Highl1 Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 drži se, mohr druže 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 48 minutes ago, mohr said: Sad bih mogao da krkam Durian ili bar mislim posto nije potpuni nedostatak :)) 'de ima da se kupi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Na Tajlandu kolko hoces a uvoze ga svi u Aziji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 3 hours ago, mohr said: jutros nisam osecao sapun koji ima miris meda i mleka(a bio sam i na wc solji pre toga:), Nemas koronu, ti si prosto peder 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 A nisam ja kupovao jbg ali ne mozes da me krivis sto volim lepe stvari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 10 hours ago, f4ts0 said: Nemas koronu, ti si prosto peder 😄 Needs one to know one... Samo opusteno...odmaraj, caj, limunada i to ti je to... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 13 hours ago, mohr said: A nisam ja kupovao jbg ali ne mozes da me krivis sto volim lepe stvari! iskreno, ovih dana ima više "voća i povrća" u hemiji nego u kuhinji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 7 hours ago, absolute said: Needs one to know one... Samo opusteno...odmaraj, caj, limunada i to ti je to... valjda limunana ili....limumeda! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Elem, izjavio onaj pulmolog Zujovic da je po epidemioloskim podacima koje imaju 2-3 puta veca sansa da zakace omikron za one koji su vec prelezali Koronu ili su vakcinisani od onih koji nisu. Ok, imace blazi tok naravno, ali koja je logika tu, da ne kazem who was phone? Doduse ne znam naravno da li su ti podaci validni, ali i ako jesu ne sumnjam da ce struka imati neko salto mortale objasnjenje. Inace zakacih i ja, temperatura nekoliko dana, bogami i preko 38, malaksalost i sad malo kasljucam, ali sam bolje vec. Vakcinisan 2 puta Sputnikom i sad ce mi samo 3 meseca vaziti ovo sto sam prelezao, pa moram ponovo vakcinom priznatom u EU sve od pocetka. I najjaca fora posto teoretski vazim kao nevakcinisan ovde, vrlo moguce da mi ovih 10 dana izolacije nece biti placeno kao bolovanje, nek se nose. Znaci 2 Sputnika, prelezao plus 3 Fajzera ili sta vec primim...i ako mi neko bude posle opet trazio nesto odoh u Tunguziju da zivim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 2 minutes ago, Dule_smor said: Elem, izjavio onaj pulmolog Zujovic da je po epidemioloskim podacima koje imaju 2-3 puta veca sansa da zakace omikron za one koji su vec prelezali Koronu ili su vakcinisani od onih koji nisu. Ok, imace blazi tok naravno, ali koja je logika tu, da ne kazem who was phone? Doduse ne znam naravno da li su ti podaci validni, ali i ako jesu ne sumnjam da ce struka imati neko salto mortale objasnjenje. pa znaš šta, sad kad tako kažeš, ovi slučajevi koji imaju Omikron sada a da su bili u kolektivima, za koje ja znam, svi su vakcinisani, ovi nevakcinisani nisu zakačili. ofc možda je slučajnost, možda nisu još uvek zakačili itd, ali zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Eto, sipali nam drogu i koronu u vakcine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 ЈА ПРИМИО ТРЕЋУ ДОЗУ И БММК! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 13 hours ago, absolute said: Needs one to know one... Samo opusteno...odmaraj, caj, limunada i to ti je to... Ma nemam nikakve simptome, vec sam se smorio a radicu i cele sledece nedelje od kuce...btw trojica na poslu su pozitivna ali neki tek iz drugog testiranja, hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2022 Report Share Posted January 23, 2022 15 hours ago, mohr said: Ma nemam nikakve simptome, vec sam se smorio a radicu i cele sledece nedelje od kuce...btw trojica na poslu su pozitivna ali neki tek iz drugog testiranja, hvala u svakom slucaju a i to, ispade da su testovi nepouzdaniji od vakcina!!! jedan dan pozitivan, drugi negativan, prekosutra opet pozitivan, ovaj test daje pozitivu ovaj negativu, sve neki rendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Laki, postaćeš antivakser ako nastaviš sa tim razmišljanjem... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 11 minutes ago, absolute said: Laki, postaćeš antivakser ako nastaviš sa tim razmišljanjem... ne verujem, ja idem na tvoju varijantu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 On 1/22/2022 at 3:45 PM, Dule_smor said: I najjaca fora posto teoretski vazim kao nevakcinisan ovde, vrlo moguce da mi ovih 10 dana izolacije nece biti placeno kao bolovanje, nek se nose. eh, nemoj tako, to je EU, tamo se poštuju prava radnika, radnik je svetinja! 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 Quote Претходних дана у Белгији су се одржавале масовне и насилне демонстрације док вируса обара негативне рекорде, јавља извештач РТС-а из Брисела. Последњи податак каже да је просечно у протеклој недељи забележено 47.000 нових случајева. Упркос томе власти говоре о ублажавању мера, продужавању времена рада ресторана и кафића, као и ублажавању мера изолације. Све то захваљујући томе да толики број нових случајева не доводи до пораста броја хоспитализованих, а пре свега оних који завршавају на интензивној нези. izgleda da smo obrnuli igru :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 9 hours ago, Highl1 said: eh, nemoj tako, to je EU, tamo se poštuju prava radnika, radnik je svetinja! Ako je čovek radio ovde, šta god da mu se tamo desi, neće mu biti strano. 19 minutes ago, Lucky said: izgleda da smo obrnuli igru :)) A bake i deke? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, absolute said: A bake i deke? šta mene pitaš, pa igor je u briselu, nek sam javi šta će i kako će! 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 47 minutes ago, Lucky said: šta mene pitaš, pa igor je u briselu, nek sam javi šta će i kako će! 🙂 Zato sam i pomenuo deke Doduše, Igor šalje neki link da će virus možda da potane "frankenštajn". Stiže "Frankeštajn varijanta" - B92 Životinje bi mogle potencijalno da inkubiraju i oslobađaju nove sojeve. Kućni ljubimbci, jeleni i kune iz uzgajivačnica samo su neke od životinja ranjivih na korona virus, koji može potencijalno da mutira u njima i skoči nazad na ljude. kuce i mace... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 35 minutes ago, absolute said: Zato sam i pomenuo deke. Mislis bake Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 Претходних дана у Белгији су се одржавале масовне и насилне демонстрације док вируса обара негативне рекорде, јавља извештач РТС-а из Брисела. Последњи податак каже да је просечно у протеклој недељи забележено 47.000 нових случајева. Упркос томе власти говоре о ублажавању мера, продужавању времена рада ресторана и кафића, као и ублажавању мера изолације. Све то захваљујући томе да толики број нових случајева не доводи до пораста броја хоспитализованих, а пре свега оних који завршавају на интензивној нези. izgleda da smo obrnuli igru :))Ahaha, sad je odjednom relevantan broj hospitalizovanih...a kad je prosle godine direktor zavoda za javno zdravlje Bavarske predlozio da se na osnovu tog broja, a ne incidence odredjuju mere bio je naprasno smenjen...Evropa i demokratija sto kaze Pera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 35 minutes ago, Dule_smor said: izgleda da smo obrnuli igru :)) Ahaha, sad je odjednom relevantan broj hospitalizovanih...a kad je prosle godine direktor zavoda za javno zdravlje Bavarske predlozio da se na osnovu tog broja, a ne incidence odredjuju mere bio je naprasno smenjen...Evropa i demokratija sto kaze Pera pa tad nije odgovaralo! sad kad je sve više ljudima preko glave, mora da se menja priča. pa evo i AUS carevi kao najzatvoreniji na planeti iako imaju nikad veće brojke otvorili granice, kreću lagano da omogućavaju rad restorana itd 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 Ahaha, sad kad su izbacili Nola ofc...btw, evo vidis Laki, ovde je zabagovao quote sa mobilnog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts