Dick Warlock Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Rekose mi na tehnickom pregledu da od ove godine moram da donesem i racun, kao dokaz da mi je prodavac prodao automobil kao nov. Razlog: godine proizvodnje i prve registracije su razlicite. Nema veze sto je vec nekoliko puta registrovan. A, da, morace tako svake godine dok ne promene u zakonu. W.T.F? O cemu je ovde rec, prvi put cujem. Najbolje od svega je sto su me telefonom pitali za oba podatka i rec ne rekose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 6 hours ago, fikser said: Rekose mi na tehnickom pregledu da od ove godine moram da donesem i racun, kao dokaz da mi je prodavac prodao automobil kao nov. Razlog: godine proizvodnje i prve registracije su razlicite. Nema veze sto je vec nekoliko puta registrovan. A, da, morace tako svake godine dok ne promene u zakonu. W.T.F? O cemu je ovde rec, prvi put cujem. Najbolje od svega je sto su me telefonom pitali za oba podatka i rec ne rekose. najbolje od svega je što za auto kupljen kao nov, za koji proizvođač svakako mora da garantuje ispravnost, vlasnik mora da radi tehnički pregled da bi ga registrovao :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Da, i to ako auto kuca nema tehnicki pregled tu zapravo moras da ga stavis na slep da ga voze na tehnicki :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Pa nije registrovan, ne moze u saobraćaj, bar su meni tako rekli :) Mislim oni su to zavrsili, ali opet jebote :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts