sttevann Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Ne potcenjuj srpsku dijasporu! Salu na stranu, ne znam, mozda se gleda takodje da li si obelezio da si fan neke drzave, pa se i po tome gleda. Odnosno da se prvo podele karte u nekom 50-50 odnosu navijacima te dve repke koje igraju, a onda ako je ostalo jos karata, random ostalima. Nekako bi mi to imalo najvise smisla. Takodje ima ona opcija da li prihvatas i skuplje/jeftinije karte koja moze da utice na algoritam. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Ali ako pise da je potpuno random ona nacionalnost nema veze, a to bi bilo bas glupo? Sad ne znam da li da promenim prijavu i ipak se prijavim sa nasim dokumentima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2023 Author Report Share Posted December 7, 2023 Nisam pogledao taj FAQ ali mislim da se alociraju prvo karte za obe države u određenom broju, pa onda ostatak ide random na podelu u nekim drugim delovima tj. zonama stadiona, ovako bi da je ceo random fazon totalno pomešali sve navijače, što mi nema smisla, osim ako u toj prijavi za karte ne obeležiš za koji tim navijaš, ali onda to više nije baš rendom selekcija 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 Obelezava se i tim i nacionalnost u prijavi, traze cak i broj pasosa/dokumenta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 Ako ne dobiješ random nađi tamo nekog Marka ili Husmedina sa naših prostora, sigurno može da ti završi kartu nakon raspodele. Biće ona varijanta dobri doktor tražio daj da mu završimo, možda nam zatreba! 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2023 Author Report Share Posted December 7, 2023 4 hours ago, Dule_smor said: Obelezava se i tim i nacionalnost u prijavi, traze cak i broj pasosa/dokumenta onda jedino ako nije rendom unutar jedne nacionalnosti za određeni deo sedišta na stadionu npr, ali to mu opet ne ispada random. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 On 12/7/2023 at 10:35 AM, Sting said: Biće ona varijanta dobri doktor tražio daj da mu završimo, možda nam zatreba! Samo da ne pominje specijalizaciju, inace mrka kapa! Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 Za to najviše treba! 😄 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2023 Report Share Posted December 9, 2023 hehe...a cek, karte su personalizivane ili ne? Svakako cim moze da se uzme visee karata na jedno ime, znaci da mogu drugi ljudi da udju sa tim kartama. Sto znaci da ce moci i da se preprodaju? Pitam za drugara heh. Cisto ako me budi svi ispalili da mogu makar nekom da prodam kartu po istoj ceni ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2023 Author Report Share Posted December 10, 2023 17 hours ago, Dule_smor said: hehe...a cek, karte su personalizivane ili ne? Svakako cim moze da se uzme visee karata na jedno ime, znaci da mogu drugi ljudi da udju sa tim kartama. Sto znaci da ce moci i da se preprodaju? Pitam za drugara heh. Cisto ako me budi svi ispalili da mogu makar nekom da prodam kartu po istoj ceni ofc. koliko ja znam iz iskustva sa tih većih događaja karte su uvek personalizovane, ali to niko živ ne proverava, ili makar meni niko nije zapao da me proverava za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 ... sto znaci da ce duletu da odrade i gratis pregled rektalnog trakta, ako ima onakvu srecu sa kulerima i kriptom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 Ne mogu da budu personalizovane, osim te jedne mozda, posto mozes da kupis vise. Ja se prijavio za dve, ali nigde nisam unosio podatke o imenima, osim mog. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 25 Report Share Posted January 25 stigao email danas, 'Your application was partially successful!' prijavio sam se za ove dve u minhenu ali sam dobio samo jednu, sa danskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25 Report Share Posted January 25 Dobio 4 za Engleze u Gelsenkirchenu! Ponude na pm:D. Salim se, vec imam ljudi koji bi dosli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 25 Report Share Posted January 25 al' da li bi te voleli da nemas karte i da nisi u tudjini dulo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25 Report Share Posted January 25 Kao vi sto me volite, no matter what? Nho! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 25 Report Share Posted January 25 ja bih s dulom na berlin isao al da me pusti da upravljam tenkom! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 25 Report Share Posted January 25 4 hours ago, Dule_smor said: Dobio 4 za Engleze u Gelsenkirchenu! Ponude na pm:D. Salim se, vec imam ljudi koji bi dosli. Napisi samo dame imaju prednost 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 26 Report Share Posted January 26 Ja odbijen, prijavio se samo za Sloveniju... Sjebao sam se sto nisam dozvolio razlicite kategorije, mozda bi tu upalo nesto... Rodjak dobio, ali se prijavio samo za po jednu kartu za Dansku i Sloveniju, i dobio razlicite kategorije. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 13 Report Share Posted March 13 Otvoren je danas portal(do sutra otvoren) za preprodaju karti, ja kupio dve za Sloveniju. Ko je raspolozen, moze da bira utakmicu, kategoriju, maks 4 karte. https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13 Author Report Share Posted March 13 1 hour ago, sttevann said: Otvoren je danas portal(do sutra otvoren) za preprodaju karti, ja kupio dve za Sloveniju. Ko je raspolozen, moze da bira utakmicu, kategoriju, maks 4 karte. https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ haha, bukvalno ima još karata za tri meča i to malo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16 Author Report Share Posted June 16 Група албанских навијача напала је присталице Србије у близини центра Гелзенкирхена, преносе поједини немачки и британски медији. Према првобитним информацијама, тврдило се да је дошло до физичког сукоба Срба са Енглезима, али "Скај спорт" истиче да су у инциденту учествовали само албански и српски навијачи. ko bi da embeduje sa X-a za sada neka promeni link iz x.com u twitter.com 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16 Report Share Posted June 16 Makar smo na ulici dobili 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 16 Report Share Posted June 16 Kako me nerviralo ovo govno italijansko Orsato, drago mi je da ide u penziju smrdljivko posle ovog prvenstva, bolje nego sto sam ocekivao smo igrali, Mladenovic ispao pun pogodak posle povrede Kostica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17 Author Report Share Posted June 17 Realno je prava šteta što smo izgubili, Ne samo glupo primljen gol već i posle da nisu makar u drugom uspeli da postignu nijedan a bilo je prilika. Sad je ona glupava situacija dal' će da se smore pa odigraju kao retardi naredne dve, ili će da im bude dokaz da zapravo mogu da odigraju bolje. Ako ništa, na ruku pomalo ide remi Slovenija - Danska, pa videćemo. Inače, ovo mi se pomalo ne dopada: Тадић је ушао са клупе средином другог полувремена, што је необично с обзиром на његов статус у тиму претходних година. "Тешко ми је пало. Причао сам са селектором, али сам тешко прихватио, јер је ово ипак Енглеска, ја сам капитен, лидер и најбољи играч екипе. Без лажне скромности. Мислим да је требало да почнем, али поштујем одлуку селектора. Могао бих много више да урадим да сам играо 90 минута. Ако он жели да Душан Тадић игра 30 минута, ја ћу да играм. Волео бих 90 минута. Желиш да урадиш све за колектив. Битно је да идемо даље, да прођемо и то је једино право мерило. Морамо то да урадимо. Имамо велико заједништво", истакао је Тадић. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts