanje koje nema veze sa animacijom. Ova soba ima velike staklene povrsine, a kako se greje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 podno grejanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 6, 2005 Author Report Share Posted January 6, 2005 eee bas tako salim se jos nismo na tom nivou, ovo je vise bilo organizovanje prostora pretpostavimo da se nalaze negde u juznoj africi na primer, i nek su dupla stakla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 ok je samo mi deluje malo skuceno (dobro nemaju svi 2 metra ko ja :D) sve je dobro isplanirano i postavljeno jes' da zidovi malo podsecaju na mentalnu bolnicu samo sto nisu beli :) sem toga sve je odlicno !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 6, 2005 Author Report Share Posted January 6, 2005 e ljudi moji nikad vi niste bili u japanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 mislim da je ovakav slichan stan bio u novinama na nekom primeru sobnog plakara .. neshto tipa maksimalno iskorishcavanje prostora .. dopada mi se Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 mene ovaj gornji nivo uzhasno podsetja na neki zatvor, shto zbog mrezhaste ograde shto zbog ovih malih prozorchitja... e i oprostite mi shto moram da primetim al ove stepenice sa jedne strane nisu prichvrshtjene nizashta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 reve, to je prva godina arhitekture, njih to ne treba da zanima ;) ali tek da znas, ima logike i izvodljivo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 e i oprostite mi shto moram da primetim al ove stepenice sa jedne strane nisu prichvrshtjene nizashta :D imas pravo samim tim stepenice su nesigurne :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 pail, arhitektonski ti nije ovo loshe s obzirom na koju si temu imao ali molim te oladi sa ovim panelima. izgledaju kao tapacirung na zidovima ludara. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Chelichna konstrukcija uzidana u zid, drvo je samo preko povrshine ... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 6, 2005 Author Report Share Posted January 6, 2005 pa to, konzolni nosac... povrsinska obrada gde sve ljudi kace stepenice pa stoji @iguana lozim se nevidjeno na japansku arhitekturu, ko zna kad cu sledeci put moci sve da stavim u beton a da izgleda dobro inace ovi paneli su najjaca textura za testiranje svetla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 pa to, konzolni nosac... povrsinska obrada gde sve ljudi kace stepenice pa stoji @iguana lozim se nevidjeno na japansku arhitekturu, ko zna kad cu sledeci put moci sve da stavim u beton a da izgleda dobro inace ovi paneli su najjaca textura za testiranje svetla A kad smo vec kod tekstura, na zidovima, to je bump+displace ili samo bump? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 6, 2005 Author Report Share Posted January 6, 2005 samo bump generalno u pitanju su dve texture beton, prljavi beton, i mix mapa ta dva pomesana za diffuse, i beton malo obradjen u ps-u za bump, steta samo sto su niske rezolucije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts