Zwerko Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 Mislim da su im samo akcijske cene iste - tipa znam za neki Zewa toalet papir koji je bio u Maksiju na akciji i slučajno sam primetio da je i na Zlatiboru ista cena. A ove regularne mislim da su veće. 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 On 1/15/2023 at 4:37 PM, Zwerko said: tipa znam za neki Zewa toalet papir koji je bio u Maksiju na akciji i slučajno sam primetio da je i na Zlatiboru ista cena jeboteeeeee :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 moram da priznam da nikad nisam razumeo kupovinu toaletnog papira koji nije onaj najjeftiniji 🙂 ograđujem se doduše ne mislim na onaj roze što je kao šmirgla ili oni što se rastvaraju kad ih uzmeš u ruku koliko su tanki, ali odmah iznad njih klasa! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 (edited) sto se kaze, ima tu velikih diminishing returnsa! ne uzimam najjeftiniji odavno najvise zato sto je "naduveno" govno gde bukvalno od jedne rolne mogu jednom, eventualno dvaput bulju da obrisem, a sa druge strane ni ovi mnogo skuplji nisu toliko bolji - narocito sto su se sad povampirili svi zivi, kao da se toalet papir pravi od najfinije svile. jebem li im familiju lesinarsku =c tako da u sustini trazim neku sredinu gde se oseti da ima vise od 30 listica po rolni (perfex), a da opet nije neko preskupo djubre (zewa) i statijaznam. u sustini, sta god da je na nekoj akciji, a da nije djubre! na kraju krajeva, mozda mudzosi i nisu toliko ludi sa onom cevcicom sto masira cmakicu! no homo ofc Edited January 17, 2023 by evgeniy 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Ja sam kupovao redom po lokalnim radnjama dok nisam našao optimalan papir. Na osnovu toga, preporučujem neki domaći Uno Soft&Strong troslojni, nije skup ko ove izvikane marke a vredi svaki dinar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted January 18, 2023 Popular Post Report Share Posted January 18, 2023 Idemo split, cime brisete bulju! 6 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Samo 4slojni iz deema od 1500 rsd. Zewa zbog koje Zewarko ide na Zlatibor je prevara svermiskih razmera. Paloma - same shit, xexe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 7 hours ago, evgeniy said: na kraju krajeva, mozda mudzosi i nisu toliko ludi sa onom cevcicom sto masira cmakicu! no homo ofc ma kakvi mudžosi, samo koreja! em što te lepo opere, em što te posle i osuši i budeš kao nov! 7 hours ago, evgeniy said: ne uzimam najjeftiniji odavno najvise zato sto je "naduveno" govno gde bukvalno od jedne rolne mogu jednom kako meni reče jedan lik na pijaci, na kraju je fora u gramaži pa ti je cena manje više ista. odnosno taj od 10 rolni sa pijace od 100 dinara teži npr 200 grama isto koliko i onaj od 4 rolne za 100 dinara iz radnje. naravno sve u okvirima iste kategorizacije. na drugu stranu imaš i one neke od 1000 dinara rolne koje naravno ne znam ko kupuje 🙂 a imaju i ove varijante da povećaju samo ovaj karton u sredini za jedno centimetar pa i tu uštede (ili u kontra smeru budu ok kao ovaj vudsijev uno što ima onaj mali karton). Od ovih za kupovinu mislim da uzimam najčešće onaj BašBaš iz Univera (što valjda pravi Perfeks). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 18, 2023 Author Report Share Posted January 18, 2023 U bre, ala ste osetljivi na dupeta 🙂 Pominjanje Zewa toalet papira nije bilo u kontekstu da imam nobles dupe pa samo time brišem nego mi se to tokom godina iskristalisalo kao jedan ekstremni primer koliko deru ljude za glupost sa jedne strane a koliko su cene nečega otišle u nebo sa druge strane. Godinama sam radio blizu jednog Tempa i bilo mi je default da idem tamo za najveće gluposti jer je prosto blizu, među prvima su uvedene one samouslužne kase kojih se većina ljudi u tom trenutku bukvalno plašila i onda završiš sve za vreme koje ti treba da prođeš s jedne strane Tempa na drugu a opet prođeš jeftinije za praktično šta god da kupuješ. I tako usput primetiš neke pravilnosti što se tiče tih akcija - na primer konkretno neki Zewa od 20 komada je godinama bila regularna cena oko 600 dinara a makar jednom mesečno bude akcija da je 300 dinara ili manje i tad je jeftiniji od Perfexa. A pošto jel toalet papir ne može da se pokvari onda mi je prešlo u naviku da kad god vidim akciju kupim, trebalo, ne trebalo i ubacim u kola i imam za kad mi ustreba. I to je trajalo dosta dugo, recimo od 2017-2018 pa sigurno do pred kraj 2021. godine. I od tad mi prosto ostalo u glavi da uvek obratim pažnju kad je toalet papir na akciji. Druga strana ove medalje je da je trenutno taj isti Zewa od 10 rolni, dakle duplo manji, 650 dinara u Maxiju na super akciji koja važi i na Zlatiboru, a inače je 900 i nešto, a taj od 20 komada je sad regularna cena recimo 1500 dinara a nešto se i ne sećam da sam viđao akcije sad skorije (mada ruku na srce više i ne idem u taj Tempo). Čisto kao ilustracija koliko su neke stvari poskupele u protekloj godini. 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Ja ne mogu da koristim dvoslojne papire jer je potrebno duplo vise papira da bi se obrisalo kako treba. Samo troslojni a onda i tu ima finesa koji je kakvog kvaliteta. Pa onda cak imaju i vizuelnu prevaru: Uglavnom izgleda isto ali patkica je u stvari smece i kosta manje ali se mnogo brze i potrosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Uskoro će ljudi krenuti da idu u klonju u kafanama i kafićima 🙂 Ne isplati se kod kuće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 jos nisi splitovao topic Laki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 1 hour ago, Dule_smor said: jos nisi splitovao topic Laki! eo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Koliko li je u okolnim zemljama, da krene sverc 😄 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 (edited) Само флаша и свети рат браћо! Edited January 30, 2023 by SATAN Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Kakav papir? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted January 31, 2023 Popular Post Report Share Posted January 31, 2023 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Meni je WC solja iz amerika bila nuklearna fizika prvih nekoliko puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 (edited) On 1/28/2023 at 1:14 PM, Lucky said: Uskoro će ljudi krenuti da idu u klonju u kafanama i kafićima 🙂 Ne isplati se kod kuće! Ili ce neki ici po apartmanima - npr na Zlatibor da to obave :D jer je isplativije tako :D Edited February 14, 2023 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 7 minutes ago, qwert00 said: Ili ce neki ici po apartmanima - npr na Zlatibor da to obave 😄 jer je isplativije tako 😄 to smo kod tebe već apsolvirali a i nije u redu da dođu i cepaju ps5 na OLED od 65" i onda idu da brišu zadnjicu onim roze šmirgl toalet papirom u listićima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 videcemo sta ce da mi ostane od stvari kad se stanari isele pocetkom leta :D Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 1 hour ago, qwert00 said: videcemo sta ce da mi ostane od stvari kad se stanari isele pocetkom leta 😄 nemoj da guglaš onda "loša iskustva sa stanarima" ili "krađe stan na dan" i slične stringove! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts