reki Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 Zanimljiv klip Evo jedan topik o rusiji, ali nevezano za rat u ukrajini Ko je bio, bilo kakvi utisci, sve je dozvoljeno! A bilo bi kul i da nam @ZerBah napise malo iz prve ruke neka svoja vidjenja 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 (edited) jos jedna preporuka za sliku "prave" Rusije (zapravo ceo SSSR) - gospodin Bald and Bankrupt. obilazi raznorazne zabiti po Sovjetskim republikama, npr, vozi se manje poznatom Transsibirskom linijom, ide da nadje neki hotel gde se odmarao Gagarin posle sletanja, itd. sareni su mu klipovi, ne gnjavi, zanimljiv je generalno i uvek ga ispostujem. mozda se jos nekome dopadne! Edited August 5, 2022 by digrejzo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 16 minutes ago, digrejzo said: jos jedna preporuka za sliku "prave" Rusija (zapravo ceo SSSR) - gospodin Bald and Bankrupt Odgledao sam skoro sve njegove klipove, jedan od jacih YT likova 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 30 minutes ago, killYg0r said: Odgledao sam skoro sve njegove klipove, jedan od jacih YT likova Šteta što voli da plati piče kojoj dlaka niče! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 Details? I ja ga pratim ali ne znam da je pedo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 6, 2022 Author Report Share Posted August 6, 2022 do jaja je ovaj bald and benkrapt lik 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 21 hours ago, Dende said: Šteta što voli da plati piče kojoj dlaka niče! Proof? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 20 hours ago, killYg0r said: Proof? https://np.reddit.com/r/BaldAndBaldrDossier/comments/jgn84x/diaries_of_a_sex_pesttourist_sociopath/ Bila je neka arhiva njegovih postova na tom sajtu gde likovi dele iskustva o seks turizmu "ovakvog tipa", ali ne mogu je sad naci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 ovi likovi sa redita su totali moroni 😄 (na stranu dal je lik stvarno pedo ili sta god) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 klasicno reddit istrazivacko novinarstvo, kao kad su navatali onog bombasa iz Bostona pre svih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Sobizrom da zivimo u vremenu kada svi pricaju kako su silovani, stvarno ne mogu da poverujem u ovakve stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Кили, узевши у обзир да смо се скоро срели, уопште ми се не свиђа правац реторике твог поста. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Pa, nisam rekao da je osudjen za pedofiliju, ali postoje dovoljno dobre posredne indicije da pokazu da u najmanju ruku ima naklonost prema vrlo mladim devojcicama 🙂 Naravno, to ne umanjuje znacaj njegovih videa, koje i dalje gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 3 hours ago, SATAN said: Кили, узевши у обзир да смо се скоро срели, уопште ми се не свиђа правац реторике твог поста. Hide contents 2 hours ago, Dende said: Pa, nisam rekao da je osudjen za pedofiliju, ali postoje dovoljno dobre posredne indicije da pokazu da u najmanju ruku ima naklonost prema vrlo mladim devojcicama 🙂 Naravno, to ne umanjuje znacaj njegovih videa, koje i dalje gledam. Meni je potpuno logicno da kad je vec proputovao ceo svet i u svakom zemlji ode na kurve ili proba da prca besplatno Johnny Depp -> Amber Heard ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 On 8/5/2022 at 2:47 PM, reki said: Evo jedan topik o rusiji, ali nevezano za rat u ukrajini Ko je bio, bilo kakvi utisci, sve je dozvoljeno! A čekaj, ja sad moram da pitam, što Zwerko ne sme da se javi, kad je on verovatno od svih nas ovde, mimo Srbe, bio tamo najviše puta? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 zanimljivo pitanje, mogao bih razne odgovore da dam mada najbolji je da jer je moj topik i jerli sam ja tako reko i da ovde ne vlada demokratija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 3 hours ago, reki said: zanimljivo pitanje, mogao bih razne odgovore da dam mada najbolji je da jer je moj topik i jerli sam ja tako reko i da ovde ne vlada demokratija nemam ništa protiv, ali ako ti je cilj da dobiješ što više relevantnih informacija, onda je valjda logično da ih pruži neko ko ima najviše relevantnih informacija 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 pa u tome je fora, kad zverko pokaze malo ljudskosti onda cu zeleti njegovo misljenje, do tad me boli kita 😄 ja ne zelim sto vise relevantinh informacija, ja zelim informacije koje mi kazu ljudi koje gotivim, jer eto, ja sam zatucan 😉 zato kazem, nema "demokratije" ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Ne svidja mi se overall ona kao jutjuberka ali mi je ovaj video bio do jaja 🙂 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 kad vidim ove da se kupaju goli u ledenoj vodi nije mi dobro 🙂 11 hours ago, reki said: pa u tome je fora, kad zverko pokaze malo ljudskosti onda cu zeleti njegovo misljenje, do tad me boli kita 😄 ja ne zelim sto vise relevantinh informacija, ja zelim informacije koje mi kazu ljudi koje gotivim, jer eto, ja sam zatucan 😉 zato kazem, nema "demokratije" ovde ok, što bi rekli vird fleks bat ok! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Ја не пратив ову врсту садржаја на ЈТ уопште, али знам за Ели. Медена је. Мада сам ја јако слаб на риђане, тако да пристрасан сам. А Макса сам качио Дулету ономад кад је био у Смедереву. Дајте бре неке незнане рује а не само ове главне и познате. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 to kupanje u ledenoj vodi me uvek podseti na Diskaverijev dokumentarac o WW2 gde je svaba koji je preziveo Istocni front izjavio: "Momenat kada sam shvatio da nikada necemo pobediti ruse je kada je jedan njihov vojnik u periodu zatisja izasao ispred bunkera go do pojasa i poceo da trlja gornji deo tela snegom." Po prici nemca bio je suncan dan ali usred zime, i nemci su se smrzavali cak i sa opremom koja im je stigla. Kapiram da takav prizor u tom trenutku moze malo deprimirajuce da deluje. 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 19, 2022 Author Report Share Posted September 19, 2022 lel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 Prejako :)))))) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 hahaha, sve mi je jasno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts