Jump to content

pričajte

Lucky

Recommended Posts

On 2/6/2025 at 11:37 AM, manson said:

iskreno, ja sam malo razočaran, jer sam očekivao da će se utakmice igrati na velelepnom nacionalnom stadionu pored expoa!

• 4 weeks later...

Државна рекордерка Србије у скоку увис Ангелина Топић освојила је сребрну медаљу на Европском првенству у Апелдорну. Армин Синанчевић био је петопласирани у финалу бацања кугле.

• 1 month later...

Женска рукометна репрезентација Србије изборила је учешће на Светском првенству, након драматичне и емотивне победе над Словенијом резултатом 33:31 у реванш мечу баража у Бору. Први дуел одигран у Цељу окончан је нерешеним резултатом 29:29.

Последњих десет минута донело је драму. Србија је успевала да одржи гол или два предности, али је Словенија, најчешће преко Станко, стално претила. На 20 секунди до краја, резултат је био 32:31 за Србију, а онда је уследила мајсторија – Андреа Лекић је, на истеку напада, финтом сломила одбрану и поставила коначних 33:31, доводећи до делиријума трибине, а тим голом је и осигурала Србији визу за Светско првенство!

https://www.rts.rs/sport/rukomet/5694540/srbija-slovenija-rukomet-revans-baraz-svetsko-prvenstvo.html#brid_cp_videoBox-2091279

Ne mogu da embedujem ali pobedili smo opet i sudije!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Гудурић је одиграо бриљантну утакмицу кад је најважније и са 19 поена био кључан у победи турског тима. Његове тројке у трећој и четвртој су биле од пресудне важности да се спречи повратак ривала.

• 2 weeks later...
On 6/7/2025 at 11:36 AM, manson said:

Kod Slovenaca većina Pakiji 🙂

dosta veliko iznenađenje!

doduše, pravo iznenađenje je da uopšte ima kriketa i u srbiji i u sloveniji 🙂

11 hours ago, togFU said:

ovo sam pogledao na nekom klipu pre neki dan i ne znam da li je ovo najveća ludost koju sam skoro video ili najveća genijalnost koju sam skoro video 🙂

obično te vesti kad nije RTS u pitanju prate stok fotke fudbalera jer nemaju pravo da prenose mečeve a nisu im još stigli hajlajti koje smeju da koriste i onda te vesti stvarno deluju dosadno.

ovako imaš kao neki momenat aktivnog dešavanja na ekranu a pošto hepi gledaju dede i babe nema teorije da su skapirali da je u pitanju igra. tako da mission accomplished.

drugo bi bilo da je neko "slučajno" pustio snimak igre jer je u folderu bio fajl srb-and.mp4 od ko zna kad, ali to mi baš deluje malo verovatno. 

43 minutes ago, cali said:

Ово је пар дана пошто је Блиц објавио АИ промпт као вест, тако да ме ништа не изненађује.

images?q=tbn:ANd9GcSlS7EjMCuSMnvFF32Zo6kfv8-IkMiDNlGKOw&s

pošto su do sad imali kvote da samo prevode vesti i kače, chatgpt je logični naredni korak 🙂

10 hours ago, Lucky said:

obično te vesti kad nije RTS u pitanju prate stok fotke fudbalera jer nemaju pravo da prenose mečeve a nisu im još stigli hajlajti koje smeju da koriste i onda te vesti stvarno deluju dosadno.

Ne znam da li znas, ali kad po zavrsetku neke utakmice ukucas u Youtube "ime_utakmice highlights", iskoci ti fazon 20 videa koji su bas u pravo vreme uploadovani (tipa 5-10 min nakon utakmice), thumbail su recimo grbovi klubova itd... A kad kliknes, dobijes 6 minuta video igre :DD nisam istrazivao u cemu je fora, mislim zasto to rade i budze "temporary views" na youtube, al to je neka druga tema.

Elem, male sanse, ali mozda je neki Zika dobio naredbu "e daj nadji hajlajts repka sad sto je igrala negde, jeste nemamo placeno ali znam ljude, nece nas niko tuziti posto je repka nasa", i ovaj "nasao" :DD

13 hours ago, togFU said:

Ne znam da li znas, ali kad po zavrsetku neke utakmice ukucas u Youtube "ime_utakmice highlights", iskoci ti fazon 20 videa koji su bas u pravo vreme uploadovani (tipa 5-10 min nakon utakmice), thumbail su recimo grbovi klubova itd... A kad kliknes, dobijes 6 minuta video igre :DD nisam istrazivao u cemu je fora, mislim zasto to rade i budze "temporary views" na youtube, al to je neka druga tema.

Elem, male sanse, ali mozda je neki Zika dobio naredbu "e daj nadji hajlajts repka sad sto je igrala negde, jeste nemamo placeno ali znam ljude, nece nas niko tuziti posto je repka nasa", i ovaj "nasao" :DD

e da, video sam to svojevremeno kad sam nešto drugo tražio, ima i to kao iz igara ali i neke čudne animacije i kvazi "igre" koje promptovima nekako prate zapravo live stanje. kapiram da rade zbog pregleda a i ko bi da prati rezultate a dosadno mu je da gleda samo promene skorova, nego ovako kao ima "interaktivnost". baš sam video i za tenis nekog indijca što prati live mečeve i komentariše a iza je neka "wii sports" verzija tenisa prilično onako bazična ali nekako simulira udarce (naravno osnovne).

a na temu temp views, to je baš zanimljivo, zar ne bi youtube trebalo da penalizuje kad neko uđe pa izađe odmah sa videa jer je lažno naveden da klikne?