Dule_smor Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago pa evo isprobajmo ovde, daj ti meni 4 minusa na ovom topicu, pa cu ja tebi 4 pa da vidimo da li su svi zabelezeni? edit, vidim da radi i kod tebe i kod mene...ne znam zasto onda kod nekih clanova guta minuse 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post daniiL Posted 16 hours ago Popular Post Report Share Posted 16 hours ago Evo, ja sam dao 8, na kurcu te nosam, minusa. Svi su prosli. Nisam mogao da dam vise od jednog minusa na isti post. Jebala vas reputacija na forumu. 1 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago Pa dobro, sad jos samo Laki da vidi zasto njegovim ortacima ne prolaze svi minusi, nego svaki drugi 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago Evo sad sam probao, Dandy ne dobija minuse, a Lucky je uredno dobio isti. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago 31 minutes ago, daniiL said: Evo sad sam probao, Dandy ne dobija minuse, a Lucky je uredno dobio isti. eto znaci jeste tako, nije Dule lud! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago siguran sam da postoji logicno objasnjenje, sacekajte da vidimo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Author Report Share Posted 1 hour ago 14 hours ago, Dule_smor said: Pa dobro, sad jos samo Laki da vidi zasto njegovim ortacima ne prolaze svi minusi, nego svaki drugi 😉 da, namestio sam da meni mogu da idu minusi ali baš dandyju ne mogu! to mi je bio masterplan! pa hajde, ispitaću, možda ako ima neki "konflikt" sa rolama ali ni to mi nema smisla pošto ima gomile minusa i reki prati njegove rezultate odlaska u minus, znači da beleži minuse. najveći bag mi je to što nekad upiše, nekad ne. kad uopšte ne bi radilo lakše bi bilo da provalimo gde je problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts