manson Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 opet ja, i dalje nema invert y ose 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2022 Author Report Share Posted October 19, 2022 1 hour ago, manson said: opet ja, i dalje nema invert y ose 😞 wut? u opcijama nema? sad nisam pri kompu pa ne mogu da proverim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Meni nikada nije bilo jasno u cemu je ta prednost invert mausa i zasto ljudi tako igraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Nije prednost, realno je isto. Nego ne znam, kada su krenuli FPS da se igraju mišem iz nekog razloga sam krenuo da igram tako inverotovano, delovalo mi prirodnije, kao avion da voziš :) i navikao i sada mi baš pravi problem da igram normalno, samo FPS :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Ne znam, meni je bas nebrirodno zbunjujuce, nikad nisam mogao tako da igram:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2022 Author Report Share Posted October 20, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: Meni nikada nije bilo jasno u cemu je ta prednost invert mausa i zasto ljudi tako igraju? ima tih ljudi kojima je to prirodnije, baš kao što kaže manson, "kao avion da voziš" 🙂 iz mog nekog blagog istraživanja, rekao bih da su u manjini ali nije zanemarljiva - recimo 20% ljudi koje znam igra tako. slična fora kao skrolovanje na Macu i PC-ju - default skrol na PC-ju je u smeru u kojem vrtiš točkić, ali default skrol na meku je kontra - vrtiš na dole on ide na gore 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2022 Author Report Share Posted November 26, 2022 Dosta stvari je implementirano kao rezultat feedbacka igrača tokom demoa i bete, pa smo izdali mali video tim povodom! Ujedno ako neko dolazi na games.con danas ili sutra, može da svrati na štand i proba igru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 Šta se dešava sa ovim, ima nekih novosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2023 Author Report Share Posted March 13, 2023 9 hours ago, manson said: Šta se dešava sa ovim, ima nekih novosti? Ima, šta te zanima? 🙂 Prvo, ko god je imao ključ koji sam vam slao svojevremeno za alfu, aktivan je i dalje, upgradeujte na betu i cepajte. Ima pregršt novog contenta (baš kao i forum!), protivnici, mape, sređen HUD, osećaj akcije, oružja itd. Za sada ciljamo Q3/Q4 za release odnosno sept-dec prozor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 Mogu li da dobijem i ja taj beta ključ? imao sam onaj neki pre alfa, šta je bilo, nemam više igru u inventaru, samo u listi želja 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2023 Author Report Share Posted March 13, 2023 6 minutes ago, manson said: Mogu li da dobijem i ja taj beta ključ? imao sam onaj neki pre alfa, šta je bilo, nemam više igru u inventaru, samo u listi želja 🙂 wut? to jedino ako si imao demo koji smo pustili za steam fest? ako si pre toga imao onda je to beta ključ. nisam sad tu ali mogu ti poslati ključ samo me pinguj za dva dana ako se setiš a ja zaboravim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 Ako treba neko da overi dal radi na steam decku tj linuxu, cimaj, oćem probam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2023 Author Report Share Posted March 19, 2023 2 hours ago, Junkie said: Ako treba neko da overi dal radi na steam decku tj linuxu, cimaj, oćem probam 🙂 samo ako snimiš i video demonstraciju kako radi na steam deck mobilnim telefonom 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 (edited) Cvrc, i dalje nema invert y ose 😞 ali našao rešenje, našao na steam forumima. izmeni se input.ini i doda se ovo Quote [/script/engine.inputsettings] AxisConfig=(AxisKeyName="MouseX",AxisProperties= (DeadZone=0.000000,Sensitivity=0.05,Exponent=1.000000,bInvert=False)) AxisConfig=(AxisKeyName="MouseY",AxisProperties= (DeadZone=0.000000,Sensitivity=0.05,Exponent=1.000000,bInvert=True)) i sada radi invertovano 🙂 Ali... sada mi puca igra kada dodjem do onog šatla i aktiviram, samo kaže error i ćao 😞 i sa i bez ove izmene ini fajla. Prošla beta verzija je radila, prošao sam taj deo. Ništa, čekam final 🙂 edit: ista ova poruka koju ima evgeniy par poruka gore. Edited March 19, 2023 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2023 Author Report Share Posted March 19, 2023 5 minutes ago, manson said: Ali... sada mi puca igra kada dodjem do onog šatla i aktiviram, samo kaže error i ćao 😞 i sa i bez ove izmene ini fajla. Prošla beta verzija je radila, prošao sam taj deo. Ništa, čekam final 🙂 moraš da obrišeš save, pa ponovo, to je standardni bag. mada mene i dalje čudi da si ti imao prošlu betu a sad si morao ponovo da aktiviraš za novu - to je ista beta koja bi samo trebalo da se updateuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 Šljaka na linuxu, prošao do prvih neprijatelja da proverim! Tako da je definitivno steam-deckable 🙂 Bilo bi kul da ima "show fps" opciju, ove 3 igre koje sam igrao u zadnjih 10 godina su sve imale, pa mogu da sjurim u praksi koji setting da prčnem da radi smooth sve. Inače na epic sve malo droppuje, al za laptop ne mogu da se bunim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2023 Author Report Share Posted March 20, 2023 10 hours ago, Junkie said: Šljaka na linuxu, prošao do prvih neprijatelja da proverim! Tako da je definitivno steam-deckable 🙂 Bilo bi kul da ima "show fps" opciju, ove 3 igre koje sam igrao u zadnjih 10 godina su sve imale, pa mogu da sjurim u praksi koji setting da prčnem da radi smooth sve. Inače na epic sve malo droppuje, al za laptop ne mogu da se bunim 🙂 e ako si! super za steam deck, dobre vesti. mislim, imam ja po statistici koliko ljudi je probalo na steam decku, tako da očigledno radi, ali ne i kako im zapravo radi 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 20, 2023 Report Share Posted March 20, 2023 Ova verzija kao da je zahtevnija od prošle? Ova secka po defaultu podešavanja, spustio detalje i onda je kao igrivo, ali opet nije baš najsjajnije. Došao red da menjam 1060ti i 4gen i7 izgleda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2023 Author Report Share Posted April 28, 2023 E, ako bi neko da bude part-time tester, nek mi se javi! Za pare ofc! Ali da igra FPS-ove generalno i da je spreman dnevno da odvoji vreme i proverava! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2023 Author Report Share Posted August 24, 2023 Koga zanima, demo je live sad tokom gamescoma (i koji dan posle) pa eto prilike da probate! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2023 Author Report Share Posted August 25, 2023 samo do nedelje, ko hoće da isproba i pet gun uživo, može! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2023 Report Share Posted August 25, 2023 Kaće singl plejer? Imam drugare nego neće niko da igra u 6 ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2023 Author Report Share Posted August 25, 2023 pa imaš u demou "solo" pa igraj 🙂 ima čak i priča, doduše ne kompleksnija od plota jeftinijeg horor filma u svemiru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 niko više od toga nije ni očekivao, kad znamo šta gledaš na tv/film podforumu šalimo se malo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2023 Author Report Share Posted August 26, 2023 2 hours ago, evgeniy said: niko više od toga nije ni očekivao, kad znamo šta gledaš na tv/film podforumu šalimo se malo! pa mora na nešto da se iskoristi moje višedecenijsko iskustvo gledanja horora! taj trenutak je došao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts