Vlada_ Posted September 19, 2019 Author Report Share Posted September 19, 2019 pa nista, sns ostoja odjednom sipa neke nenormalne pare u klub. dug se kao smanjuje, a uz to se dovodi 17 stranaca, jer kao, u evropskom basketu se svi razbijaju od profita i to Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 (edited) Recimo, mali Pecarski, koji je najbolji u svom uzrastu, trazio i dobio raskid ugovora. Doveli smo 24 crnje, kao da smo klub americkog fudbala. Edited September 19, 2019 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 U jbt, 6 stranaca u partizanu, kao i u zvezdi.. Sad pogledah... Pa gde ce klinci da stasavaju jbt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 eh sad, nisu ni ti klinci i njihovi matorci naivni, i oni odmah traže keš i prostor da igraju i sl, sve jer im menadžeri obećavaju kule i gradove. Realno je da je Pecarski prošle sezone bio slab, ali opet, i nekad kad je mogao da dobije šansu, nije je dobijao kod Trinkjerija 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 25, 2019 Author Report Share Posted September 25, 2019 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Sta kazete? Otkazani casovi ljubavi? 1 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Oterao Vučić Trinkija, jer ako su ovako izdominirali ovu sezonu, sledeću bi uzeli sve. A oterao ga malom platom, naterao ostoju da Trinkiju da samo tričavih 460k umesto 550 😞 tradizione de famiglia 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 ko da je bitno, svakako je prosecan trener! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Pa jeste, ako vam se vrati Džile, profitirali ste Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 e, mislim da sam pre neki dan video dzileta, lik se PREPOLOVIO ili sam gadno istripovao 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 verovatno ovo drugo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Realno, glupo za Trinkija sto je jeo govna 'zar mislite da su mi pare na prvom mestu u Partizanu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2020 Author Report Share Posted September 1, 2020 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Otisao Savo, Vlada u suzama! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Šta se ovde događa: Quote Милошевић одустао, Гордан Петрић нови тренер Партизана! Гордан Петрић постаће нови тренер Партизана, потврђено је из клуба. Црно-бели су саопштили да ће Петрић наследити Илију Столицу на клупи и да ће бити промовисан у суботу од 16 часова у Спортском центру Партизан-Телеоптик. Петрић на клупу српског вицешампиона стиже у тешком тренутку, након лошег почетка сезоне у Суперлиги Србије и испадања из квалификација за Лигу Европе. Партизан је у четвртак елиминисан од АЕК-а из Ларнаке у трећем колу квалификација за друго по јачини европско такмичење, након чега је управа сменила досадашњег тренера Илију Столицу. Столица се задржао тек два месеца, а иако се чинило да ће његов наследник бити некадашњи тренер Саво Милошевић, он је одустао и избор је пао на Петрића. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 Mora da se gleda kao thread na Twitteru (kakva glupost ali jbg, trendovi!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 a ima i ovo 🙂 Quote Bojan Bogdanović je pogodio trojku iz ugla u poslednjim sekundama, za prednost 74:72. Radovali su se svi igrači Cibone i 16.000 navijača na tribinama, a na satu je ostalo 0,6 sekundi. Ali dok je slavlj domaćina još uvek trajalo, Dušan Kecman je ispalio trojku preko čitavog terena i pogodio! Neverica i muk Hrvata, opšti haos i ludnica i Partizan je šampion ABA lige – 75:74. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 A jesi video ono kad je Sale Djordjevic dao trojku za pobedu Partizana protiv Huventuda 1992, ludilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 36 minutes ago, Dule_smor said: A jesi video ono kad je Sale Djordjevic dao trojku za pobedu Partizana protiv Huventuda 1992, ludilo! haha, tek sad vidim da nema početak konteksta, zapravo se desilo na današnji dan, zato vest! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2023 Report Share Posted April 25, 2023 a jel ima sto se igraci i trener placaju sa racuna fantomskog kluba OFI ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 26, 2023 Report Share Posted April 26, 2023 @Lucky daj dojavu sledeci put 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2023 Report Share Posted April 26, 2023 5 hours ago, mohr said: @Lucky daj dojavu sledeci put 🙂 hahaha jbg, tako je ispalo, ali bolje nemoj od mene da računaš na dojave osim ako nećeš da dobiješ homerov auto :)) Ili si ono već očajan pa primaš hintove od bilo koga :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 Quote "Када су дисквалификације примењене на оне играче који су учествовали у сукобу и оне који су аутоматски избачени због напуштања простора за клупу, ниједна екипа није имала потребан минимум од два играча који је потребан да се утакмица заврши на терену, тако да се утакмица сматра званично завршеном резултатом који је био активан у време прекида, а то је 80-95 у корист Партизана, који тако сада води у серији 2-0", наведено је у саопштењу. haha, isključili 21 igrača :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 Quote Jabusele je dobio kaznu od pet utakmica, Panter neće igrati na dva meča, Dek i Lesor su dobili po jednu utakmicu suspenzije. Oba tima su dobila kaznu od 50.000 evra, jer nisu dopustili da utakmica bude završena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 Real bolje prosao, ali na zalost je to bilo i ocekivano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts