manson Posted 9 hours ago Author Report Share Posted 9 hours ago mild shock, GTA igre inace nisu u tom fazonu heh...zato mi nikad nije ni bilo zanimljivo da igram te ass, bitch, nigga igreStoji. Mada i ta kultura je nekako bila kulturnija ranije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago 3 hours ago, manson said: Odgledao sinoć na Netflixu, stvarno izgleda odlično. Sad koliko je stvarno igra, da je neko igrao, a koliko neki skriptovani video. Ono što mi se ne sviđa je cela ta sadašnja gangsterska ulična kultura... Ionako je plan da igram na PC, jedno godinu dve posle konzola, do tada će se znati više kako i šta pa ću onda videti da li igrati ili ne 🙂 iako sam mrzitelj gta igara zbog nigga nigga ass bitch dawg narativa moram pokusati biti objektivan : Ne izgleda toliko dobro. Na kraju krajeva mora da radi na ps5. Ali izgleda dobro. Ali opet, ne tako spektakularno kao sto su najavljivali Ne vidim nista novo u gameplay. Samo jos vise ass ass nigga nigga pussy bitch. Ali sustina je ista : da masa klinaca udara babe na ulici i ide u strip klub. verovatno ce u igri moci i da se zapocne tuca u lokalnom popeye's i da crnkinjama cupas perike i lazne trepavice i nokte dok im papuce sa pufnama spadaju sa nogu. nadam se da ce se bar za radio stanice opametiti pa opet ukljuciti dobre plejliste. dakle, not finna byu that shit dawg Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Ako dobro ispratite coverage i sve šta su mediji prenosili nakon toga, ne dobijaš ništa revolucionarno već samo "evolucionarno". Sve isto kao pre, samo u novijem ruhu i sa većom mapom. Ništa što su juče doneli nije bilo za "wow ovo je novo" već je manje više sve to ono što smo imali i pre samo je sad u novijem engineu. Mislio sam da su odabrali netflix promociju da možda izvuku neki kec iz rukava koji ide u tom smeru, ali izgleda da je u pitanju bio samo zajednički poduhvat da gta kroz netflix dobije promo tamo gde možda nije, a netflix od gta dobije free triale koji im svakako trebaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 2 hours ago Author Report Share Posted 2 hours ago Ne znam baš, meni ova potera izgleda odlično, naravno ako je stvarno igrano ovo, nije unapred spremljen film. U smislu da ćemo i mi moći ovako kada igra izadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago pa sto da ne, normalan gameplay Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts