drndara Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Dobra ova alkoholna kriptovaluta. 😂 Konjak probao ali sam uglavnom vise pio vinjak, sto je nasa varijanta konjaka. Jack Daniels i Johnny Walker, pio ali mi ne lezi nikako. Tekilu sam dosta pio kada sam bio mladji. Od votke sam bio klinicki mrtav '99 godine, ne ponosim se time i tada mi je drugi rodjendan. Rakija, vino, pivo u sustini. Nase pivo mi izazove kiselinu / gorusicu od samo jedne case. U Nemackoj, koje god da sam probao, nisam imao taj problem. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2021 Author Report Share Posted November 28, 2021 4 hours ago, drndara said: Dobra ova alkoholna kriptovaluta. 😂 Konjak probao ali sam uglavnom vise pio vinjak, sto je nasa varijanta konjaka. Jack Daniels i Johnny Walker, pio ali mi ne lezi nikako. Tekilu sam dosta pio kada sam bio mladji. Od votke sam bio klinicki mrtav '99 godine, ne ponosim se time i tada mi je drugi rodjendan. Rakija, vino, pivo u sustini. Nase pivo mi izazove kiselinu / gorusicu od samo jedne case. U Nemackoj, koje god da sam probao, nisam imao taj problem. Kad sam u lokalu uvek ima neka rakija pa mi vinjak ne pada napamet nekako. a za pivo, nije lud ovaj dule! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted November 28, 2021 Popular Post Report Share Posted November 28, 2021 Ja cu ponovo probatii da 0bjasnim zasto je vinjak najbolje pice u nepoznatom lokalu. vinjak je otrov, ti znas da ces to piti, organizam se priptemi i sve snage stavi u pogon da preradi bezbolno taj otrov. Nema iznenadjenja a narucis li “domaću rakiju od mawine”, i ako si taj dan glup, organizam ocekuje kvalitet (domaca, malina) i onda moz da umres. 1 6 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Ja sam tako i vakcinu preživeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Author Report Share Posted November 29, 2021 17 hours ago, f4ts0 said: Ja cu ponovo probatii da 0bjasnim zasto je vinjak najbolje pice u nepoznatom lokalu. vinjak je otrov, ti znas da ces to piti, organizam se priptemi i sve snage stavi u pogon da preradi bezbolno taj otrov. Nema iznenadjenja a narucis li “domaću rakiju od mawine”, i ako si taj dan glup, organizam ocekuje kvalitet (domaca, malina) i onda moz da umres. ko inače uzima rakiju od maline! ali za jedan deo si definitivno u pravu - rizik je uzimati "domaću" rakiju u lokalima kad ne znaš odakle im, pa ono, ispadne Zozovača 😞 ali kad su "brendirane" može da se nabode poneka dobra ili makar korektna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 sto se tice rakije od maline, vecina "kafana" iz perioda ~ 2010-2015 po imenima "stoljnak moje taste" "stikla i cipka" "ona moja kalastura", znate o cemu pricam, su targetirale klince i tupane. Tamo su redovno imali rakije od maline, jagode, i tako te budalastine i trovali klince i tupane. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 Pa kad su glupani! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Author Report Share Posted November 29, 2021 1 hour ago, f4ts0 said: sto se tice rakije od maline, vecina "kafana" iz perioda ~ 2010-2015 po imenima "stoljnak moje taste" "stikla i cipka" "ona moja kalastura", znate o cemu pricam, su targetirale klince i tupane. Tamo su redovno imali rakije od maline, jagode, i tako te budalastine i trovali klince i tupane. Prolazio sam juče ispod mostarske petlje i stoji "Sipaj ne pitaj" kafana :))) haha, to je to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 Stari vitez i Inspiracija su brutalne rakije (iako nisam ljubitelj sljive). Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Author Report Share Posted November 29, 2021 1 hour ago, ZOLA said: Stari vitez i Inspiracija su brutalne rakije (iako nisam ljubitelj sljive). Jezdićeva rakija, od tih kupovnih, nije loša uopšte. Zapravo i Krstićeva (Troglav) ima neki kvalitet da može da prođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Ima dosta tih sad tih mali priozvodjaca, "Gorda" je isto dobra. Kao i za piva sto su poceli svi zivi da prave. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 hteo sam da napisem obiman post al nema veze, obrisah ga reci cu samo da nije realno da sljiva kosta 3000-4000-5000 din u srbiji gde je 1 kg sljive 10 din o nacinu promovisanja rakija, ocinjivanja, proizvodnje, starenja, odlezavanja, pravljenja zakona, ma... shvatih da necu promeniti nicije misljenje, ako nesto odgovara samo pijte, treba uzivati 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Author Report Share Posted November 30, 2021 1 hour ago, G!!! said: hteo sam da napisem obiman post al nema veze, obrisah ga reci cu samo da nije realno da sljiva kosta 3000-4000-5000 din u srbiji gde je 1 kg sljive 10 din o nacinu promovisanja rakija, ocinjivanja, proizvodnje, starenja, odlezavanja, pravljenja zakona, ma... shvatih da necu promeniti nicije misljenje, ako nesto odgovara samo pijte, treba uzivati 🙂 pa što ga obrisa? 😞 trebalo bi da znamo stvari koje nam mogu pomoći da pijemo bolju rakiju i nabavljamo je po boljoj ceni! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 On 11/27/2021 at 8:45 PM, Neptune said: E, je l radi neko sa NFTs? Kakav je learning curve? NFT's explained 😄 @Topic: spreman sam preuzeti par flaša rakije i čak dostaviti RUR dijaspori u SLO! 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Laki ti si prek kad popijes, tako da smanji malo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Author Report Share Posted November 30, 2021 2 hours ago, Dule_smor said: Laki ti si prek kad popijes, tako da smanji malo! pa ja to za vas sve pitam, da bi naredne godine rurovača bila još bolja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 A pripravna medicinska ekipa za one koji preteraju? 😂 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Samo ako bez problema bodes venu sa 2 promila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 (edited) Ja ne pijem, ali bodem venu sa 3 para rukavica.. 😂 Edited November 30, 2021 by rbds Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Author Report Share Posted November 30, 2021 38 minutes ago, rbds said: A pripravna medicinska ekipa za one koji preteraju? 😂 ima to već definisano, tamo u onom drugom topicu tu ste već pomenuti kao support grupa za ove što popiju malo više! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Ako uspem da se izborim sa sarmama i kolačima.. Slavim slavu 19tog. 😉 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Author Report Share Posted November 30, 2021 44 minutes ago, rbds said: Ako uspem da se izborim sa sarmama i kolačima.. Slavim slavu 19tog. 😉 haha, ja nisam ni siguran da će ovo ozbiljno da bude tj da se desi, ali ajde, videćemo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 ja necu moci ako ste ozbiljni. jos se oporavljam a iskreno ni ne volim velika okupljana sada posle prelezane korone,..iako sam licno verovatno bezbedan 🙂 ps. na stranu sto nisam okusio kap alkohola jedno 2+ meseca 😄 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2021 Author Report Share Posted December 1, 2021 10 hours ago, qwert00 said: ja necu moci ako ste ozbiljni. jos se oporavljam a iskreno ni ne volim velika okupljana sada posle prelezane korone,..iako sam licno verovatno bezbedan 🙂 ps. na stranu sto nisam okusio kap alkohola jedno 2+ meseca 😄 ja nemam pojma dal smo ozbiljni :))) stana organizuje, ja vam čak ni ne trebam, to je skup podrške za mene, ne znači da ja moram biti tu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 Tako je...ima skupovi podrske i za one koji su u zatvoru 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts