Lucky Posted January 18, 2022 Author Report Share Posted January 18, 2022 19 minutes ago, G!!! said: ofc nadam se da ce to sa planiranim idejama i biti tako, jer su ideje meni vrhunske a koliko i znam veoma originalne 🙂 nepoznajuci uopste ko radi na igri, i sa kakvim iskustvom, ocenio sam da je ambiciozno i izazovno a to je dobro! singl plejer kampanja sa pricom ili neke solo misije ? jeste ambiciono i izazovno tako da ono il' sa štitom il' na njemu! tako da gađam ocene za igru ili 5/10 ili 10/10! šalim se, sve preko 7.5 biće kul 🙂 što se tiče singleplayer, igra ima priču, ali to je priča vše kao DOOM fazon priče, tu nešto ti pratiš fabulu ali u suštini koga zabole 🙂 tako da je tu za filer ali da, ima je 🙂 solo misije su druga tema te singleplayer priče, njih ima i ideja kod solo misija je da one više budu horor (malo više taktike, razmišljanja, da kažemo da je teža igra) nego coop koji će biti više "napucavanje" jer ipak imaš ortake, mogu da te reviveuju, nema taj horor vajb. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Author Report Share Posted February 17, 2022 Evo ga ovaj najavljeni trejler: U suštini nema puno toga novog osim informacije da je 3D Realms publisher i da će se igra pojaviti i za PS5 i Xbox X-S. Sam trejler je više akcioni nego prethodni pa samim tim prirodno ima i više komentara da je "kao doom" 🙂 prethodno su bili "dead space", "darkness" i slično jer je bio više horor. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Moj novčanik je spreman! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Author Report Share Posted February 17, 2022 14 minutes ago, manson said: Moj novčanik je spreman! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 dobar trejler, deluje dobro zaista, atmosfera, ceo estetski dozivljaj je zanimljiv i privlacan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2022 Author Report Share Posted February 21, 2022 38 minutes ago, G!!! said: dobar trejler, deluje dobro zaista, atmosfera, ceo estetski dozivljaj je zanimljiv i privlacan Hvala lepo! Nadamo se nekom novom ok bildu negde oko aprila. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 Kada u 2022. izlazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2022 Author Report Share Posted February 21, 2022 8 minutes ago, manson said: Kada u 2022. izlazi? TBD! ali gledamo ka Q4 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 baš mi iskoči ovo u YT preporukama, deluje skroz OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2022 Author Report Share Posted February 21, 2022 1 hour ago, manson said: baš mi iskoči ovo u YT preporukama, deluje skroz OK e jeste, radili smo to sa mathchiefom, on je baš veliki fan od samog starta... pa smo mu poslali taj neki prealpha gameplay iako nije baš bio ready ali kao ajde. i dobro je prošlo četvrt milke pregleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2022 Author Report Share Posted March 5, 2022 1 hour ago, kruko said: Opa 3d realms alal vera alal vera Sent from my M2101K9AG using Tapatalk eh! sad još samo da stave pare tamo gde su im usta i biće vrh! 🙂 ok su, valuable je feedback u smislu gameplaya itd, ipak su FPS veterani, ali za ostalo, tek ćemo da vidimo 🙂 p.s. hvala 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 7, 2022 Author Popular Post Report Share Posted May 7, 2022 Nisam se davno javio, ali evo lepih vesti - biće demo RIPOUT na ovogodišnjem Steam summer festu koji kreće od 13. juna ako se ne varam. Ofc demo će biti spreman ranije pa ću vam se javiti ako bi neko želeo da proba da mu dadnem ključ! U odnosu na ove buildove koje ste cepali dosta je toga promenjeno. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2022 Author Report Share Posted May 28, 2022 Hello! Ovaj demo na steam festu će se pojaviti no to ne znači da za rurovce forumaše nema nešto da se proba ranije! Ko hoće neka se javi da dobije demo ključ, kojim možete da probate demo već danas a ne da čekate 16. jun da biste to uradili! napomena je da vi koji imate već one ključeve za testing od pre, ovaj demo vam neće raditi na tom istom steam nalogu, znači mora da se aktivira na drugom steam profilu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Ako ostane neki ključ, ja da se prijavim, ali ne mogu da obećam da ću i igrati 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 3, 2022 Report Share Posted June 3, 2022 IGN prikaz. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2022 Author Report Share Posted June 3, 2022 On 5/30/2022 at 1:48 PM, manson said: Ako ostane neki ključ, ja da se prijavim, ali ne mogu da obećam da ću i igrati 🙂 e da, igrom slučaja, demo je aktivan od danas 🙂 tako da nije potreban ključ, ko hoće može da instalira i igra 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2022 Report Share Posted June 3, 2022 Je l može solo da se igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 3, 2022 Report Share Posted June 3, 2022 what vudu said. ni ja nemam prijatelje 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2022 Author Report Share Posted June 4, 2022 4 hours ago, voodoo_ said: Je l može solo da se igra? može, cepaš onda singleplayer. znači nemaš dva bota da ti budu ortaci pa je 3 player coop nego si u singleplayeru. to je da kažemo i teži mod igranja jer nemaš revive statione itd tj. on je čak i više "horor" da kažemo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 heee probam odmah cim dodjem kuci 🙂 srecno sa diskusijama na stimu lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2022 Author Report Share Posted June 8, 2022 1 hour ago, G!!! said: heee probam odmah cim dodjem kuci 🙂 srecno sa diskusijama na stimu lol eh, navikao sam već na to :))) mislim, da ne grešim dušu ima jako dobrog feedbacka, a ima i naravno "what a crap, deleted!" :)) ali preovlađuje pozitivno za sad. javi utiske! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 (edited) https://www.twitch.tv/ cohhcarnage Ne radi embed twitcha @Lucky !!! 15k ljudi trenutno gleda Cohha. Edited June 15, 2022 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2022 Author Report Share Posted June 15, 2022 2 hours ago, jasamnepismen said: https://www.twitch.tv/ cohhcarnage Ne radi embed twitcha @Lucky !!! 15k ljudi trenutno gleda Cohha. opa! šta kaže? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Nedugo posle mog posta je zavrsio, a nisam ga gledao pre. VOD bi trebalo da postoji, timeframe je oko 3h od pocetka streama. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2022 Author Report Share Posted June 15, 2022 3 hours ago, jasamnepismen said: Nedugo posle mog posta je zavrsio, a nisam ga gledao pre. VOD bi trebalo da postoji, timeframe je oko 3h od pocetka streama. spisak postoji! super, našao, hvala! sad ću da pregledam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts