oddball Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 ne mora da znaci 😄 ali ako jeste ta onda Hajlijev ortak, zapravo, ima srece 😄 postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 hehhe...Snežana i sedam patuljaka.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 7 hours ago, oddball said: ne mora da znaci 😄 ali ako jeste ta onda Hajlijev ortak, zapravo, ima srece 😄 ne bih dalje komentarisao, forum je javno mesto 🙂 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 3 minutes ago, Highl1 said: ne bih dalje komentarisao, forum je javno mesto 🙂 ali topic je oglas za prodaju kola opel corsa e 1.4 sigurni smo od žena! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 pa i nismo, full je ženski auto 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 11 minutes ago, Highl1 said: pa i nismo, full je ženski auto koji muževi/momci kupuju ženama/devojkama 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Opel corsa, ford fiesta, taman za mene. 1 There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 hehe kakva ste spadala :) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 6, 2022 Author Report Share Posted April 6, 2022 3 hours ago, Lucky said: koji muževi/momci kupuju ženama/devojkama 🙂 I deci koja tek poloze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 18 minutes ago, killYg0r said: I deci koja tek poloze! velika istina, doduše meni prvo dali jugo što ne može u prvu brzinu da ubaci iz lera nego moraš iz druge u prvu 😞 posle toga corsa c kao maserati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted April 6, 2022 Popular Post Report Share Posted April 6, 2022 Stojadin zauvek 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Je l ovako, Dule? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 (edited) 12 hours ago, Dule_smor said: Stojadin zauvek I ja sam prvo vozio stojadina posle položene vožnje... jbt, kakva epohalna krntija je to bila...polovni, rashodovani mup-ov auto 😄 Edited April 7, 2022 by absolute 1 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 41 minutes ago, absolute said: I ja sam prvo vozio stojadina posle položene vožnje... jbt, kakva epohalna krntija je to bila...polovni, rashodovani mup-ov auto 😄 pored tog menjača koji ne radi najveća sećanja na yugo, stojadina i 128icu mi je "sauh" :)) kakva genijalna izmišljotina 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Ahahah... jeste, kad je ladno moraš da povučeš, kad se ugreje vraćaš da ne bi popio svo gorivo koje ima.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Sad, pa imao je to i RURomobil 🙂 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2022 Author Report Share Posted April 7, 2022 Imaju i modernija kola, samo je automatizovan : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 2 hours ago, absolute said: Ahahah... jeste, kad je ladno moraš da povučeš, kad se ugreje vraćaš da ne bi popio svo gorivo koje ima.... normalno :)) a nekad se čovek i zaboravi pa se upravo to i desi :))) 1 hour ago, Zwerko said: Sad, pa imao je to i RURomobil 🙂 i to sećanje sad već bledi! a i nekako kad si mlađi takve stvari ti duže ostanu urezane u sećanju :)) 1 hour ago, killYg0r said: Imaju i modernija kola, samo je automatizovan : D nije to to, ovo se osetiš kao da si u nekom svemirskom brodu... ono sauh? podignut! menjač? u leru (jer ako upališ auto a on u brzini odmah poskoči) ručna? podignuta (da ne poleti kad poskoči) farovi? ugašeni (jer neće da upali ako vuku struju) PALI! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 5 minutes ago, Lucky said: ručna? podignuta (da ne poleti kad poskoči) pa valjda držiš kvačilo kad pališ auto 🙂 to te prvo uče 🙂 mada i ja za svaki slučaj podignem ručnu kad udjem u auto 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Valjda podigneš kočnicu kad izlaziš iz auta? Zato se zove parkirna kočnica, ručna je samo u slučaju nužde. A ovaj moj sad em ima električnu ručnu pa o tome ne razmišljam, em ne bi ni hteo da se upali bez pritisnutog kvačila. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Ne kada parkiram na ravnom, a to je 99% vremena, samo ubacim u prvu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Ja sam se odvikao od ručne, samo u brzini ostavljam...delimično zato što mi zimi ručna zamrzne, pa nema makac dok ne otopli...jbg, kad ženi kupiš nova kola, a ti ostaneš sa matorim po principu snaći ću se ja.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 stojadin je super auto You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 Realno najbolji auto, nisu ga dzabe zvali pceto, pouzdan, zilav i vuce kao konj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 On 4/7/2022 at 1:41 PM, manson said: Ne kada parkiram na ravnom, a to je 99% vremena, samo ubacim u prvu 🙂 ovo je jedna od onih stvari što svi rade drugačije i niko se ni ne seća šta su učili u školi 🙂 dal dižeš ručnu ili ne kad se parkiraš, dal ubacuješ u prvu ili u ler, ili pak u rikverc, dal se pali auto iz lera ili prve i tako to 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts